Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdravilišče in sostanovalka

zdravilišče in sostanovalka

Pozabila si reč da še rabiš en kovček za dildote

Tri cetrt tem na tem forumu je izmišljeno avtorskih. Forum žal kreira javno mmenje, zato ga pišejo tajne službe. . 80 odstotkov državljanov živi v bedi, pa o tem ne upajo govoriti, ker nimajo kje, tu pa pišejo 90 odst  izmišljeni pisci vse poste.

Je lahlo še v sveti dražje kot v Sloveniji.  Nikjer de dražje ne živ, ni mogoče. DRŽAVA JE ZLAGANA IN VODENA PROPAGANDNO. LJUDJE so  VSI BREZ LASTNEGA MNENJA, GLAVE PA  žal NIMAJO. PREPUSTILI SO JO POLITIKOM, KI SI VSI NESPOSOBNI ZA ČUVANJE OVC NA TRAVNIKU, a se jim prepušča vodenje države. Da lahko 20 odst Slovenstva živi kraljevsko, so ostali  vsi tiho,  to se podpira.  Slovenec ostaja brez osnovne perspektive splošnega  življenja, razvoja in bivanja,  v prednosti so tujci.

Imam sorodnico v DSO, sem tedensko tam. Nič skrbet, so tudi enoposteljne in večposteljne sobe. Upam, predvsem pa si želim, da nikoli ne bom v položaju, da bom odvisna od drugih. Se pa seveda lahko zgodi. Ampak sedaj, ko še zmorem sama skrbeti zase imam rada mir. Predvsem zaradi svojih zdravstvenih težav potrebujem kvaliteten počitek, tudi kakšno uro čez dan.

Greš v zdravilišče in ne na potovanje s križarko, kjer se zvečer kažejo v cotah. Predstavljam si, da so tam vsi oblečeni bolj ali manj športno. Jaz bi vzela dvoje hlače, zgornjih delov pa recimo za 10 dni. Meni bi zadostovale 2-3 pižame. Da boš pa delala, se pa malo zamisli, kako je prišlo do bolezni.

Odgovor na objavo uporabnika
Ava377, 06.08.2025 ob 12:11

Imam sorodnico v DSO, sem tedensko tam. Nič skrbet, so tudi enoposteljne in večposteljne sobe. Upam, predvsem pa si želim, da nikoli ne bom v položaju, da bom odvisna od drugih. Se pa seveda lahko zgodi. Ampak sedaj, ko še zmorem sama skrbeti zase imam rada mir. Predvsem zaradi svojih zdravstvenih težav potrebujem kvaliteten počitek, tudi kakšno uro čez dan.

Ja kaj v  uredništvu nimajo sob?  Nehajte.

Morda bi se zadnji teden lahko srečala, le napiši kje boš delala.

Predlagam, da rentas prikolico.

Notri imaš zloženo vso robo. Zvečer nemoteno delaš na prenosnikih ko končaš, greš spat in vzameš en komplet za naslednji dan.

To z blazino ni šala, vzami svojega. Ker imajo nekje minimalne blazine nekje skoraj take, da na pol sediš.

Odvisno, 06.08.2025 ob 07:50

Kolk vem, včasih dobijo koga, ko morajo luč in tv ugasnit, ko pade mrak. Zato bo težka z dvemi laptopi. Skratka, da se vozi domov bo najbolje.

V takem primeru se takoj pritožim! Zdravilišče ni zapor ali vrtec na počitnicah!

Kam bos pa dala vseh 14 analnih čepov, ki jih bos zraven vzela? Predvidevam, da si ravno tako dnevno svezega v anus tlacis, butara pahjena…. ?

Velika večina grevza vikend domov, sploh ker je podaljšan ali pa bodo dobili obiske in jim prinesejo oblačil on vse potrebno.

Je kar razlik ali proneseš stvari za 5,6 dni ali 14.

A greš prvič kam?

V Strunjan!

Saj ni treba vzeti zdraviliškega paketa, naj ti zdravnik napiše delovni nalog za velik fizioterapevtski paket, sobo si plačaj pa sama. Če ne gre drugače, si v zzzs paketu plačaj svojo sobo. Ne z doplačilom, ampak hotelsko namestitev. Sem plačala v Dobrni zase in za moža. Tudi v jedilnici imaš potem poln paket, ne bolnišnične hrane na oddelku. Predvidevam, da greš tja, ker drugje imajo možnost doplačila. Tam pa je ZZZS oddelek ločen. In nimaš prostora za vso to kramo. So v pižamah ali v trenirkah. V bistvu je kot oddelek v bolnišnici, samo da je v hotelu.

verjetno veliko prtljage, 01.08.2025 ob 19:38

Šla bom za 14  dni v zdravilišče, preko ZZZS. Sobo si bom delila, ker NIMAJO proste sobe, tudi za veliko doplačilo ne.

Zanima me, kako je z uporabo računalnika zvečer. Zaradi dela uporabljam 2 laptopa.

S sabo bom imela tudi za 14 dni oblačil in obutve. Upam, da so sobe, omare dovolj velike. Po telefonu mi niso znali prav razložiti.

Dnevi bodo razgibani, zato bom očitno potrebovala veliko več kot 14 športnih kompletov in 14 kompletov za kosila, večerje. Zajtrkujem verjetno lahko v trenirki.

Potem kopalke, kopalne brisače, jutranje halje, 14 pižam. Navajena sem, da se vsak večer preoblečem v svežo.

Da na obutev sploh ne pomislim.

Imam dva kovčka 86 krat 36 krat 58 cm,  večji kozmetični kovček, torbo z obutvijo, športno torbo in potem še 2 torbi z laptopom in še eno torbo s pisarniškimi potrebščinami, nahrbtnik.

Upam, da bo to šlo in ne bo moteče.

Ni šans, da bi imela cimro v zdravilišču, toplicah, hotelu. Doplačam. Če ne gre (to bi moralo iti!!!), potem bi odšla.

Bila sem v zdravilišču pred 8 leti, ga., s katero naj bi si delili sobo, je bila nekje iz okolice in je hodila domov spat (?).  V sobi sem bila večinoma sama, terapije sem imela skozi ves dan. Nikoli ni prenočila, v sobi je imela nekaj osebnih stvari, bila je v njej, ko mene ni bilo. Poznala sem jo samo po imenu, videla v 10-tih dneh samo 2x. Ni mi bilo prijetno, ko sem razmišljala o tem, s kakšno in kako staro gospo bom, potem se je izteklo boljše, kot bi pričakovala.

ni šans, 09.08.2025 ob 14:13

Ni šans, da bi imela cimro v zdravilišču, toplicah, hotelu. Doplačam. Če ne gre (to bi moralo iti!!!), potem bi odšla.

Najraje bi res kar odšla, a prestavila bi rehabilitacijo, kar ni ok.

Dogovarjam se v neki drugi namestitvi, a je težava oddaljenost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close