Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zdravila proti migreni

zdravila proti migreni

Občasno me daje migrena: hudi glavoboli, za znoret + slabost (bruhati itak ne morem). Prej mi je pomagal relpax, potem mi ni in sedaj imam tablete Frotan. Po teh me glava sicer neha boleti, slabosti minejo, a sem čisto zanič.
Kaj torej ve uporabljate? Hvala za odgovore.

tapkanje, rjave alge

Meni je nevrolog predpisal Frotan 2,5 mg pa mi zelo pomagajo. Takoj ampak res takoj, ko začne glava bolet ga vzamem in hitro prime. Počutje je pri meni odlično pa še občutek prazne glave dobim pa veliko energije. Mogoče bi ti morala kakšne druge tablete dobit.posvetuj se z nevrologom.

Pa še to. Zdravila za zdravljenje migren ni. Migrene se ne da pozdraviti. So samo zdravila, ki premegajo bolečino, če navadni tableti kot so razni Nalgesini…. ne pomagajo.

Imigran 50
Imigran 100
Zomig

Frotan je tudi v redu samo traja in traja preden začne delovati. Pri Imigranu in Zomigu 50 min.

LpM

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Imigran sprint 50, v 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pomaga, po Frotanu se nisem počutila dobro.

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

enako-tudi meni frotan ne pomaga, imigran pa sicer ublaži bolečino, ampak res mora biti vedno pri roki in še pravi čas ob avri ga moram vzeti. sem pa po njem čist smotana.
itak mi nobena zadeva kaj dosti ne pomaga-en dan ali dva gresta v nič

Se ena Imigranka, pri meni sprej za nos. vcasih celo 1000mg aspirina s kodeinom, ampak seveda tajrat, ko ni raprava micba migrena, oa se to samo za kaksne 3 ure.

Pri meni Imigran deluje skoraj vedno, tudi pri hudi bolecini, ampak moram pocakat eno uro.

Saridon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close