Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zdrav. zavarovanje v tujini ? katero ? zakaj ?

zdrav. zavarovanje v tujini ? katero ? zakaj ?

Googlam, pa nič novejšega od 2008 ne najdem..

Katero zavarovanje v tujini (za Hrvasko) naj vzamem, da ne bom ravno kot tazadnji burek vse sam okrog iskal, in je potem že vseeno če kar z evropsko kartico vse urejam 🙂
Triglav, Coris, Zav.Maribor ali Vzajemna ? še kaj obstaja v SLO ?

Vzajemna je ful cenejša od ostalih, ki so si s cenami nekje blizu, če prav gledam.

Je VZAJEMNA še vedno (tako pisejo v 2008 za Panamo) bolj ko ne samo zavarovanje, nič asistence.
Za ostalimi 3emi zavarovanji pišejo da (so imeli) dobre iskusnje, da ti celo oni poiščejo najblišjega dohterja kam it (da ne iščeš državnih) in direkt uredili z dohterji vse.

Ali je vse to itak brez veze, in je za Hrvasko vseeno če s to zastonjsko evropsko kartico uveljavjam ?

Čim več vaših praktičnih iskušenj me zanima ?!
Hvala za info.

Na Hrvaško sicer redko zaidem (vsakih par let kak vikend), drugod po Evropi potujem z “zastonjsko” evropsko kartico.
Hvala bogu je še nisem potrebovala, ampak ker ravno ne potujemo po nekih zakotjih, verjamem, da bi povsod našli kakega “javnega” zdravnika ali bolnišnico, če bi bilo potrebno. Pa se ne bi v tem primeru nič počutila kot “tazadnji burek”… Če se pa ti tako počutiš oziroma hočeš imet boljše zavarovanje, da se ne bi, pol pač plačaš enega od navedenih. Po moje je več ali manj vseeno, katero, če greš pa na spletne strani vseh zavarovalnic, sem pa 1000% prepričana, da imajo gor sveže podatke in ne iz leta 2008…

googlam=iščem iskušnje z zavarovalnicami, in najdem le iz 2008 (Panama, negativna iskušnja z Vzajemno)

Hvala za tvoje mnenje, vendar se s tvojimi “dogodivščinami” na katerih se ti ni še nič naredilo, pri mojem tuhtanju pač ne morem nič pomagati, kajne 🙂

Zanimajo me vaši (sveži : 2010, 2011) konkretni primeri, kako se je izteklo pri posameznih zavarovalnicah in asistencah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close