Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj sem pa res nehala verjeti tej vladi!

Zdaj sem pa res nehala verjeti tej vladi!

In kdo še sploh verjame tem zločincem in lopovom?

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 14.08.2021 ob 15:04

Kenya, 14.08.2021 ob 12:17

Sploh ne vem zakaj se zajebavate s testi. Sama sem ze davno cepljena.

Končno nekdo, ki ima jajca da prizna da se je cepil samo zato da ima mir pred butastimi odloki.

Ampak naj ti prišepnem, da se pri cepljenju ne bo končalo. Takrat bo čas za naslednji korak.

seveda da se ne bo končalo – tudi za cepljene ne… samo cepljeni so tako neumni,da še niso spregledali,da sploh ne gre za dzravje… dokaz da se ne bo končalo je zdaj odločitev,da spet natikajo maske nazaj z odlokom TUDI CEPLJENIM…

kdaj vam bo kapnilo v glavo cepljeni,da sploh ne gre za zdravje tukaj – da gre zgolj za samovladno diktaturo nad našimi pravicami in svobodo in njihove zaslužke… virus samo izrabljajo za ta namen.

Glede virusa pa – če bi ravnali strokovno bi vse pustili normalno živeti – vse osebe z znaki bolezni PA OSEBNO PREGLEDALI ZDRAVNIKI, POSLALI NA BRIS – IN POMEMBNO!!! DIAGNOZO POSTAVILI NA PODLAGI BRISA IN OBVEZNEGA NATANČNEGA KLINIČNEGA PREGLEDA PACIENTA. vse ostale pa pustiti normalno živeti brez nadlegovanj s testiranji in cepljenji. NOBENE APOKALIPSE IN PROPADA NE BI BILO, ČE BI ZAČELI TAKO ŽIVETI. Kvečjemu bolj zdravi bi bili, ker narod ne bi bil dnevno prihiran in prestrašen in v negotovosti zaradi teh neumnih odlokov in omejevanj

Ja, sej zdaj bodo talibani mešali štrene, da ne bo več korona number one…

Kar poglejte si jih na fotkah, kakšen outfit, oni ne poznajo mask, pa da bi si jim kdo drznil žokat po nosu, bognedaj cepu….bo koj pela puška mitraljez…ha,ha, ma kaki fajzer pa moderna farmacevtska elita, oni so carji in bogovi svojih eliksirjev…( droga…)

Sej po eni strani majo prav (če ne gledamo politično, bolj kot telenovelo.. ), prikazali so se sveži, zdravi, samozavestni,pokončni, neukrotljivi…napram ostalim , ki smo postali žrtve , prestrašeni, poslušni, brez energije, …kakšno nasprotje….ali smo potrebovali ravno to, da se zbudimo…bodo oni razhajkali ta cirkus z virusom….času čas, vse se bo razjasnilo…

Jaz pa pogrešam več informaciji – kako se boriti za ZDRAVJE, Želim si več obveščanja o tem kako delati na preventivi, da nas virus sploh ne bi napadal?

A ne bi bilo lepše poslušati info, kako živeti, da bomo pokali in sijali od zdravja!?

Ne, danes je moderno biti bolan in ogrožen.

Informacije644, 16.08.2021 ob 11:30

Jaz pa pogrešam več informaciji – kako se boriti za ZDRAVJE, Želim si več obveščanja o tem kako delati na preventivi, da nas virus sploh ne bi napadal?

A ne bi bilo lepše poslušati info, kako živeti, da bomo pokali in sijali od zdravja!?

Ne, danes je moderno biti bolan in ogrožen.

Ker je pomembno v ljudi vsaditi občutek strahu, da bodo bolj poslušni in ubogljivi, kar je predpostavka uspešne diktature.

Vladanje z vlivanjem občutkov strahu in sovraštva je sodobni fašizem.

Prisluhni si

v pdf obliki

Knjiga – Planet strahu

Pridluhni.si

Stran za širjenje obzorij in duha!

Priporočam!

miha prebujanje zavesti.si

Saj ni res – pa je?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close