Zdaj sem pa res nehala verjeti tej vladi!
Ta vlada? Misliš princ teme in njegove marionete na štrikcih? Epidemija jim ustreza, da lahko ta čas kradejo in ufuravajo janšizem.
Počivauček samo še vodo pije in je prleške sendviče. Simona se je fajn imela v Tokiu, so ji obljubili da če bo ubogljiva bo lahko šla v Tokio svirat kurcu prema suncu. Za ostale zadeve nima časa. DESUS je že mrtev, Jasniču se je razjasnilo. SMC drži Jajo na zadnji nitki nad gladino, ki bo prerezana na volitvah.
Testi na slino so neveljavni? Če to reče “strokovna” komisija, ki so ji zatlačili bankovce v žepe jim bomo pa ja verjeli.
cvekanje, 14.08.2021 ob 12:44
hmmm817, 14.08.2021 ob 12:40
Ne se zafrkavat, 14.08.2021 ob 12:30
pismo625, 14.08.2021 ob 12:25
Kenya, 14.08.2021 ob 12:17
Sploh ne vem zakaj se zajebavate s testi. Sama sem ze davno cepljena.
Zato, ker mi zdravstveno stanje onemogoča cepljenje.
Menda ni več kot milijon prebivalcev Slovenije tako bolnih, da se ne smejo cepit!
Mislim, da se jih večina boji tiste grozne, tri centimetre dolge igle
Ne ne bojimo se igel, bojimo se posledic vbrizganja teh strupov 😛
Hahaha. Bojiš se posledic vbrizganja strupov? Kupuješ pa v lidlu izdelke z vsemi možnimi aditivi in snovmi, ki dokazano škodujejo zdravju. Kadiš tudi? Nisem cepljen. Samo taki odgovori so mi naravnost smešni.
Kako veš, kakšen je način življenja nas, ki se ne nameravamo cepiti? Zase vem, da uživam samo biološko pridelano hrano in zelo pazim, kaj dam vase in nase. Poleg tega tudi drugače živim zdravo, brez razvad, ki škodijo… In ja, že več kot 20 let nisem bila pri zdravniku, gripe pri svojih 40 ne poznam, najdaljša in najhujša viroza, ki me je doletela je imela obliko 1-dnevne vročine okrog 38 st. In ne, ne želim si svojega odličnega imunskega sistema uničiti z vbrizgavanjem nepotrebnih snovi vase. Te zanima še kaj?
Bobu bob, 14.08.2021 ob 14:27
Ta vlada? Misliš princ teme in njegove marionete na štrikcih? Epidemija jim ustreza, da lahko ta čas kradejo in ufuravajo janšizem.
Počivauček samo še vodo pije in je prleške sendviče. Simona se je fajn imela v Tokiu, so ji obljubili da če bo ubogljiva bo lahko šla v Tokio svirat kurcu prema suncu. Za ostale zadeve nima časa. DESUS je že mrtev, Jasniču se je razjasnilo. SMC drži Jajo na zadnji nitki nad gladino, ki bo prerezana na volitvah.
Testi na slino so neveljavni? Če to reče “strokovna” komisija, ki so ji zatlačili bankovce v žepe jim bomo pa ja verjeli.
Točn tko je. Zaradi tega se ljudje sekirajo. Saj se je za sekirat, a se je škoda.
V to vlado nikoli nisem zaupala.
V cepivo ne verjamem, ni nobenega razloga za to.
Gre za posilstva pri belem dnevu, samo nekateri raje gledate vstran!
Pri teh testih so le ponovno pokazali kdo in kaj so, hocejo biti se naprej gospodarji hlapcem.
Smo globoko v 3.svetovni,psihološki,digitalni…
ŽALOSTNO, VENDAR RESNIČNO!
Ti maš ornk problem, 14.08.2021 ob 13:36
Ti maš ornk problem, 14.08.2021 ob 13:35
Krema advantan?, 14.08.2021 ob 12:32
Kak ova naša meri ime lepe zelene oke. A je tako?
Kako vagine, še mažeš? Incestnik.
Nanaša se na kremo advantan. Bolnik pri mamici
Mažem. 2x do 3x dnevno. Zelo mi je pomagala. Toplo priporočam. Pa le kar na debelo namazat.
Huh, pa kako nekatere medicinske sestre uživajo, ko gredo lahko globoko, še globje in najglobje v nosno votlino. In neusmiljeno vrtajo s palčko. Ljudje pa se na stolu izmikajo in javkajo od neprijetnosti in bolečine. In potem začne nekaterim kapljati kri ker je bil poseg preinvaziven.
Nova realnost :
vsake 2 dni pred službo ali po službi v vrsto kot živina in čakati na prosto mesto na mučilnem stolu …
…. uuuu kako bido nekateri “rablji” uživali ob tem ….
huh …. noro ….
pismo625, 14.08.2021 ob 11:59
Zdaj so se odločili, da tudi testi na slino, ki jih priznavajo vsi, tudi Evropska komisija, niso dobri in ne veljajo. Samo v Sloveniji.
To je pa res vrhunec njihovih zajebavanj.
Preklela sem jih. Naj si sami pripišejo. Oni in njihova “strokovna” komisija.
Avtorica vprašanje je, če so te s tem je.banjem v glavo “prepričali” v cepljenje? Ker to je njihov končni namen, vsem necepljenim tako otežiti življenje, da bomo kar leteli v vrsto za cepljenje!
Para Bellum, 16.08.2021 ob 08:12
Avtorica vprašanje je, če so te s tem je.banjem v glavo “prepričali” v cepljenje? Ker to je njihov končni namen, vsem necepljenim tako otežiti življenje, da bomo kar leteli v vrsto za cepljenje!
Tole lahko samo potrdim.
Upam , da res ni še kdo tako naiven, da verjame, da vlado resnično skrbi za zdravje ljudi.
ker vlada je nabavila one s palco v nos tiščat in tisti bodo plačljivi – in zato je bilo treba prej vse ostale preklicati, da bo do cvenki v proračun leteli masovno od ljudi, da slučajno ne bi katerih drugih ljudje uporabljali, ki vladi ne bi dajali zaslužka… zraven so tudi iz istega namena zaslužka v proračun – natančneje ropanja ljudi in gospodarstva, skrajšali veljavnost, da bodo morali torej ljudje pogosteje plačevati in bo več dnarja letelo v proračun… samo za dnar in politiko gre – zdravje je že zdavnaj nepomembno.
Forum je zaprt za komentiranje.