Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj pa počasi dovolj – CE mesnine

Zdaj pa počasi dovolj – CE mesnine

Zakaj pa ne koljete dopoldan, ko je uprava v pisarnah-a ja pregrozno?

Zakaj nas okoličane mučite s temi neznosnimi kriki vsak večer in vsako zgodnje jutro?

Da ne bo pomote, tudi jaz pojem kakšno Kraško ipd… Ampak to je neznosno 2 leti, kar sem tu, plus tega, v Trnovljah so sezidane kao “lux” vile in bloki in vsi to pošlušamo vsaki dan za zajtrk in za lahko večer.

Kaj za stadion imate ene f…ng zvočne komore pa ne morte naredit?

Pa niti ni dovolj, ker danes ob 21h sem slučajno bila v krožnem pred vašo kapijo, vaš idiotski šofer je prehitro pripeljal v krožnega in so pujski popadali v tovornjaku in se neznosno drli 2, 3 metre od mene.

Če imate za sponzorstvo NK CE pol pa imate za preselit klavnico.

Nisem končala tu.

Jutri bom napisala članke  v vezi tega kar trpim 2 leti. Ja, se upam izpostavit, moje ime je Loti Kojc in imam že eno veliko tožbo proti UKC MB in SB CE in se vas ne bojim.

Koljite ob 9h zjutraj al pa na Pohorje, hinavci, – NABAVITE SI FUCKING IZOLACIJSKO KOMORO IN NORMALNE-ČLOVEŠKE ŠOFERJE

Lp, Loti Kojc

Baba pijana, rit prodana.

V glavnem da boš še z veseljem jedla zrezke naprej, a ne?

Mona, samo opusteno. Pa jutri takoj zjutraj pojdi k osebnemu zdravniku.

Luksuz ob klavnici je ravno toliko luksuz kot ob ljubljanski Situli…

Kolikor razumem tvoj post je, da naj koljejo živali, da se ne sliši. Da boš v miru žrla itak preveč mesa še naprej. Je tako?

Na kateri strani reke Hudinje stanujes, ce ni skrivnost.

Se ena seljacina, ki provocira.

Baba, tako je ce zivis na selu..

To delajo za tvoje kraške. Tudi ti si del istema in problema.

Hrenovke delajo pa dobre.

Objavi eno fake temo, potem se pa ugrezne v zemljo.

Odgovor na objavo uporabnika
Bromi01, 02.08.2021 ob 22:14

Zakaj pa ne koljete dopoldan, ko je uprava v pisarnah-a ja pregrozno?

Zakaj nas okoličane mučite s temi neznosnimi kriki vsak večer in vsako zgodnje jutro?

Da ne bo pomote, tudi jaz pojem kakšno Kraško ipd… Ampak to je neznosno 2 leti, kar sem tu, plus tega, v Trnovljah so sezidane kao “lux” vile in bloki in vsi to pošlušamo vsaki dan za zajtrk in za lahko večer.

Kaj za stadion imate ene f…ng zvočne komore pa ne morte naredit?

Pa niti ni dovolj, ker danes ob 21h sem slučajno bila v krožnem pred vašo kapijo, vaš idiotski šofer je prehitro pripeljal v krožnega in so pujski popadali v tovornjaku in se neznosno drli 2, 3 metre od mene.

Če imate za sponzorstvo NK CE pol pa imate za preselit klavnico.

Nisem končala tu.

Jutri bom napisala članke  v vezi tega kar trpim 2 leti. Ja, se upam izpostavit, moje ime je Loti Kojc in imam že eno veliko tožbo proti UKC MB in SB CE in se vas ne bojim.

Koljite ob 9h zjutraj al pa na Pohorje, hinavci, – NABAVITE SI FUCKING IZOLACIJSKO KOMORO IN NORMALNE-ČLOVEŠKE ŠOFERJE

Lp, Loti Kojc

Če jeste meso teh živih bitij, ki so bila žrtvovana za vaš hedonizem, tudi poslušajte njihove krike trpljenja, ko jih koljejo, da se vam bo njihov holesterol cedil iz ust…

Edina stvar, ki jo imam rad na ic je prasic.

Tamole je pa videti, ko se mafija spravi na tebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close