zdaj pa ne vem
Moj moški mi vedno govori, kako dišim! Pa saj to je v bistvu dobro ampak, ko pridem iz službe pa res ne dišim.Saj delam in se tudi spotim.Vedno mi pravi, da je tako čudno, ker nikoli ne smrdim po potu in da večina njegovih sodelavk pač malo smrdi.
V bistvu me moti to, ker on bi kar seksal, jaz pa se hočem prej stuširat. Njemu je pa tako všeč, da nisem umita, saj pravi, da vedno tako dišim, čeprav se meni ne zdi tako.Mogoče pa res na podlagi vonja privlačimo partnerja!?
A je še pri kateri tako?
Pravijo, da se ljudje med seboj “zavohamo”, ampak v tem smislu besede, da oddajamo vonj, ki ga drugi zazna kot privlačnost, ne da bi vonj dejansko zaznali, zdaj sem zakomplicirala, vem ampak upam da veš kaj mislim….Kot nekakšne vibracije, ali pa kot pri živalih, ki ravno tako zaznavajo vonj samice oz. samca….
Jaz bina tvojem mestu to vzela za kompliment, stuširala bi se pa ravno tako pred seksom…
imam enak problem!
… njemu “disim” za znoret in se mi komaj upira, jaz bi sla pa raje prej pod tus, ker od celega dne (po moje) nisem ravno disecka, ali pac?! tudi bolje bi se pocutila… pa vsi ti zenski izcedki,…
morale bi uporabit kaksen trik! 🙂 morda kaksni osvezilni intimni robcki preden prides domov… kaj menis?
punce, to je tisto, čemur pravijo “kemija”. tut jaz mojemu “nebeško” (njegove besede) dišim. pa da ne bo pomote, tudi on meni čist preveč diši. aja, pa še tole. seveda je našim moškim všeč, če ne dišimo po žajfi, ampak po sebi, pa ne govorim o 2 dni starem švicu. saj ste najbrž že slišale, da deodorant ubija naravno, nagonsko privlačnost med spoloma. pod pazduho še posebno pad malo nižje od ušesa so žleze, ki bolj intenzivno sproščajo hormon, ki priovlači nasprotni spol. sicer ne zavohaš dejansko, ampak… hm kako naj povem.. pač kemija :))) jaz namreč kar medlim, če naslonim mojemu glavo na ramo in zakopljem obraz v njegov vrat. se hecava, da si ga je etrom našpricu in da me je omamil :))
dejstvo je, da če se dva privlačita res fizično s tisto “kemijo”, sta si bolj privlačna z naravnimi vonji. feromoni in te zadeve! tut jest sm dostkrat težila, da sem fuj in da moram pod tuš, pa se je moj prilepil name in se kar tresel, češ, kok dišim. in obratno. tako pač je, drage dame :)))
Forum je zaprt za komentiranje.