Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZD ŠIŠKA – ginekologinja GREBENC MOJCA

ZD ŠIŠKA – ginekologinja GREBENC MOJCA

Pozdravljene.
Ali ima mogoče kdo izkušnje z ginekologinjo Mojco Grebenc iz ZD Šiška?

Hvala! Lp

a je to tista ki zdaj prevzema paciente, ko je šla Demšarjeva v pokoj?
Če ja – potem je kul. Dosti boljša kot Demšarjeva (tista je bila mesar ne pa ginekolog).

Ona ja. Bi jo rada imela za zdravnico, pa me zanima, kako je? Strokovna, človeška… to mi je najpomembneje!

No ja jaz sem imela Demšarjevo pa še vedno jo imam neglede nato da je že v pokoju pa tudi Grebenčeva me je že pogledala in je res čudovita, tako da priporočam. Ne vem pa če jemlje nove pacientke.

a je nova?

se pa ne strinjam, da je Demšarjeva kot mesar…………….grdo govoriš

a je Demšarjeva šla? hvalabogu, je bila čisto brez občutka. nobenega posluha za pacientko. mene je parkrat mela na stolu, sploh ni hotela pomagat, dobro da sem se potem obrnila na urgenco, tam sem naletela na eno zlato zdravnico iz zasavja, k mi je prisluhnila in tudi pomagala.
mi je pa v penzijo “ušla” moja gin, pa me je bilo že strah, da me bodo dodelil Demšarci. No, še dobro…

Na žalost ne jemlje več 🙁
Na internetu pa piše, da še jemlje… Meni ni jasno. Sestra mi je po telefonu rekla, da v Ljubljani sprejemajo še samo Eržen, Medved in Radtel Degestani (ali neki takega…). A ni tako, da če si iz recimo Šiške, ti pripada zdravnik v najbližjem ZD??? Ufffff….

Dr. Mojca Grebenc je super! Nežna, zelo človeška, prisluhne, se pogovarja … Mene je vzela med pacientke, ko sem dobrega ginekologa najbolj potrebovala. Glede na to, kar sem slišala nazadnje na pregledu, ima še okoli 800 mest oz. zdaj najbrž že veliko manj, saj je bilo to dva tedna nazaj.

Super ginekologinja!!!

Sem bila tako pri Demšarjevi kot pri Grebenčevi in obe sta 1A, brez pripomb 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close