Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zčasni tatto

zčasni tatto

Pozdravljeni,

pred 5 leti sem si dala delati začasni tatoo ki naj bi nekje po 5 do 7 letih izginil, meni pa še čisto nič ni začel bledeti. Zanima me kdaj približni bo začel bledeti in počasi izginjati, vem tudi da se ti nekaj še pozna da ne izgine povsem.

Pozdravljena.

Moram te malo razočarati… ne bo zbledel. Jaz ga imam že več kot 12 let, še niti malo ni zbledel. Edina rešitev je lasersko odstranjevanje.

Kako pa to zgleda začasni tattoo? A se dela isto z iglo al kako? A boli?

V katerem salonu ste si narediki tattoo?

Pred več kot desetimi leti, ko je k nam prišel trajni make-up, je z njim prišel tudi temptoo!Postopek je isti, z iglo se 1mm vnese rastlinsko barvilo v kožo, kar ni skoraj nič boleče.Ko smo to začele v salonih delat nam, je od uvoznikov bilo rečeno, da bo zbledel v 3 do 5 letih, odvisno od kože.Kar drži samo na obrazu, na telesu pa ne !Zakaj je tako ne bi vedela, tudi sama sem si ga pred 10 leti naredila in mi ni s časoma nič bledel.Pred časom sem poskusila odstraniti z laserjem, s katerim pa mi je temptoo zbledel.Sedaj vse stranke opozorim, da se ne ve, kdaj bo zbledel, če sploh kdaj bo, ko se odloča za temptoo!!!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Ali vas ima res večina takšne težave z začasnimi tetovažami? Jaz sem si jo tudi dala naredit pred leti in mi je do sedaj že vse izginilo(trajala je 3 leta).Naredila mi jo je kozmetičarka na Ptuju.

Očitno vas ima večina težave z zač. tatuji, jaz pa ne. Moja je trajala 5 let in je vse popolnoma izginilo. Bila je narejena pri kozmetičarki na Ptuju. Lp!

Pri kateri kozmeticarki na u pa sta si delali to?jaz sem tudi razmisljala o zac. tatuju 🙂

LP

Pulpe..Kje si si dala delat zač.tatu mislim pri kateri kozmetičarki

Kje na Ptuju pri kateri kozmetičarki
Ali ima mogoče internetno stran?

Hej..Imam vprašanje kej na ptuju ste si dali delati zač.tattoo?….Pri kateri kozmetičarki..Lahko dobim naslov?

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close