Zbudite se!!!
Anonimno 10399, 23.08.2025 ob 13:21
Ni in ni sonca. Še muhe ne vedo, ali biti zunaj ali notri…ptičev ni, avtov ni, kje so vsi? No, avti so baje v guzvi
Ptičev, da ni? Če ne bi imel grozdja zapakiranega v nulo v mrežah bi imel le še peclje. Sonce je blo do sedaj. Pa jutri bo sonce. Jutri popoldan bo pa tudi riba, bom že zvečer vse pripravil. Me ne briga če je prazna luna, ma da prjemajo. ?
Anonimno 10401, 23.08.2025 ob 17:54
Zadnji čas prišla s sprehoda. Pa še to celo pot roj mušic oz mravelj s krilci, ki so se zaletavale in silile v oči. No, vsaj nekaj sonca pa sem vendarle ujela.
Moraš si nabavit kapo ali klobuk, ki ima mrežico proti komarjem skoz, še čez vrat. Jaz jo imam sam sem mal falil v izbiri dizajna. Izgledam v njej kot vijetnamski vojak.☝️?
modrivrag, 23.08.2025 ob 18:27
Moraš si nabavit kapo ali klobuk, ki ima mrežico proti komarjem skoz, še čez vrat. Jaz jo imam sam sem mal falil v izbiri dizajna. Izgledam v njej kot vijetnamski vojak.☝️?
pa to bi danes res mi prišlo prav. Ni pomemben dizajn, te mušice so bile danes prav neprijetno presenečenje. Se mi zdi, da imam.od ene še neke ostanke v očesu. Ali je njena glava, roke, noge…hmmm
Forum je zaprt za komentiranje.