Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zbolela cela ulica

zbolela cela ulica

Odgovor na objavo uporabnika
Preboleli, 18.09.2021 ob 16:21

NaJ, 18.09.2021 ob 15:59

smisel cepljenja, 18.09.2021 ob 14:30

Še sam dodam svojo zgodbo

V naši vasi Cerklje na Gorenskem je zbolela za kovidom cela ulica zaradi skupnega  druženja za nabavi.

Skoraj vsi so bili cepljeni, pa tudi ti so zboleli za kovidom.

Če ne bi bil priča dogodku ne bi verjel.

Zanima me pojasnilo NIJZ-ja zakaj je do tega prišlo.

Kakšen učinek ima potem to cepljenje in te brezvezne omejitve omejevanja z potrdilom .

Zanima  me strokovni odgovor ,ne kar nekaj v tri krasne,ker vsak posameznik ima pravico po svoje razmišljet in to tudi komentirat.

Lahko pa naredis hitro analizo.

1. Koliko zbolelih je bilo cepljenih, koliko ne

2. Kdaj in s cim so bili cepljeni, koliko so stari

3. Kako tezek je bil potek

Meni bi to zanimalo.

Mene tudi to zanima. Pa verjetno nimamo tako nesposobnih novinarjev, ki se ne bi tega sprasevali…

novinarji ne bodo tega spraševali, ker bi prišla resnica na dan… novinarji več kot očitno gonijo propagando za cepljenje, mimo vseh iskrenih info…

Ljubi jezus, dan na dan se prerekate okrog cepiv. A da  v senci tega naša odlična vlada sprejema odločitve, ki so daleč od normalnosti, pa ne opazite? To se jim smeje – ljudi so našuntali drug proti drugemu in hvala bogu, da se koljejo med sabo. Za vse ostalo jim je ostalo časa in prostora še več, kot ga potrebujejo.

Živel narod, ki dela uslugo vladi!

Kako se imenuje ta ulica?

zdej tako, 18.09.2021 ob 17:19

novinarji ne bodo tega spraševali, ker bi prišla resnica na dan… novinarji več kot očitno gonijo propagando za cepljenje, mimo vseh iskrenih info…

Vidis, ta resnica bi meni kahko pomagala pri odlocitvi o naslednjem ceplenju. Res upam in zelim, da bo cepljenje zakljucilo to covid obdobje.

Brezvezna, 18.09.2021 ob 20:29

Kako se imenuje ta ulica?

ulica lj. Polje

NaJ, 18.09.2021 ob 21:24

Vidis, ta resnica bi meni kahko pomagala pri odlocitvi o naslednjem ceplenju. Res upam in zelim, da bo cepljenje zakljucilo to covid obdobje.

realno:ceplhenje tega ne bo koncalo, cepljeni zbolevajo po cepljenju… in so tudi prenasalci… virus ne bo nikamor sel, ostal bo med nami…

je pa moje mnenje, da sam virus in razmere niso v resnici tako grozne kot nam jih slikajo, so napihnjene… ko jih bodo nehali napihovati, bo virus ostal in z njim bomo normalno ziveli kot z ostalimi virusi

Upssd, 18.09.2021 ob 15:20

Ulica je zbolela v blagi obliki.  Namen cepljenja je. , da nisi hospitaliziran.   V bolnici je 90 procentov NEcepljenih. To pove vse, drage necepljene ovcice.

Neizpodbiten znanstveni dokaz! – Genska terapija proti kovid je strup!

Procent cepljenih in necepljenih v slo bolnicah imate za vsak teden objavljen na covid sledilniku. Ampak kaj vam koristi statistika, če takoj začnete kričat, da je vse laž, če vam ni všeč:

Teden 6. – 12. 9.:

143 necepljenih, 39 cepljenih

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats

Alora?

“Preboleli”, nikar se ne sprašuj o sposobnosti novinarjev. Te gnide so v tej zmešani Covid situaciji popolnoma na strani oblasti in t.i. “stroke” in pišejo samo to, kar jim je dovoljeno!

Drugačna mnenja niso dovoljena!

Še to : , če je pri nas polovica prebivalstva cepljena (zaokroženo) in je 39 cepljenih hospitaliziranih, lahko sklepamo, da bi pri skoraj 100% precepljenosti imeli samo cca 80 hospitaliziranih (vsi bi bili cepljeni), kar je precej bolj obvladljivo kot 200…

Para Bellum, 18.09.2021 ob 22:27

“Preboleli”, nikar se ne sprašuj o sposobnosti novinarjev. Te gnide so v tej zmešani Covid situaciji popolnoma na strani oblasti in t.i. “stroke” in pišejo samo to, kar jim je dovoljeno!

Drugačna mnenja niso dovoljena!

Zanimivo, vlada trdi ravno nasprotno…

Rtvpop, 18.09.2021 ob 21:31

ulica lj. Polje

Hahahaha ljudje božji, dejte nehat nasedat lažem. Tisti ki ste cepljeni na prisilo sočustvujem, tisti ki pa ste v prvih vrtstah stali za šot, pa naj vam bog pomaga. Nič žaitev samo res … Naj se vsem vam sicer dobro izteče

vse po reglcih, 18.09.2021 ob 15:14

Poročilo angleškega Nijz (Pubblic Health England) z dne 17. septembra 2021.

Število umrlih 28 dni po datumu okužbe:

– manj kot 21 dni po prvem odmerku: 17

– več kot 21 dni po prvem odmerku: 114

– več kot 14 dni po drugem odmerku: 1.613

– necepljeni: 722

Vse normalno? Cepivo učinkuje? Prepreči zaplet bolezni in smrt? Ni videti.

(na strani 19 in 20) https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018547/Technical_Briefing_23_21_09_16.pdf

Hm, tole je pa za verjet! Ampak ne najdem teh tvojih podatkov noter. Na kateri strani je to?

Plandemija, 18.09.2021 ob 22:49

Hahahaha ljudje božji, dejte nehat nasedat lažem. Tisti ki ste cepljeni na prisilo sočustvujem, tisti ki pa ste v prvih vrtstah stali za šot, pa naj vam bog pomaga. Nič žaitev samo res … Naj se vsem vam sicer dobro izteče

In kje je ime ulice, da se preveri?

Ni zaščite proti covidu, cepljenje je zaščita proti smrtni obliki, pa še ta se lahko prepeti tudi cepljenemu, če ima oslabeli imunski sistem. Ni se za hecat, covid obstaja, dokaz je tukaj!

cela ulica zboli

ne kliči ena ena tri

Saj so nekateri načrtno plačani tako in za to.

denar in pristranskost, 19.09.2021 ob 12:42

Saj so nekateri načrtno plačani tako in za to.

citat avtorja  zdej tako

Bibba

Če imate čas si določene podatke beležite dnevno.

Boste kmalu oz. Skoraj dnevno videli popravke podatkov. Podatek za dan, teden nikoli ne zdrži v enakih številkah.

Zgleda da nekdo ki dela statistiko tukaj bere oz . dobi info. Ker sem že nekajkrat napisala v katerih parametrih si zmišljujejo, hitro spremenijo spremljanje.

2 dni nszaj sem napisala kje so podatki spremenljivi, so že včeraj spremenili  spremljanje, sedaj jih spremljajo in na covid spremljanju ni več takih zapisov cepljenih kot so bili.

Morda se mi bo celo ljubilo seštevati po cepivih.

V prejšnjem tednu je bila rszlika polno cepljenih za več kot 10 000.

Da o mrtvih ne govorimo.

Pa spremembe števila preb. po občinah. Spremljam pa bolj pofatke moje pokrajine, ki je majhna.

Vse super, če to ne bi bila laž. V bolnišnici je že 27 procentov cepljenih. Procent čisto vsak teden zraste in sčasoma bo v bolnišnicah sigurno več cepljenih kot necepljenih. Ampak to je baje normalno in kaže, da “cepivo deluje”. Povejmo po domače – skoraj vsak tretji hospitaliziran v SLO je cepljen.

Vsi podatki so na strani NIJZ.

In ne, 100 bolnikov več na intenzivnih – na intenzivnih, ne intubiranih – ne opravičuje tega, kaj nam delajo. Niti pod razno!

Kod nas je celo selo zbolelo.

Tako ali tako, 19.09.2021 ob 12:30

Ni zaščite proti covidu, cepljenje je zaščita proti smrtni obliki, pa še ta se lahko prepeti tudi cepljenemu, če ima oslabeli imunski sistem. Ni se za hecat, covid obstaja, dokaz je tukaj!

ja – enako, kot obstaja sezonska gripa in cepivo zanjo. Oba sta pa iz iste skupine virusov. Samo da je pač kovid druga oblika gripe. Zakaj se ne sepi sedaj s cepivom za gripo? zato, ker bi bil zagotovo učinek dober. Odličen.

Preveč se stvari že zapletajo, da bi se dalo še naprej tako grdo zavajati,  narod po svetu pa ni neumen.

Zadnjič sem bila blizu centra za testiranje. Bila je tudi ekipa ene od TV. Nekaj ljudi je v kamero povedalo svoje mnenje in večina bolj negativno. Med njimi tudi nekdo, ki je zadevo glede cepljenja komentiral zelo argumentirano, navedel tudi nekaj neovrgljivih dejstev iz preteklosti. Videlo se je, da se spozna na farmakovigilanco. Drug dan sem si ogledala prispevek. Nobenega od teh intervjuvancev ni bilo v njem.

Naj omenim, da sta novinarka in snemalec po določenem času postala nekako malo živčna, čeprav sta se trudila to skriti. Videla sta, da bo težko najti ljudi za prispevek, kakršnega pričakujejo nadrejeni in tisti, ki usmerjajo nadrejene.

dkftoghšs, 19.09.2021 ob 14:39

Vse super, če to ne bi bila laž. V bolnišnici je že 27 procentov cepljenih. Procent čisto vsak teden zraste in sčasoma bo v bolnišnicah sigurno več cepljenih kot necepljenih. Ampak to je baje normalno in kaže, da “cepivo deluje”. Povejmo po domače – skoraj vsak tretji hospitaliziran v SLO je cepljen.

Vsi podatki so na strani NIJZ.

Ja sigurno bo. Ker bo več ljudi cepljenih. Če bi bila precepljenost 100% bi bili pa v bolnišnicah le cepljeni. Saj to ni nobena huda matematika. Edino manj jih bo. Pa umiranja ne bo več množičnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close