Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zbirčne samske 40+ – kaj jim je?

Zbirčne samske 40+ – kaj jim je?

Odgovor na objavo uporabnika
anonimna343, 14.08.2023 ob 19:57

tik tak, 10.08.2023 ob 19:16

Berem tele teme na monu. Stalno se javljajo samske 40+ in pišejo svoje kriterije za moške, ki so adijo pamet. Ok, štekam, da noče muslimana, razumljivo. Ampak potem naštevajo, da ne smet živet pri starših, da ne sme bit motorist, da ne sme po službi na pivo, da ne sme imet otrok, da ne sme biti ločenec, da mora biti športen, ampak ne preveč, da mora biti razgledan, da mora imet fajno plačo…

Jao, babe, pri tej starosti bi že lahko dojele, da če ne boste krepko spustile kriterijev, boste ostarele samske device. Zadnji čas, da koga dobite, ve pa se izmišljate kriterije? Bodite srečne, da vas sploh kdo pogleda.

hahaha, imamo vse to kar naštevaš, pa sem nam z luzerji ni ukvarjat.

Jaz osebno nebi imela dedca z prtlago (baba, 4 froci). no go

Pi* s kešom išče sam fuk, druga ima.

Ded pri 40+ pa samo likarico, kuharico, pralnico.

Ja, se tudi jaz strinjam. Sem samska, brez otrok. Ne bi se ukvarjala z ločencem z otroki. Zakaj že? Tudi pri meni: no go.

razume se, 14.08.2023 ob 20:01

Pi* s kešom išče sam fuk, druga ima.

Ded pri 40+ pa samo likarico, kuharico, pralnico.

Jaz bi Samsung S23

Še tisti, ki so zaposleni in imajo dve levi roki, pri teh letih niso pri starših.

Naj bo ženska ali moški , če je do 40 samski je nekaj narobe z njim ali drugače dober glas se sliši v deveto vas .

Anonimno 2549, 12.08.2024 ob 10:39

Naj bo ženska ali moški , če je do 40 samski je nekaj narobe z njim ali drugače dober glas se sliši v deveto vas .

Daleč od resnice kar si napisu oziroma napisala….Veliko vredu moških je pri 40-ih samskih in žensk tudi-

Ufff, precej vec nekvalitete je poroceno kot pa samsko.

Anonimno 3172, 12.08.2024 ob 14:58

Ufff, precej vec nekvalitete je poroceno kot pa samsko.

Točno tako je veliko kvalitetnih pa samskih

Dober zapis! Tudi sam podobno opažam.

Sem bil pred časom z eno na pijači (mogoče je bil zmenek) pa mi začne razlagati, da se ona počuti kot boginja in želi da se jo tudi tretira kot boginjo,.. Sem bil vljuden pa ji nisem povedal, da ni ona bila B od boginje niti pred 30-timi leti, kaj šele sedaj.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Tomaz.Gorec, 12.08.2024 ob 19:54

Dober zapis! Tudi sam podobno opažam.

Sem bil pred časom z eno na pijači (mogoče je bil zmenek) pa mi začne razlagati, da se ona počuti kot boginja in želi da se jo tudi tretira kot boginjo,.. Sem bil vljuden pa ji nisem povedal, da ni ona bila B od boginje niti pred 30-timi leti, kaj šele sedaj.

To so take prtegnjene, ki se precenjujejo…brez stika z realnostjo. Običajno je od njih nič od nič, nimajo kaj ponuditi…

anonimno590, 12.08.2024 ob 12:43

Daleč od resnice kar si napisu oziroma napisala….Veliko vredu moških je pri 40-ih samskih in žensk tudi-

Ne strinjam se. Če je moški kolikor toliko normalen, hitro najde novo žensko. Moj sodelavec je prijeten fant, pošten, malo sramežljiv, zgleda povprečno, ima trebušček, malo plešast, drugače pa prijetnega značaja, z bivšo ženo na splosno  nista bila za skupaj. V pol leta je našel novo, luštno samsko žensko brez otrok. Sedaj imata skupaj punčko. Po drugi imamo sodelavca, par let je že samski, v prvem vtisu  bi rekel da bo takoj našel novo. Privlačen, mačo tip, fitneser, nobenega trebuščka, garderoba kot iz škatlice, ampak tako zmešan v glavi da se z vsako razide, vsaka ga pusti, ker je nemogoč, poln nekih fobij in svojih težav. Čuden. Čeprav prvi vtis pa naredi izjemen. Tisti ki so dolgo samski, so več ali manj čudni. Ali so čustveni invalidi, nezreli odnosa, ali sploh več ne iščejo ker vejo da ne bodo našli. Vsi pa imajo toliko svojih težav v glavi, da niso več zmožni odnosa, ali menjajo partnerje,ali se z  vsakim partnerjem razkropljejo.

Zakaj že bi morala zrela ženska izbrati ??? :

nesamostojnega, nezmožnega skrbeti zase, ki živi le za drage hobije (motor), pogostega pivca, ki ni rad doma, razočaran ločenec, nerazgledan, neizobražen, nelep (zavaljen, nešporten, …)  brez financ…

Samo zato, da ne bo sama? Ali ni bolje, da je sama, kot da v zrelih letih skrbi za nedoraslega, nezrelega, nefunkcionalnega moškega?

Pritožujete se najbrž tisti, ki ne izpolnjujete nobenega pogoja.

Mnogi ne prenesejo minimalnih  “kriterijev”. Seveda na svetu ni idealov. Ampak zakaj ne bi izbrali sebi takšnega partnerja, ki je všečen in ob katerem rasteš… Standarde je treba zviševati, ne zniževati.

Anonimno309, 13.08.2024 ob 15:10

Ne strinjam se. Če je moški kolikor toliko normalen, hitro najde novo žensko. Moj sodelavec je prijeten fant, pošten, malo sramežljiv, zgleda povprečno, ima trebušček, malo plešast, drugače pa prijetnega značaja, z bivšo ženo na splosno  nista bila za skupaj. V pol leta je našel novo, luštno samsko žensko brez otrok. Sedaj imata skupaj punčko. Po drugi imamo sodelavca, par let je že samski, v prvem vtisu  bi rekel da bo takoj našel novo. Privlačen, mačo tip, fitneser, nobenega trebuščka, garderoba kot iz škatlice, ampak tako zmešan v glavi da se z vsako razide, vsaka ga pusti, ker je nemogoč, poln nekih fobij in svojih težav. Čuden. Čeprav prvi vtis pa naredi izjemen. Tisti ki so dolgo samski, so več ali manj čudni. Ali so čustveni invalidi, nezreli odnosa, ali sploh več ne iščejo ker vejo da ne bodo našli. Vsi pa imajo toliko svojih težav v glavi, da niso več zmožni odnosa, ali menjajo partnerje,ali se z  vsakim partnerjem razkropljejo.

Poznam enega, ki je super moški pa je dobil žensko z otrokom, ker samske ni nobene našel oziroma je reku kako so vse zbirčne.

Levaki, 12.08.2024 ob 02:47

Še tisti, ki so zaposleni in imajo dve levi roki, pri teh letih niso pri starših.

Odvisno koliko zaslužijo, če nimaš vsaj 1500 neto, žal ne bo šlo.

ALLAHU AKBAR!!!, 10.08.2023 ob 20:16

Ah ja… kam si dalo mladost? No povej? Se spomnis 10 dogodkov iz leta 2003? Al pa ajde 5… Ošlo prošlo i nikad vise doslo… u nič je šlo. tako bi vsaj lahko rekla nevem bila sem vsak dan v cerkvi. Biblijo brala. Dejansko je nimas in ne ves kam si dala. Nic nisi izvlekla iz tega. Spolzelo iz rok. Zapravljen cas. Tko bi vsaj vedla.

Lej ne jezi se name. Boste pa pac cakale same do 90… oz te o katerih je govora. Sej dlje zivite (rade povdarite)…

Zarad mene ne rabijo nic spuscat, jaz sem izven dosega. Se mi pa zdi kot kao takemu ki ga ti opisujes (zgubi) nerealno. Kr nervozen clovek rata.

No ko mas tako fajn sina… evo finih cura… a ne izpolnjuje norme?

Lejte dame gospe feministke kakorkoli se ze naslavljate… sem vas ze naslovil danes tako…

Manekenk je kokr hocs… loginov pececnikov kodricov doncicev pa ne prav dost…

Božo spet naslavlja ženske,a bilo bi pametno,da bi kdaj pogledal tudi vase.

Ajonha, 13.08.2024 ob 15:38

Zakaj že bi morala zrela ženska izbrati ??? :

nesamostojnega, nezmožnega skrbeti zase, ki živi le za drage hobije (motor), pogostega pivca, ki ni rad doma, razočaran ločenec, nerazgledan, neizobražen, nelep (zavaljen, nešporten, …)  brez financ…

Samo zato, da ne bo sama? Ali ni bolje, da je sama, kot da v zrelih letih skrbi za nedoraslega, nezrelega, nefunkcionalnega moškega?

Pritožujete se najbrž tisti, ki ne izpolnjujete nobenega pogoja.

Mnogi ne prenesejo minimalnih  “kriterijev”. Seveda na svetu ni idealov. Ampak zakaj ne bi izbrali sebi takšnega partnerja, ki je všečen in ob katerem rasteš… Standarde je treba zviševati, ne zniževati.

Zakaj bi ženska morala kogarkoli izbrati?  Saj enako velja tudi za moške.  Zakaj bi si vsak še tako kvaliteten moški moral želeti na glavo nakopati žensko “partnerko”, ki si načeloma želi boljšega, uspešnejšega in sposobnejšega moškega?  Kaj bo imel od nje kar sicer drugače, brez takšne “partnerke” ne more imeti?

Mislite, da Shak ali DiCaprio potrebujeta “partnerko”?  Kaj si bosta s partnerko? lol

Kriteriji pri 20ih.

1. Ne sme kadit in preveč pit v smislu alkoholik.

2. Mora študirati ali imeti v redu službo pa tudi, če s srednješolsko izobrazbo. Vidna mora biti želja po napredku in resnost, odgovornost do življenja.

3. Mora biti višji od mene ( to ni težko pri mojih 165 cm).

4. Pogovor mora steči.

Kriterij pri 40ih:

1. Lastna služba s katerokoli izobrazbo in sposobnost 100% preživljanja samega sebe.

2. Ima naj svoje stanovanje in nek Beck up v financah, če se mu s službo kaj zalomi.

3. Urejeno zobovje.

4. Alkohol občasno.

5. Rekreacija in normalna postava, nikakor ne debelost. Poudarjam – zmerna rekreacija in ni potrebe, da je športnik.

6. Sposobnost odločanja.

7. Služba.  Obvezno. Brezposelnega nočem.

Se strinjam do neke mere, namreč tudi tisti, ki so leto, dve, tri samski po razhodu po daljši zvezi ni nujno, da je z njimi nekaj narobe. Obstajajo ljudje, ki po razhodu iščejo nadomestek, brez da bi prejšnjo zvezo sploh predelali. In obstajajo ljudje, ki se po razhodu iščejo, ampak s tem tudi predelujejo preteklost, kaj se je dogajalo in zakaj ter delajo na sebi na področjih, kjer želijo postati boljši. Midva sva bila oba samska kar nekaj časa, preden sva se našla. Seveda sva se vmes dobivala z nekom, ampak brez želje po resni vezi s tisto osebo, ker ne jaz ne on nisva bila pripravljena na to. Vzela sva si čas, da ponovno spoznava sebe in počneva to, kar naju veseli – ampak to, kar naju veseli, sva oba morala najprej odkriti kot samska. Zdaj to počneva skupaj in skupaj tudi rasteva, medtem ko sva v prejšnjih vezah oba stagnirala. Ampak za to, da sva stagnirala, sva tudi midva prispevala vsak svoj del, ne le bivši partnerji.

Jaz zase in za svojega partnerja lahko rečem, da je bila to odločitev, da nekaj časa po razhodu pač ne želiva resne veze. In sva se spoznala, ko sva bila oba za to pripravljena in dovzetna.

Kar se tiče kriterijev pa sem mnenja, da je to popolnoma logično, da kriteriji z leti rastejo. Pri 20 letih nihče ni vedel, kaj točno želi, čeprav je mislil, da dobro ve. 20 let kasneje si doživel življenje in veš, kaj želiš in česar definitivno ne želiš. Pri 40 si toliko izoblikovana osebnost, da se dobro zavedaš, s kom želiš deliti svoje življenje in kakšne vrednote podpiraš. Je pa skrajno naivno mišljenje, da lahko spoznaš popolnega človeka, ker ta ne obstaja, lahko je pa popoln s tabo in zate. Kaj točno to za koga pomeni, je pa relativno. Normalno, da obstajajo samski moški in ženske okoli 40, ki nimajo otrok, ki ne živijo pri starših, ipd. Pa se potem, ko človeka spoznaš, kakšen kriterij vendarle spusti 😉

Čez en mesec bom star 39 let, samski in brez otrok. Pred mesecem dni sem bil že drugič na pijači z eno leto starejšo žensko, pa mi je na naslednje povabilo odgovorila z “Med nama ne čutim iskric, zato tega ne bi nadaljevala. Želim ti, da najdeš v redu žensko.” Pred mano se je večkrat dobila z nekom za katerega pravi, da tudi ni na koncu nič bilo.

Očitno imeti otroke od prej ni razlog.

Komu se da ukvarjat s tem,ce so izbircne hvala bogu naj bodo Podpiram!standardi!kraljica treatment!

No saj kot moski rajsi izbiram med 25-35,in ni nobenih zahtev…

sanjajo princa na belem konju, dobijo pa konja v belem golfu 3

Saj debeli stari moški tudi sanjajo 20-30-letnice, brez kakršnihkoli samokriterijev.

Ji pa vsak mesec žrtvuješ kakšno devico, pa mirna bosna.

samski 38-letnik, 14.08.2024 ob 17:17

Čez en mesec bom star 39 let, samski in brez otrok. Pred mesecem dni sem bil že drugič na pijači z eno leto starejšo žensko, pa mi je na naslednje povabilo odgovorila z “Med nama ne čutim iskric, zato tega ne bi nadaljevala. Želim ti, da najdeš v redu žensko.” Pred mano se je večkrat dobila z nekom za katerega pravi, da tudi ni na koncu nič bilo.

Očitno imeti otroke od prej ni razlog.

Jasno ne boš z nekom s katerim ne čutiš privlačnosti in si ne želiš biti z njim. Nima to nobene veze s tabo. Ni nič narobe s tabo, samo nista kompatibilna. Ni začutila nič do tebe in ni želela nadaljevati in te zavajati. A ni to ok? Si želiš žensko katera si te ne želi in je s tabo zato da ni sama? Upam da ne no. Ker si zaslužiš žensko ki bo mislila da si nekaj najboljšega kar se ji je zgodilo v življenju.  S takšnim gradiš življenje. Ne z nekom ki je pač tam in na papirju ok izgleda.

Tako to je. Moški mora samo razumeti, da ga ženska nujno ne potrebuje (še manj si ga želi) in zato ne bo znižala kriterijev. Ženska, ki si moškega vzame iz ljubezni in z namenom snovanja družine, ni stara 40 let, ampak to naredi do 30. leta. Po 40. letu ostanejo samo še takšne ženske, ki jim družina ni prioriteta. Taka ženska pa moškega brez problema iz danes na jutri zamenja. Zato se po določenem letu starosti žensk ne splača več iskati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close