Zbirčne samske 40+ – kaj jim je?
Tiki toki, 11.08.2023 ob 22:27
No jaz sem tudi ena izmed teh; sem 46 let stara, imam odraslo hčerko, službo, solidno plačo, svoje stanovanje, svoj avto, živim v mestu in uživam življenje. Res je da občasno pogrešam koga ob sebi. V tem času spoznala tri moške ki bi bili potencalni možni prtnerji. Prvi po treh mesecih ugotovil da ni za resno zvezo, živi pri mami, star 42 leti, drugi tajil zvezo v deugem mestu ter predlagal da bi se dobivala, in ga čakala dokler sin ne gre v srednjo šolo- cca 6 let, tačas bi teral dvojno zvezo , star 45 let, tretji vse super, totalno ujemanje, dokler se ni oglasila bivša, s katero se je ravnokar ločil in prekinil stike z mano, da rabi čas za sebe in sina, ko se srečava se me ogne, obrne stran, splohne vem zakaj, star 45 let. Ostalih nekaj pa je zanimal samo občasno druženje- torej sex. In kateri od teh bi naj bil pravi kandidat. In kako nizko bi mogla spustit kriterije da bi kateri med temi bil primeren. In ne bi bila samska čudakinja?
To ti je realnost kar lahko ženska dobi, ko pri teh letih zbira med vrstniki, ki na prvo žogo delujejo v redu. Pomeni, da ni edina, ki bi s tem moškim nekaj imela. Zelo verjetno, da ima tip že od prej eno ali tri za zabavo, če ne kar čisto pravo ženo. Nova ženska mu ne predstavlja drugega kot dodatno reakreacijo.
Razumete? Vse se ukvarjate z enimi in istimi moškimi. Medtem, ko ostalih niti registrirate ne. Ne v živo, ne na internetu, ne nikjer. Ker po ničemer ne izstopajo. Ne po videzu, ne po statusu, ne po življenju, ne po čem tretjem. Nič posebnega vam nimajo za ponuditi. Bivajo v neki luknji, morda preblizu staršev, kamor ve seveda ne bi. Prebijajo se iz od plače do plače. Ne hodijo na večerje, luksuzne dopuste, itd. Z ženskami se praktično ne znajo pogovarjati. Upajte, da najdete tipa po vzoru iz filma “40y.o. Virgin”. Naivnega.
Jaz sem zase ugotovil, da je pri mojih 53 letih najbolje da sem samski.
Če sem iskren take, ki bi si jo želel ne morem dobiti. Da bi pa bil z eno samo zato, da bi jo imel,.. pa ne vidim smisla.
Mislim, da imamo tako moški, kot ženske v srednjih letih čisto previsoke zahteve. Če bi se iskreno pogledali v ogledalo in si priznali, da iščemo nekaj, kar je 10 krat boljše, kot smo mi sami,…
Res je, da so imajo ženke še večje zahteve kot moški. To je pa zato, ker imajo tisti del telesa za katerega smo neumni moški narediti vse.
Če si bom jaz kdaj zaželel ženko, jo bom verjetno šel iskati na Filipine. Tam lahko moški dobimo 30 in več let mlajše, ki svojega moškega tudi spoštuje. En dober poznavalec teh zadev mi je enkrat rekel: Mogoče te ne bo ljubila, te bo pa imela iskreno rada in te bo spoštovala.
Tomaz.Gorec, 12.08.2023 ob 09:06
Jaz sem zase ugotovil, da je pri mojih 53 letih najbolje da sem samski.
Če sem iskren take, ki bi si jo želel ne morem dobiti. Da bi pa bil z eno samo zato, da bi jo imel,.. pa ne vidim smisla.
Mislim, da imamo tako moški, kot ženske v srednjih letih čisto previsoke zahteve. Če bi se iskreno pogledali v ogledalo in si priznali, da iščemo nekaj, kar je 10 krat boljše, kot smo mi sami,…
Res je, da so imajo ženke še večje zahteve kot moški. To je pa zato, ker imajo tisti del telesa za katerega smo neumni moški narediti vse.
Če si bom jaz kdaj zaželel ženko, jo bom verjetno šel iskati na Filipine. Tam lahko moški dobimo 30 in več let mlajše, ki svojega moškega tudi spoštuje. En dober poznavalec teh zadev mi je enkrat rekel: Mogoče te ne bo ljubila, te bo pa imela iskreno rada in te bo spoštovala.
Ma mlad si još, ima vremena…
ALLAHU AKBAR!!!, 11.08.2023 ob 14:42
hbrnkj6, 11.08.2023 ob 14:07
Zakaj misliš, da imajo kriterije? Ker so bile v vezi, sedaj pa so same in vedo, da je kvaliteta življenja z nepravim moškim zelo, zelo nizka. Vedo, da znajo dobro poskrbeti zase in želijo, da partner doda v vezo toliko, da se tehnika ne prevaga v smer, da bi lahko rekla, da se šlepa zraven. Da ne govorimo o posameznih področjih posebej, v glavnem sodobna ženska, ki je finančno samostojna in ima zadovoljiv socialni krog, je lahko srečna tudi brez partnerja. Imam nekaj prijateljic 50 + in si sploh več ne želijo odnosa z moškim. Videti so pa srečne, kako je pa same vedo.
že ampak ženska od 40+ ni več to kar si moški želi… čist so vam opral glavo… sploh ne razumete… nočete razumet… mislite da še vedno lahko pritegnete istega moškega kot pred 20 let… ja ti si ti… ti pa že lahko… tebi tvoj drek ne smrdi, samo telesno nisi več ista… ne pravim zate… nasploh govorim…
glej evo jst sm 25… zdej boste spet v obrambo rekli ti si zguba… evo tudi če sem zguba iščem stvari ki ji ve nimate. sploh ne pogledujem za žensko vaše starosti… za resno za družino za poročit meni 40letnica ne ustreza… s tem programom ki ga mate naštelanga pa sploh ne…
ve hočete najboljšo verzijo moškega… ampak ženske v 40 niso najboljša verzija sebe… ti boš rekla ja sem, ker gledaš po tem kar ti iščeš.. moški hoče druge stvari… in ti teh nimaš.
ja kdo pa pravi, da isce moskega tvojih let? Zenska v 40ih ne isce moskega v 20ih, vsaj vecina ne, iscejo partnerje svoje starosti. In tip pri 40ih zensko pri 40ih vidi dtugace kot ti pri 25.
Anonimno926, 12.08.2023 ob 14:30
ja kdo pa pravi, da isce moskega tvojih let? Zenska v 40ih ne isce moskega v 20ih, vsaj vecina ne, iscejo partnerje svoje starosti. In tip pri 40ih zensko pri 40ih vidi dtugace kot ti pri 25.
Joooj no… glej… jst mislim da je moski pri 40 samo še bolj zbircen… in ce je naredil kot treba potem ma temelj za to…
Mislim kake pisete…
kako pa on to vidi zensko pri 40?
A za fukat? To hoces povedat? Pristajas na to da si sam za jebat..
Med 40 let starimi moškimi in ženskami je OGROMNA razlika. Ženske pri teh letih počasi postajajo frigidne, moški pr teh letih ima še vsaj 20 let časa, da zaplodi potomce ali povedano drugače. Ženske pri 40ih so že za preč, moški so v najboljših letih. Jebi ga, ženske to boli ampak takšna je resnica.
Dajte mi povedati koliko pa je normalnih odnosov v Sloveniji? Vsi so iskreni, nič ne varajo,…
Anonimno 8409, 12.08.2023 ob 10:36
A pa ti taka s Filipinov pol odkrito pove, nisem zacopana vate, nisi mi spolno privlačen, celo graužaš se mi mal k si ves starikav in debel, ampak jebiga, ti maš denar, jaz in moji ga pa rabimo? Al se oba delata k da nč ni, k da je to čist normalen odnos? A ni iskrenost pogoj za dober odnos?
V tem primeru smo moški res na boljšem. So pa tudi stvari, kjer so na boljšem ženske.
91919, 12.08.2023 ob 15:41
Med 40 let starimi moškimi in ženskami je OGROMNA razlika. Ženske pri teh letih počasi postajajo frigidne, moški pr teh letih ima še vsaj 20 let časa, da zaplodi potomce ali povedano drugače. Ženske pri 40ih so že za preč, moški so v najboljših letih. Jebi ga, ženske to boli ampak takšna je resnica.
Jaz sicer nimam tako bogatih izkušenj kot vi. Namreč sem se že nekaj časa nazaj sprijaznil, da je zame najbolje biti samski.
Kakor pa vidim stvari, bi se pa z vami kar strinjal.
Sonder, 12.08.2023 ob 15:29
Ma, tako bom rekel. Sem se kar dosti družil z ločenskami oz samskimi ženskami 40+
Njihov kriterij je le en, dobiti poročenega tipa da jih vsake toliko obdela v postelji, pa seveda da kupi kakšno firmirano krpico in da si ona lahko še slučajno poišče kakšnega dodatnega f….. ?
Ko moškemu enkrat libido toliko upade, da je raje sam s sabo kot z žensko, zmaga, če je dejansko samski. Ubogi poročeni, ki delajo za druge, še seksajo zavoljo partnerke, ne sebe oz. tega, ker bi v tem početju ne vem kako uživali.
Veste kako neumno se berejo ženske pravljice s kriteriji za moškega? Abrahamovka bi moškega, ki… A, B, C, … A res? Vse to bi? Človek se lahko samo nasmeji. In se vpraša, če jim manjka kak kolešček.
Tomaz.Gorec, 12.08.2023 ob 17:19
Dajte mi povedati koliko pa je normalnih odnosov v Sloveniji? Vsi so iskreni, nič ne varajo,…
velik je slabih zvez, ni dvoma, ampak to še ne opravičuje seks turizma, po naših pravilih mora bit zacopana vate, če ne to ni to. Vsaj na začetku morata biti oba do ušes, če ne, je to oblika prostitucije.
Anonimno 5052, 12.08.2023 ob 18:05
Največja neumnost, ki jo lahko moški naredi je, da si na stara leta na glavo nakoplje brokeass žensko z otroci, bolehnimi starši, itd. Po možnosti tako z dolgim spiskom zdravstvenih težav, psiholoških motenj in eksistenčnih problemov.
…https://m.youtube.com/watch?v=IUnDyPdKwL4&pp=ygUYZ3RhIDUgY2FwdGFpbiBzYXZlIGEgaG9l
Mina783, 13.08.2023 ob 19:14
Jao, po 40+ so ženske samozavestne in so že nekaj dale čez, tko da točno vedo česa nočejo!!!! S temi kriteriji ni nič narobe!
že že… samo pride z kriteriji tudi tak ki jih izpolnjuje… in tak se ne bo daju z vami…
maš diplomo… maš stanovanje… dala si čez… maš kriterije… zakaj nisi poročena? ?
zaradi tega ker so nam pomembne stvari katerih ti nimaš…
tik tak, 10.08.2023 ob 19:16
Berem tele teme na monu. Stalno se javljajo samske 40+ in pišejo svoje kriterije za moške, ki so adijo pamet. Ok, štekam, da noče muslimana, razumljivo. Ampak potem naštevajo, da ne smet živet pri starših, da ne sme bit motorist, da ne sme po službi na pivo, da ne sme imet otrok, da ne sme biti ločenec, da mora biti športen, ampak ne preveč, da mora biti razgledan, da mora imet fajno plačo…
Jao, babe, pri tej starosti bi že lahko dojele, da če ne boste krepko spustile kriterijev, boste ostarele samske device. Zadnji čas, da koga dobite, ve pa se izmišljate kriterije? Bodite srečne, da vas sploh kdo pogleda.
Ma si mona! ????Kaj pa te sploh briga. Ostarele počasi ja,…device pa sigurno ne. ????
Tomaž Gorec, skoraj prav imaš. Samo nekaj si mimo usekal glede Filipink: one spoštujejo tvoj denar, ne tebe :).
Poznam enega, ki se je poročil z eno od tam, ne ravno Filipini, v bilžini pa ja: vse super in oh in sploh. Ko si je uredila papirje, je pobrala možu ves denar, povsem vse. In adijo.
Kolegi pa so bili prav na Filipinih, ja, seksali na polno. Stari dedci so seksali mlade punce. Vse za denar. Vse bi tudi prišle v Slo, ni problema. Za keš, seveda.
Samo večina moških je toliko pametna, da jim je jasno, da gre za keš. Ne pa za spoštovanje starega dedca.
Forum je zaprt za komentiranje.