Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAVRNITEV DIPLOME SPISANE Z CHAT GPT, ZDRAVSTVENA NM

ZAVRNITEV DIPLOME SPISANE Z CHAT GPT, ZDRAVSTVENA NM

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, 10.06.2025 ob 23:07

Kakšna paranoja, pišejo pa eni in isti, ki so prodajali diplomske naloge, ki so 10x bolj fajk od diplomskih nalog, ki jih napišeš z AI. Seveda pa ne smeš biti škrt in moraš plačati tistih par € za naprednejše variante in module. Večina profesorjev nimajo  toliko znanja , na tem področju . Seveda ta pravi modeli iščejo vire samo iz  strokovnih člankov in revij.

Zate….JA @

to je podobno potem nekomu, ki ima gradbeno podjetje (mikro) zaposlen samo on kot podjetnik in direktor, vendar mu delavci izvajajo gradbena dela. Po večini so to Albanci, ki niso prijavljeni ali plačani na roko, pod mizo.

A takšne bi tudi prijavila? Glupa si kot kura-kokoši, še on ima bolj inteligentne izjave kakor ti.

Zdaj pa s svetlobno na FURS, še prej pa v kak zid!!!!!

GPT je zaznan kot plagiat pa pametuj kolker češ!!!!

Tudi jaz se strinjam; osebek JA, -Ti že dolg časa nisi gulila/lil šolskih klopi, če sploh kdaj.

Prav prfoksi so naprednejši od nas, teh izrednih  študentekov, ki hodjo na faks, v toliko, da hodjo, da imajo nek sfuliran status in take zadeve. Mešalci megle.

Pr mojmu primeru je prfoks kar pred menoj v kabinetu preverjal kva sm napisala in odkod.

Muca oladi, nimaš pojma.

In tudi men so mojo napisali, zelo dobro, odlično. Zagovor je pa vsakmu posamezniku ali ne?

Vsak po svoje vesti. Ti avtor boš že uredil, da bo za vse dobro.

Srečno.

Ja potem pa harajo dalje po zasebnih solah ko so jih iz javnih fliknili

Ta tema je privolacija, napisala pa jo je učiteljica.

Odgovor na objavo uporabnika
? PROSIM ZA POMOČ! ?, 10.06.2025 ob 15:17

Diplomsko nalogo so mi zavrnili.

Iskreno… ne vem več, kaj naj naredim. Oddal sem diplomo, vanjo sem vložil ogromno časa in truda – res sem se trudil, da bo čim boljša. Pri pisanju sem si pomagal z umetno inteligenco (ChatGPT), ampak zdaj mi jo je komisija zavrnila, ker naj bi bila preveč “neosebna”, “umetno napisana” in sumijo, da nisem avtor.

Počutim se izgubljeno. Samo želim si dokončati študij in zaključiti to poglavje življenja. Če kdo ve, kako naj se lotim popravkov ali mi lahko pomaga, bom res hvaležen. Ne iščem nekoga, da piše namesto mene – samo nekoga, ki razume sistem in mi lahko svetuje.

Prosim, pišite mi. Resno mislim.
Hvala vnaprej. ? Pusti kontakt.

Strinjam se, doživela!!! AI je pomagalo, ne nadomestek vašega dela.

Že na letošnji maturi je prfoks ang. naznanil, da bo zanje s pomočjo Umetne inteligence “ocenjeval” nižje kot sicer.

Mama dela statistične izračune, če ga vmes ne popravi, si namisti podatke.

Previdno.

Sem hotela izračun stroškov za počitnice v Nemčiji. Mi je napisal, da so kosila in večerje po 8 do 9 € po osebi.

Sem napisala, da to pa ne verjamem.

Se je opravičil in napisal, da so od 30 do 40, lahko kaj najdemo za 25, pa tudi več od 40 je precej običajno.

Kako pa si uporabljal chatGpt? Si prav copy – paste, ali kako drugače?

Ste me prestrašili.

Pišem diplomsko.

Res si omagam s chatom. Plačljivo verzijo.

To delam tako, da ga vprašam po obliki, kako se nečesa lotiti prosim za prevod, ga vpašam, kako kaj narediti…

Chat imam odprt na enem računalniku, na drugem si odpiram vire, na tretjem pišem.

Ne prepisujem od chata. Mi je pa v pomoč. Itak pitem vse preverjam.

Zavrnili so ti jo zato ker si heteroseksualec.So moji punci tudi 2 zavrnili ker je heteroseksualka.

Ai je izredno dobra pomoč za pisanje diplomskih del. Vendar moraš tudi ker nekaj strokovne podlage o temi, ki jo obravnavaš, Eno in isto vprašanje moraš  plačljivi različici zastaviti večkrat, preveriti in po svoje oblikovati. Kljub vsemu ti prihrani 80% časa. Ogromno znanstvenikov danes si pomaga z AI, zato bodo poklicni pisci diplomskih nalog, kmalu brez dela.

Kako je v primeru, da ga prosiš naj ti preoblikuje tvoje stavke ali naredi neki povzetek enega člena?

Plagiatorje je treba vreci s faksa. Potem pa dat vsaj 3 leta moratorija, preden se lahko vpisejo na drug faks. Kaksno znanje je to, ce ti AI pise diplomsko?

N

To so te nategnili.Si se pa sam izdal.V zdravstvu imajo hude probleme sami z sabo.Težave pri diplomah,zaposlitvi,…Mogoče so ljubosumni na tebe.

Moj prijatelj je v UKC Ljubljana izgubil službo,na zdravniškem so mu podtaknili da je psihično bolan,ker se noče cepiti in ker ne podpira parade ponose.Namesto da bi ga zdravnica pregledovala ga je spraševala o geyestvu,če skriva da je gey,zakaj se upira geyem,zakaj se noče udeležit parade ponosa.In zdaj ima psihiatrično bolezen ker je rekel da sta spola samo 2.

quote id=”25681935″][/quote]N

To so te nategnili.V zdravstvu imajo hude probleme sami z sabo.Težave pri diplomah,zaposlitvi,…

Moj prijatelj je v UKC Ljubljana izgubil službo,na zdravniškem so mu podtaknili da je psihično bolan,ker se noče cepiti in ker ne podpira parade ponose.Namesto da bi ga zdravnica pregledovala ga je spraševala o geyestvu,če skriva da je gey,zakaj se upira geyem,zakaj se noče udeležit parade ponosa.In zdaj ima psihiatrično bolezen ker je rekel da sta spola samo 2.

Če imate težave zaradi tega, ker vam ne sprejmejo nalogo napisano s ChatGPT mi pišite na diplomiranje@gmail.com. Nudim pomoč pri odpravljanju tovrstnih težav (in na splošno pomoč pri pisanju diplom).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close