Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Zavorni servis (Peugeot)

Zavorni servis (Peugeot)

Pozdavljeni!

Možno da je bilo o tem že prej pisano pa v iskalniku nisem nič našel tako da se vnaprej oproščam!

Stvar je taka, da mi že dalj časa pri moji 206-ki ob rahlem bremzanju (primer: ko počasi upočasnujem pri približevanju semaforju) tulijo bremze…ko pa zavrem na hitro, oziroma močneje tega zvoka ni oziroma izgine…ta isti zvok se včasih tudi pojavi ob zaviranju ob vzvratni vožnji…

ker se pa bliža čas dopustov bi jaz nekoga prosil da mi svetuja kak dober zavorni servis…

Še bolj bi mi bilo všeč če bi mi kdo od vas znal povedati koliko okvirno me bo to prišlo ( če se gre samo za menjavo zavornih ploščic)??

Kot drugo me pa zanima kam peljete svoje Peugeote na servis (moj je letos bil star 5 let), ker na “original” servis se mi ga ne pelje če ne zaradi drugega pa zaradi tega ker so precej dragi!

za kakršenkoli odgovor bi bil hvaležen

Podobne stvari imam s Twingom. Na servisu pravijo, da je vse v redu… Jaz tud ne vozim več avta na originalni servis, ker te olupajo “ko žutega”. Konec koncev zaradi lastne varnosti lahko avto zapelješ na test bremz

New Report

Close