Zavod Med.over.net
Zadnjič sem na forumu o med.over.net zasledila (ne vem zakaj prej nisem bila pozorna na to), da lahko Primoža in ostale dobre dušice, katere nam omogočajo tole druženje malo podpremo.
Da ne govorim o tem, da strokovnjaki menda odgovarjajo tudi čisto zastonj. Ker vem, da se z eno dobro voljo veliko naredi in da včasih tudi zmanjka energije za dobro voljo, ko vsi samo nekaj zahtevamo, nihče pa ni za to pripravljen kaj prispevati, se mi zdi na mestu, da tudi tule malo opomnim na to možnost.
6.000 sit je lahko veliko, lahko pa tudi ne. Morda se lahko odpovemo stvari, ki ni nepogrešljiva in podpremo Zavod Med.over.net.?
Trenutno je 20 članov, od tega jih je 10 zaposlenih pri Primožu (povzemam podatke iz Primoževega odgovora).
Še opozorilo: če boste plačevali preko interneta – po posebni položnici ne bo šlo ker hoče drugačen sklic. Izberite plačilo BN01 in pod referenco vpišite 00 naprej pa datum.
Večrat delamo reklamo za vsesorte stvari, zato sem si kar vzela pravico narediti reklamo tudi za Primoža.
Pa brez zamere.
Hej, Sonce!
Sem te zasledila na forumu, kjer si pomagala Doroteji. (Zanimalo me je, ce si dobila informacijo o prilepljenju slike.)Hotela sem te povprasati se o tem.
In ker sem na starsi videla tudi post , sem prebrala, se prijavila in cakam na poloznico. Preko interneta nisem se nikoli nicesar placevala:)
Na tisti forum, kjer je bil prvic objavljeno Primozevo vabilo, pa redkokdaj grem in mi je vse skupaj zbezalo.
Mislim, da strosek ni velik, se zlasti , ce podelimo z 12. meseci, kajne? 🙂
Lep pozdrav z obale
Forum je zaprt za komentiranje.