Zavajanje z “last minute” ponudbami…
Pošteno me je razjezilo, da sem naletel že na četrto agencijo, ki oglašuje svojo storitev, jo ob tem ponuja ob ugodni ceni, nato pa ugotovim, da je omenjena ponudba (internetne strani, kontakt po telefonu) precej dražja ali pa je sploh ni??!
Po klicu na njihove telefone seveda ugotovimo, da gre za napake drugih (koga le?), da so ponudbe že zasedene (…pa čeprav je bila ravnokar objavljena v časopisju), itn…Konec koncev, kaj sploh je Last minute??
Najbrž je bilo to že premleto a vseeno, kaj vi menite o vsem tem “nategovanju”? Lp!
Primer: časopis izide danes, v njem last minute ponudba za Grčijo čez en mesec. Klik na njihove strani, o tem pa ničesar več. ??? Saj so cene res nekoliko nižje, ne pozabimo pa, da zaradi “mondenosti” last minute variant ni več realne ocene tega, kako ugodno naj bi res kaj bilo. Nikoli namreč ne veš, koliko provizije je agencija v ponudbo vključila…Piše pa lahko karkoli.
Najprej je potrebno lociti last minute ponudbe od posameznih agencij. Najbolj zavajujoca agencija od vseh je sigurno Ilirika ! V vseh cenah manjkajo razna doplacila in podobno na koncu je cena cisto nekaj drugega od tistega kar reklamirajo.
Drugace pa ce imas sreco in nisi izbircen se da z last minute dostikrat kaj prisparati toda nikoli ne mores bit siguren da bos dejansko nasel pocitnice, tako da se jaz za tistih 10-20 kSIT ne sekiram prevec in raje rezerviram pocitnice v naprej in ne gledam na to da bom 3 dni prej dobil bolj ugodno ponudbo.
Forum je zaprt za komentiranje.