Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaupanje

Zaupanje

Dvomim, da si ti bolj izobražen od mene. Že preko pisanja se vidi, da si bolj puhoglave sorte.[/quote]

nima veze IQ, ko pa ne premores nic EQ-ja in spostovanja do soljudi na forumu! Mi ne pomaga nbenga kvazi tvoja izobrazenost Sadni! In spet je debata zasla v GLUPO IN ZALJIVO DEBATO takoj ko si se ti przgal s svojimi GLUPIMI “zownal te je” ki tuki nimajo nobeeeeeeene veze, ker ne nisi ti sredisce in center te teme ampak avtorica. Nared si svojo temo pa se przigi not! fak res, tebe bo en mogu orng zbutat da se prizemljis,ocitno te je lajf se premal al si pa jezen na svojo mamico in ocija da te nista znala vzgojit! Matr ej.[/quote]

Dvomim, da si ti bolj izobražen od mene. Že preko pisanja se vidi, da si bolj puhoglave sorte.[/quote]

nima veze IQ, ko pa ne premores nic EQ-ja in spostovanja do soljudi na forumu! Mi ne pomaga nbenga kvazi tvoja izobrazenost Sadni! In spet je debata zasla v GLUPO IN ZALJIVO DEBATO takoj ko si se ti przgal s svojimi GLUPIMI “zownal te je” ki tuki nimajo nobeeeeeeene veze, ker ne nisi ti sredisce in center te teme ampak avtorica. Nared si svojo temo pa se przigi not! fak res, tebe bo en mogu orng zbutat da se prizemljis,ocitno te je lajf se premal al si pa jezen na svojo mamico in ocija da te nista znala vzgojit! Matr ej.[/quote]
Samo bo moral bit kar velik in močan ta možakar, da me bo lahko orng prebutal :). Sicer pa, Matkić je bil tisti, ki je napisal, da ga je Boom ownal. Na ostalo se mi pa sploh ne da odgovarjat, brezveze 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kar pa je ilizuja, ki sva ti jo želela prikazati na drugem primeru. Ampak, žal brez uspeha. Prehitro grejo te lekcije, saj vem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si dal šele “pameten” primer. Če si pri eni res uspešen, do druge niti prišel ne boš, ker boš ostal pri prvi. :))[/quote]
Vsaka zveza ti lahko dojajčka, pa naj je še tako perfektna…

Nič ni iluzija.

Iluzija je zate, ki ti je nepredstavljivo biti samski. In ki si očitno v tesnejši stik z nasprotnim spolom prišel šele preko resne zveze.

In taki ljudje seveda potem zagovarjate teorijo, da se šele v vezi da rešiti svoje frustracije. Normalno. Drugače nikoli niste znali živeti, niti se niste dovolj samoraziskali.

Kakšne lekcije, komu boš ti lekcije dajal. Še sebe ne razumeš, kaj šele druge.

Ti si dal šele “pameten” primer. Če si pri eni res uspešen, do druge niti prišel ne boš, ker boš ostal pri prvi. :))[/quote]
Vsaka zveza ti lahko dojajčka, pa naj je še tako perfektna…[/quote]
Seveda. Logično. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nič ni iluzija.

Iluzija je zate, ki ti je nepredstavljivo biti samski. In ki si očitno v tesnejši stik z nasprotnim spolom prišel šele preko resne zveze.

In taki ljudje seveda potem zagovarjate teorijo, da se šele v vezi da rešiti svoje frustracije. Normalno. Drugače nikoli niste znali živeti, niti se niste dovolj samoraziskali.

Kakšne lekcije, komu boš ti lekcije dajal. Še sebe ne razumeš, kaj šele druge.[/quote]
Glej, govoriš na pamet in si izmišljuješ podatke, zato da upravičiš svoje prav, kar je po svoje zelo žalostno za brat od nekoga, ki se ima za izkušenega. Povedal sem ti že enkrat, več kot polovico svojega življenja sem živel brez ženske. Koliko časa si pa ti živel z njo, v zadovoljivem odnosu? Dajmo karte na mizo.

Pa glede na te tvoje budalestine v vsaki novi temi bi rekla da si na Ekonomski fakulteti in mislis da si prjel boga za jajca. takih supkov sm srecala na tistm faksu se pa jos..in se jim sam smejim 😀 kok so bli pametni vsi po vrsti in kdo sedaj koga sprasuje A je kje kej za delat? Oni pametni ker so dokoncal ekonomsko MENE JA, mene ker se znajdsm in ko ugotovijo da faks ne odtehta EQ IN IQ! Te faksi v slo so vredni en misji kurac, naucijo te samo kako bit brez empatije pa folk okol prenasat. Ljudji naredi samo prepotentne, pametne pa bolj malo.

*peace* 😉

Nič ni iluzija.

Kakšne lekcije, komu boš ti lekcije dajal. Še sebe ne razumeš, kaj šele druge.[/quote]
Glej, govoriš na pamet in si izmišljuješ podatke, zato da upravičiš svoje prav, kar je po svoje zelo žalostno za brat od nekoga, ki se ima za izkušenega. Povedal sem ti že enkrat, več kot polovico svojega življenja sem živel brez ženske. Koliko časa si pa ti živel z njo, v zadovoljivem odnosu? Dajmo karte na mizo.[/quote]
Čakaj čakaj, več kot polovico življenja si živel brez ženske ? Se pravi, recimo, če si star tam okoli 34 let, si potem vse do 17ega leta bil samski. Waw, to je ful nenavadno Marko, haha.

Kdo to pravi, celo življenje se učimo.

Napisal sem, da bi bilo dobro, da bi ljudje sami pri sebi rešili svoje osebne probleme, preden gredo v veze. samo to.

Nakar sta ti in tvoj kompanjon privlekla ven mimosunjeno primerjavo z delanjem vozniškega izpita, kot da vaju je kdo obtožil, da ne znata furat svoje veze.[/quote]Ej ni jih rešil, ker….. xy razlogov in takega je dobila, sprejela in sedaj jo bega kaj je s tem, da jo enkrat nosi po rokah drugič je hladen kot led.
Kaj če sedaj?
Verjetno ga ima rada zato išče rešitve, se trudi kakor ve in zna, a to jo vseeno bega in tako kot bo ona morala razumet njegovo nihanje razpoloženja, tako bo moral on nekaj naredit na sebi, da ne bo prihajal v take ekstreme, da ne bo tak do nje. Pred zvezo mu vse to niti ni bila neka težava, je sploh ni opazil, čemu bi jo “reševal”?

S kompanjonom sva predstavila bol enostaven model kot osnovo za nadalnje kompleksno razmišljanje, kar pa nekaterim dela težave. Pa ne da si tudi ti med njimi? 🙂
Tudi pri avtu ti nekdo pove kaj naredit, ko začne avto drset skozi ovinek pa dokler tega ne doživiš na lastni koži ti ni ravno jasno kaj so ti razlagali in se niti ne obremenjuješ s tem.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glej, govoriš na pamet in si izmišljuješ podatke, zato da upravičiš svoje prav, kar je po svoje zelo žalostno za brat od nekoga, ki se ima za izkušenega. Povedal sem ti že enkrat, več kot polovico svojega življenja sem živel brez ženske. Koliko časa si pa ti živel z njo, v zadovoljivem odnosu? Dajmo karte na mizo.[/quote]
Čakaj čakaj, več kot polovico življenja si živel brez ženske ? Se pravi, recimo, če si star tam okoli 34 let, si potem vse do 17ega leta bil samski. Waw, to je ful nenavadno Marko, haha.[/quote]
Če nimaš pravih podatkov, si jih pa izmisliš, samo da delaš bedaka iz sebe. Vse za publiko. :))

Ti verjamem. Zato pa daješ tak pomen svoji resni zvezi. Resna zveza zate pomeni edini koncept dostopa do tesnejšega stika z ženskami. V zvezo si šel med drugim skroaj zagotovo zato, da rešiš svoje frustracije in probleme.

Zato ti je moj način razmišljanja tuj.

Če sprašuješ zame: 2 leti.

Čustveno sprejemaš to debato, ker se čutiš napadenega. V resnici pa si debato ti speljal čisto v neko drugo smer. In še postal pokroviteljski in začel mahat z nekimi lekcijami.

Marko pa daj ne bluzi z idealizmi že spet….. torej če sem jaz v zvezi in hočem nategnit še eno ker sem potreben še ene pol more moja tak sprejemat ker me more TOČNO TAKEGA KOT SEM SPREJEMAT…

po drugi strani pa bluziš o prilagajanju to je kontradiktornu samemu sebi… ČE SE PRILAGAJAŠ VEČ NISI TOČNO TAKI KOT SI V RESNICI BIL!

Ko boš to razumel lahko sploh začneš debatirat o zvezah ….pa to čisto resno ker sam sebi delaš bruke z takimi stavki[/quote]
Idealizem je to, kar ti govoriš. Ona te ne rabi sprejemat, če ji nisi všeč. Resna ženska pač ne bo sprejela nekoga, ki želi nategovat še druge. S takim prepričanjem boš vedno le v neresenih odnosih. ;)[/quote]

Ja potem me ne ljubi kajne? Torej se laže da me ljubi…. vidiš v tem sva midva različna… ti govoriš o ideali jaz pa jo poskušam udejanjit…. Ti boš vedno le govoril meni pa morda celo rata…. vem pa da nebom na koncu lajfa rekel ”ko bi le delal tak kot sem sam razmišljal” 🙂

Še en dokaz da ženske običajno ne znajo PREBRAT ampak kar na pamet….

Kot je Sadni povedal sem napisal tole JAZ matkič in ne Sadni…

leta pod 20 ne štejejo ker si bil še froc 🙂

A veš da sem jaz tudi zdržal več kot 10 let brez drkanja kurca? od 0-10 mogoče celo dlje? Fak sem tip ej pa vzdržal sem se TROLOLOLOL

Karte so na mizi odkar vemo da si top 10 piscev mona… ti nikoli nisi živel z nikomer zadovoljivo…. ker skype veze ne štejejo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ok vidm da od 4.strani dalje je normalna debata, ampak spet cist iks od avtoricime teme.

Dam pa Sadnemu prou glede ene zenske v lajfu in izoblikavanih osebnosti tekom ene veze ali vec vez. Ko vidim kaksno bivso sosolko ki je s fantom ze skoraj 10 let pa vidim da jim osnovne zadeve niso jasne, da se sploh ne znajo spopast s problemi, sa zivijo v neki utopiji, pravlci, mi je itak vse jasno…

Če nimaš pravih podatkov, si jih pa izmisliš, samo da delaš bedaka iz sebe. Vse za publiko. :))[/quote]
Ja kok pa imaš potem let pi*da ? Nisi valda že 40+ ?

Ti verjamem. Zato pa daješ tak pomen svoji resni zvezi. Resna zveza zate pomeni edini koncept dostopa do tesnejšega stika z ženskami. V zvezo si šel med drugim skroaj zagotovo zato, da rešiš svoje frustracije in probleme.

Zato ti je moj način razmišljanja tuj.

Če sprašuješ zame: 2 leti.

Čustveno sprejemaš to debato, ker se čutiš napadenega. V resnici pa si debato ti speljal čisto v neko drugo smer. In še postal pokroviteljski in začel mahat z nekimi lekcijami.[/quote]
In ti si šel iz zveze, ker nisi zmogel rešiti osebnih frustracij. Jaz sem jih zdaj rešil, ti pa si jih postavil v kot in čakajo tam, da jih rešiš. Če poenostavim. Čustveno smo pa vpeletni vsi, ki sodelujemo v debati. Ljudje smo namreč čustvena bitja, brez izjeme.
Ne čutim pa se napadanega, le tvoja prepričanja se mi zdijo naivna in me spominjajo name v preteklosti.

Marko, preberi si tole.

Še en dokaz da ženske običajno ne znajo PREBRAT ampak kar na pamet….

Kot je Sadni povedal sem napisal tole JAZ matkič in ne Sadni…[/quote]Matkic, Sadni, Specialc…. tema ni namenjena temu kako/niste ste vi v vezah in kako se babo za rit prime in ali je Marko ali ni Marko imel/ni imel punce in kakšna je bila, kje jo je srečal……
Nabijate poste za brezveze, da dokazujete….oslovo senco, ki nima veze z začetnim vprašanjem in mnogim to ni všeč.
Razumete zdraharji?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, zveza je razpadla, ker nisva bila za skupaj. Neverjetno, zveze razpadajo.

Marko, kaj bi ti rad dokazal?

Tebi je pač koncept “dajmo partnerju natalaveriti, česar ne zmoremo rešiti sami pri sebi” normalen. Meni ni.

Staaari, kire ta tip poka. Pol lajfa je zdržal brez ženske, a si moraš mislit kak car je to ? Mi smo že v vrtcu seksali na polno, s tovarišicami, sošolke so ipak bile še premalo razvite.

In vidm tut svojga k sem mu jaz prva resna veza in se vidjo in cutjo razlike, on se nekak bi, ne pove takoj, zadrzi zase kao toleranten…jz pa gledam na vse bl racionalno in premisljeno, vem kaj zelim in kaj ne, potem se sicer pogovoriva da mu predstavm mal sirokokotno situacijo in vidik in vidi da ce poves svoje stalisce in ce te kej zmoti ni noben bau bau…..

Pr teh ex sosolkah pa vidm kako se oklepajo tipov, vecna ljubezen oh in sploh potem pa sledi ted pristanek ker misljo da njim se pa ne more zgodit da bi jih najdrazji prizadeli/prevarali. Dokler vsega ne izkusis na lastni kozi padce na dno in sebe spoznas preko vez in da ves kaj toleriras in kaj ne, bi dal roko v ogenj za vsakega. 🙂 da ne omenjam navezanosti in strah pred samoto.

Ne govorim pa tega za Markota. na splosno se mal kurcim cez vse 😀

Zdrahar, ta post raje napiši sebi, TI in tvoj kompanjonček sta začela drkat mene zaradi ene moje nekajvrstične replike, ki je bila samo odgovor na temo.

Zdrahar, ta post raje napiši sebi, TI in tvoj kompanjonček sta začela drkat mene zaradi ene moje nekajvrstične replike, ki je bila samo odgovor na temo.[/quote]In ti si se potem branil s tem kako Marko (karikiram) “rad je piškote”?
To je bil kao tvoj argument? O_o

Nisi mogel najt boljše primerjave povezane z začetnim postom?

Da nista dva za skupaj je enostavljeno povedano. V resnici pa to pomeni nekaj drugega. Kar sem želel povedar, sem povedal. Jaz tudi lahko rečem, da nisva bila za skupaj z bivšo.
Če pa grem v detaile, najdem pri sebi in pri njej ogromno nerazščiščenih stvari (osebnih dvomov), ki sem jih moral predelati ob novi zvezi, kljub temu, da je vmes preteklo nekaj let in razmišljanja o tem in onem.
To je tako, kot bi rekel, da nisem prišel do cilja, ker je crknil avto, kar je poenostavljeno povedano. Če bi pa bi šel odkrivat natančen vzrok, bi ugotovil, da je crknila svečka. Ampak, ker takrat nisem imel pojma, kaj vse lahko gre narobe pri avtu, sem ga pustil stati ob cesti in sem šel peš naprej. Če pa bi bil mehanik, bi svečko zamenjal in se peljal naprej. Takrat sem pač naivno mislil, da sem nabavil pokvarjen avto. Ne vem, če boš razumel prispodobo (pogosto je nisi), ker avto po avtu brskat je bolj preprosto, kot po svoji notranjosti.

Marko pravi : Avtomobili = Ženske

Marko, šele ko boš tik pred smrtjo, boš lahko rekel, ali je tvoja trenutna zveza uspešna, ali ne. Zdaj tega ne veš.

Osebne dvome mora vsak reševati sam pri sebi, ne pa jih prelagati na partnerja. To je pač moje mnenje. Čas za to je v obdobju samskosti, ne pa da v novi vezi rihtaš pri sebi ostanke stare zveze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close