Zaupanje v vezi
Ja. Kar mi pove najboljša prijateljica, lahko izve tudi moj partner. In obratno. Kar jaz povem njej, vzamem v zakup, da lahko izve tudi njen mož. Meni se to zdi normalno[/quote]
Temu jaz recem tvoja naivnost in celo pokvarjenost. S takšnimi ljudmi jaz ne bi imel opravka in če bi bil tvoj mož, bi te opozoril, da mi ne govoriš tega, ali bi si pa potiho mislil: “baba neumna”
Ja. Kar mi pove najboljša prijateljica, lahko izve tudi moj partner. In obratno. Kar jaz povem njej, vzamem v zakup, da lahko izve tudi njen mož. Meni se to zdi normalno[/quote]
Temu jaz recem tvoja naivnost in celo pokvarjenost. S takšnimi ljudmi jaz ne bi imel opravka in če bi bil tvoj mož, bi te opozoril, da mi ne govoriš tega, ali bi si pa potiho mislil: “baba neumna”[/quote]
ni kaj potiho misliti … je Prdka sama vse naglas povedala ☺
Potem pa tako napiši. Da sta oba cicije (skopuha, op.p.) in da se bojita za vsak cent. Moj dedc ima (vsaj??) 4 pare smuči. Pa za slalom, pa za veleslalom, pa za tako podlago, pa za onako… Najbrž boš težko verjela, ampak jaz sem prav srečna, ker vidim kako zelo ga to osrečuje. Pa čeprav je kupljeno iz skupne blagajne. Ampak pri nas se pač ne obnašamo kot ljubosumni otroci. Dobi tisti, ki rabi, ki si želi, v mejah budgeta, ki je na voljo. In ko nekdo nekaj dobi, smo ostali srečni, ker smo lahko tistemu drugemu to privoščili.
Potem pa tako napiši. Da sta oba cicije (skopuha, op.p.) in da se bojita za vsak cent. Moj dedc ima (vsaj??) 4 pare smuči. Pa za slalom, pa za veleslalom, pa za tako podlago, pa za onako… Najbrž boš težko verjela, ampak jaz sem prav srečna, ker vidim kako zelo ga to osrečuje. Pa čeprav je kupljeno iz skupne blagajne. Ampak pri nas se pač ne obnašamo kot ljubosumni otroci. Dobi tisti, ki rabi, ki si želi, v mejah budgeta, ki je na voljo. In ko nekdo nekaj dobi, smo ostali srečni, ker smo lahko tistemu drugemu to privoščili.[/quote]
Lepo. Tocno in korektno.Tudi pri nas je tako.
Temu jaz recem tvoja naivnost in celo pokvarjenost. S takšnimi ljudmi jaz ne bi imel opravka in če bi bil tvoj mož, bi te opozoril, da mi ne govoriš tega, ali bi si pa potiho mislil: “baba neumna”[/quote]
Jaz si pa ne predstavljam, da bi sovjemu partnerju skrivala stvari ali celo lagala, da bi ohranila zaupanje nekoga tretjega, pa naj bo še tako dobra prijateljica. Po načelu – najprej družina, potem prijatelji.
Če imam kakšno stvar, za katero si ne želim, da bi jo njen partner izvedel, ji enostavno ne povem. In ko se je parkrat to zgodilo, sem ugotovila, da v bistvu tudi njej nisem želela tega povedati.
V nasprotju s številnimi drugimi ne verjamem, da je tvoja najboljša prijateljica tvoj alter ego, ki ve vse in ji ščvekaš vse. Je zgolj najboljša med prijateljicami, ki jih imaš. Obstajajo pa tudi stvari, ki so tako zasebne, da jih ne želiš deliti niti z njo.
Seveda da jo zagovarjajo, saj bi te vsi postrani gledali, če bi vsakič, ko bi bila na večerji, ženska izvlekla denarnico in plačala. To se pač ne spodobi v današnji družbi. Moški bi moral za vse plačat, vse račune, za hrano, za oblačila, zase in še za njo zraven. Če zasluži 3krat več od nje in ne plača, je pa potem že hinavec.
srmketa na jajcaj. Teorijo ti pusti zase. Ti v zivljenju nisi kupila stanovanja ali hiše s partnerjem. Sanjaj ti kaj bi. Ti tipa ne dobiš, morda pa froca. Eno je nakup stanovanja, v končni fazi lahko plača eden celega pa zivita dva skupaj. Isto kot avto, nekdo kupi, uporabljata oba, ne rabis vse deliti v smislu oba ali nič. Drugo pa je delitev stroškov in podobna jajca. Pride pa gre.Vse bi delila jebemti pol-pol, niti centa nebi dala več. Boh ne daj da imas večjo plačo, pa bi stiskala pri denarju. Nekaj to pove o človeku, če ima nekaj več, pa ne bi, pa on nebi dal več, ma ni teorije, da da več.E škrtice moje, samo stiskanje povsod.
To je naravna simbioza, kak ti te ni jasno?
On ima dobro plačo, ona je pa lepa.
Ona ima popravljen finančni povreček, on pa tudi ob njej takoj bolje izgleda.
In tako imata oba nekaj od tega.
A si ti že kdaj videl bogatega dedca z grdo babo? Sam vprašam.[/quote]
Sej je lahko tud on, lep. Ženska potem dobi cel paket, premožnega tipa, ki dobro izgleda, on pa tečno preračunljivo kokoš, ki mu bo čez 5-10 let pobrala polovico premoženja. Naravna simboiza, ja.
To je naravna simbioza, kak ti te ni jasno?
On ima dobro plačo, ona je pa lepa.
Ona ima popravljen finančni povreček, on pa tudi ob njej takoj bolje izgleda.
In tako imata oba nekaj od tega.
A si ti že kdaj videl bogatega dedca z grdo babo? Sam vprašam.[/quote]
Sej je lahko tud on, lep. Ženska potem dobi cel paket, premožnega tipa, ki dobro izgleda, on pa tečno preračunljivo kokoš, ki mu bo čez 5-10 let pobrala polovico premoženja. Naravna simboiza, ja.[/quote]
Je naravna simbioza, pa če se še tolk na trepalnice mečeš.
Ona je za telebajske kešpička, on pa sigurno ljubitelj estetike.
Ampak vsak ljubitelj estetike in umetnosti ve, da lepota pač ni ravno poceni.
Če si pa ne moremo privoščit, pa ne bodimo nevoščljivi no. :-))))
A si ti že kdaj videl glupega dedca, da bi zaslužil bogastvo? Zopet sam vprašam.
hahaha, wanabe…ja spraviš v posteljo kvečemu v svojih mokrih sanjah.
Zakaj se pa potem ponosno ne razkazuješ z takšno potem okoli?
Aja, nisi pripravljen za kaj več, kot trot Vili letaš iz cveta na cvet, iščeš boljši model, nenadoma iščeš iber inteligentno….junejmit.
Model, pa ne mi teh pravljic prodajat no…. :-))))
Ma tip kr prav. ne vem, kolk si ti zunaj, ampak 20-letnice v Sloveniji ne iščejo bogatega. Iščejo lepega, gobčnega in zabavnega.
Ti se kr tolaži, d aboš tam nekje pri 45 bogat in boš mel 20-letnico. 20-letnice porivajo z lepimi 20-25 letniki, ostalim pa ostanejo res mokre sanje. Bo treba v Ukrajino za drugačne ambicije..
Ma tip kr prav. ne vem, kolk si ti zunaj, ampak 20-letnice v Sloveniji ne iščejo bogatega. Iščejo lepega, gobčnega in zabavnega.
Ti se kr tolaži, d aboš tam nekje pri 45 bogat in boš mel 20-letnico. 20-letnice porivajo z lepimi 20-25 letniki, ostalim pa ostanejo res mokre sanje. Bo treba v Ukrajino za drugačne ambicije..[/quote]
Ej kindergarten me ne zanima… To pustim vam 20-25 letnikom ali tistim, ki so jim možgani sam do tja razvili.
Ma saj sem tudi jaz bil včasih mlad pa neumen, pa vam to ne štejem kot pomanklivost no. :-))))
Forum je zaprt za komentiranje.