Zaupanje v vezi
Tistih nekaj olimpijcev, ki jih poznam osebno, tja nikoli ni šlo samo poskušat. Vsi so ciljali na medalje…
Kakšno tveganje…. To je mladina, ki je tako zbombardirana z pojmom luzerji, da se nihče ne drzne niti začeti ustvarjati družino. To so ljudje, ki so se obsodili na samskost. Današnje punce so harpije, vsaj večina, zato jih niti ne obsojam. Tvegaš takrat, ko imaš vsaj drobec možnosti uspeha. Če pa si prepričan, da delaš samomor, saj uničeno življenje to tudi je…[/quote]
Ko sem prebrala WD-jev komentar, sem se najprej krohotala. Jebiga, jaz si ene stvari full nazorno predstavljam, pa pridem potem do tropa levinj, ki že tako prestrašenega “fantiča” stisnejo v kot in požrrrrejo…
Hja, če je človek že a priori prestrašen do fundamenta, mu vsak poskus predstavlja tveganje. Eh, pa kaj poskus, že samo poskus poskusa![/quote]
Ja ampak dejansko je prišlo tako daleč. Zadnjič mi je eden pojamral, da mu je všeč ena sodelavka, pa sem ga vprašal, in zdaj jo boš gledal, al jo boš povabil na kavo… kaj boš. Pa je nekaj časa študiral in izjavil, da se ne splača reskirat, ker ga lahko še prijavi zaradi nadlegovanja. Kaj naj rečem… Tale je še hujša: je prišla ena od sodelavk nazaj v službo in ko je poba (sodelavec)zvedel da trenira ne vem kakšne veščine že, je mirno izjavil- no zdej se pa pejd: zamudiš deset minut iz službe domov, te pa še baba nagarba…. Sploh ne vem kaj naj si mislim.
Zanimivo je, kako te osebe, ki goreče zagovarjajo parčanje, v drugih temah, ko jih kdo nazaj malo oštro zafrkava, obrambno zagovarjajo “vsak naj živi, kakor mu paše”.
Tako je, vsak naj živi, kakor mu paše, parčkajte se vi, nihče vam ne brani, samo ne drugih vleči v svojo kašo, d abi statistično popravljali vaše povprečje..
Ko sem prebrala WD-jev komentar, sem se najprej krohotala. Jebiga, jaz si ene stvari full nazorno predstavljam, pa pridem potem do tropa levinj, ki že tako prestrašenega “fantiča” stisnejo v kot in požrrrrejo…
Hja, če je človek že a priori prestrašen do fundamenta, mu vsak poskus predstavlja tveganje. Eh, pa kaj poskus, že samo poskus poskusa![/quote]
Ja ampak dejansko je prišlo tako daleč. Zadnjič mi je eden pojamral, da mu je všeč ena sodelavka, pa sem ga vprašal, in zdaj jo boš gledal, al jo boš povabil na kavo… kaj boš. Pa je nekaj časa študiral in izjavil, da se ne splača reskirat, ker ga lahko še prijavi zaradi nadlegovanja. Kaj naj rečem… Tale je še hujša: je prišla ena od sodelavk nazaj v službo in ko je poba (sodelavec)zvedel da trenira ne vem kakšne veščine že, je mirno izjavil- no zdej se pa pejd: zamudiš deset minut iz službe domov, te pa še baba nagarba…. Sploh ne vem kaj naj si mislim.[/quote]
Pri vas v službi se pa zanimive stvari dogajajo. :))
Mislim, da bomo kmalu tam, kot Japonci:
http://www.siol.net/novice/svet/2013/10/japonska_seks.aspx
Mislim, da je to del evolucijskega razvoja, saj je zemlja že tako in tako preobremenjena s človeško vrsto, prav tako pa se lahko pojavijo problemi s pomanjkanjem hrane….
Nismo več tako fokusirani na samo razmnoževanje, ampak bolj na to, da kvalitetno izkoristimo svoj čas na zemlji.
Ponovno sprašujem, zakaj bi nekdo, ki se dobro počuti kot samski, moral nekaj poskušati in zakaj se venomer zganja tukaj ta propaganda o nekakšnem pogumu poskušanja nečesa, česar ta oseba ne želi?[/quote]
Vprašaj tistega, ki promovira, naj tudi tisti, ki so v svoji samskosti zadovoljni, poskušajo… Mene med njimi ni.
Ja ampak dejansko je prišlo tako daleč. Zadnjič mi je eden pojamral, da mu je všeč ena sodelavka, pa sem ga vprašal, in zdaj jo boš gledal, al jo boš povabil na kavo… kaj boš. Pa je nekaj časa študiral in izjavil, da se ne splača reskirat, ker ga lahko še prijavi zaradi nadlegovanja. Kaj naj rečem… Tale je še hujša: je prišla ena od sodelavk nazaj v službo in ko je poba (sodelavec)zvedel da trenira ne vem kakšne veščine že, je mirno izjavil- no zdej se pa pejd: zamudiš deset minut iz službe domov, te pa še baba nagarba…. Sploh ne vem kaj naj si mislim.[/quote]
Kot večina MONovcev potem. Samo govorijo, pa govorijo, naredit pa ne upajo nič.
Pri vas v službi se pa zanimive stvari dogajajo. :))[/quote]
No ja. Zgleda bolj tako, da se končajo, še preden se sploh kaj začne. 🙂
Pa dobro, vsi vi v vezah ciljate na medalje, v praksi se vas pa polovica loči. Že vi, ki iksreno evrjamete v razmerja, puščate v povprečju dokaj klavrne rezultate..[/quote]
Ohoho, kaj je pa zdaj to? A smo vezani postali kakšna nova verska ločina, kult, interesna skupina, civilna iniciativa? Mi, ki iskreno verjamemo v razmerja? Nehaj, no…
Pri vas v službi se pa zanimive stvari dogajajo. :))[/quote]
Če imaš en kup smrkelj in mulcev okrog…
Kot večina MONovcev potem. Samo govorijo, pa govorijo, naredit pa ne upajo nič.[/quote]
Ja. No jaz bom tudi govorit nehal.
Ja zgleda ne bereš Robija, Marka, Njega, skele…[/quote]
Berem, berem … samo mogoče se ne počutim tako napadeno.
Se pa velikokrat, ko nekdo napiše, da harmonična zveza med dvema ni možna in da smo vsi po vrsti navadni lažnivci.
Si predstavljaš kako se takrat počutim jaz?
Vsega bi bil, če bi vse ostale prisilil, da ti odpisujejo. Mogoče pa si tako prepričljiv, da jih zmanipuliraš. 🙂
Če imaš en kup smrkelj in mulcev okrog…[/quote]
Dokler se dve ženski ne spreta zaradi istega moškega ali obratno dva tipa zaradi iste ženske…..:))[/quote]
Tega še nisem opazil. Sem pa opazil žalostne poglede… pred, po, ali namesto…
Forum je zaprt za komentiranje.