Zaton…
Pozdravljeni!
Iščem primerno varianto za naš letošnji dopust,pa bi bila vesela vsakega mnenja,izkušenj…
Imava dva otroka(1l in 6 let),torej app naj bi bil blizu plaže(primerne za otroke).Pa da mesto ne bi bilo prav dolgočasno-da se zvečer kaj dogaja(mogoče živa glasba,pa štantki…)
Gledala sem Zaton pri Zadru,Grebaštico pri Šibeniku,Primošten?Priporočajte!
Hvala!Čaja
Zaton je kamp, ki je bil lani ocenjen za enega najboljših na Hrvaškem, če ne najboljši. Raj za otroke. Plaže je za kakšen kilometer, vse mivka, ogromno igral na plaži + bazeni. Vsak večer animacija, v kampu restavracija, jahanje ponijev, mini golf in cel kup stvari. Poišči spletno stran. V sezoni je edina slaba stran gužva in verjetno visoka cena dopusta. Imajo pa tam mobilne hišice. So tudi apartmaji, ampak jaz ne bi šla nikoli tja, ker je daleč do plaže.
V naselju so app.res dragi in imajo eno trgovino,ki ima hude cene.Saj mi smo bili drugič v privat apartmaju(lani),samo smo kar morali hodit do lepe plaže.Dobro je,če se pozanimaš kakšna je plaža v bližini.
Drugače pa se ti splača po hrano v Interspar,v Zadar,so normalne cene,pa Mercator imajo tudi,pa neke njihove velike centre.
Če te še kaj zanima,kar vprašaj.
Mi hodimo že štiri leta v Zaton, sicer v kamp v prikolico, in je super, tako, da gremo naslednje leto spet tja.
Tudi mi gremo v 14 dneh cca. 2 x v Zadar, kjer v Sparu, Mercatorju,… opravimo večje nakupe, ostalo pa kupimo v trgovini v kampu.
(res so cene višje, ampak se da preživeti)
Imajo res veliko stvari, ki jih lahko počneš, veliko imaš možnosti za sprehode, kolesarjenje, plaža pa ni vsepovsod mivka. En del je mivka, drugi del je iz majhnih kamenčkov vmes pa je betonski pomol (precej velik).
Animacije je res veliko, tudi bazeni so super (čeprav je ponavadi voda hladnejša kot v morju), ampak je luštno za otročke, pa še takšen mini vrtec je tam, tako, da se otroci lahko tam malo poigrajo, rišejo,…
Skratka, mi smo res zadovoljni in toplo priporočam tudi vam.
Če te pa še kaj zanima, pa kar na dan z vprašanji.
LP, S.
Forum je zaprt za komentiranje.