Najdi forum

Zaton…

Pozdravljeni!
Iščem primerno varianto za naš letošnji dopust,pa bi bila vesela vsakega mnenja,izkušenj…
Imava dva otroka(1l in 6 let),torej app naj bi bil blizu plaže(primerne za otroke).Pa da mesto ne bi bilo prav dolgočasno-da se zvečer kaj dogaja(mogoče živa glasba,pa štantki…)
Gledala sem Zaton pri Zadru,Grebaštico pri Šibeniku,Primošten?Priporočajte!
Hvala!Čaja

Bili smo v počitniškem naselju Zaton, to je vsekakor zelo dobra izbira. Je pa precej drag najem apartmajev. V kolikor pa imate v mislih privatne app., pa ne vem kako je s plažami oz. kje so te hiše. Okrog kampa vem da jih je nekaj bilo, če pa te spustijo v kamp je pa spet vprašanje zase.

Grebaštica je manjša vasica, kaj dosti se ne dogaja, plaža je primerna za otroke, vendar pazite, kje vzamete app. glede na starost vaših otrok. V določenem delu je precej strmine, zato priporočam samo prvo vrsto od morja.

Upam, da sem kaj pomagala.

Z družino sem bila na dopstu v Zatonu. Počitniško naselje je krasno in imaš vse pri roki, je pa vse zelo drago. Sadje in sladoled so bili dražji za polovico od cen, ki so bile drugod. Plažaje čudovita in je primerna za otroke in tudi zabave je dovolj za vse okouse, samo za moj okus čisto predrago.

Ja zaton pri zadru je res zelo drag ampak je kot nekaksno mesto v malem.imas vse kar potrebujes,ves cas se nekaj dogaja. kamp stane priblizno 50 evrov za dve odrasli in enega otroka.so pa cisto ob kampu se apartmaji,ki jih ponujajo tudi turisticne agencije in stane najem za cel teden priblizno toliko kot kamp za cel teden.plaza je mivka,voda pa plitka zelo dalec od obale.zraven je se vecji bazen oz.kopalisce.ni,da ni.zabava zagotovljena.guzva pa tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close