Zastonjkarska prijateljica na morju ni plačala niti kave
Avtorica, prvič si se nasankala z njo. Upam, da tudi zadnjič. Taki voluharji so pač za odpikat.
Ampak, da pa dovolite, da vam kar eni segajo na krožnik? To pa jaz ne bi dovolila. To mi je pa res totalno mimo, da bi mi, kar ena znanka segala na moj krožnik. Tu ste pa ve tudi čudne, da to dovolite.
V glavnem: odpikaj jo.
Prav gotovo bi ja castil 10let samo ti enemu prijatelju, on pa vedno kao brez denarja. Najbrz bi opazil, da hrano za na rostilj pa pivo za zurke vedno kupis sam. Saj ne gre za to, da nekdo nima denarja. Se zdalec ne. Samo drzi se za denarnico in se pusti castit in je tiho vedno, ko je treba placat.
Jaz sem to izkusnjo dala cez, ko sem bila mlajsa in se nisem vec pustila okoli vodit kasneje. Ne delam problemov in se ne kregam z njo, placava pa od takrat vedno vsaka zase. Nima veze s tem, kaksne smo zenske … ker nismo vse take. pri vecini je vzajemno in niti nisi pozoren na ta del, pri trj eni pa ja vem da moram biti, ker njej lahko samo placujes, ker pritozevala se bo vedno. Se je takrat ko sem bila brezposelna in se je takrat, ko je slo meni financno okej. Pa ni slab clovek, samo hlede denarja je malo cudna.
Res je, če bi vedela da je neka kolegica brez jo častim vedno brez problema. Samo eni imajo kot neke mentalne blokade in tudi če sicer imajo bodo probavali nekaj šparat in prav preračunljivo ne bodo plačali, ko so na vrsti. Ker če si normalen, imaš občutek kdaj SI TI na vrsti da ostalim počastiš nekaj.
Nihče ne mara občutka, da se ga izkorišča.
Pač je zastojnkarska in je “zvesta” svojemu načinu lajfa. To si vedela že pred dopustom.
Poznam takšnega, skoraj vsak dan pijan, pa na leto ne zapravi niti 10€. Šlepa se po gostilnah in dobi. Jaz mu vedno rečem, prva runda je tvoja naslenja pa moja. Drugače se čisto normalno pogovarjama. Ni mi všeč tole, ampak se ne ubaam z njim
Forum je zaprt za komentiranje.