Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega
Ni res…. tako kot se lahko malemu otroku prilagodiš v otroškem obnašanju tudi kot 40 letni človek tako se lahko kretenu…..[/quote]
Ne, hvala.
Kreten =/= otrok.[/quote]
narobe si me razumela… jaz sem mel bolj v mislih ko se z malim otrokom pogovarjaš po otroško
”ja ti ti ti kak si luštn”
ipd….
nisem mislo prilagajanja da če on hoče tja da grše tja 🙂
ampak da greš na njegov nivo ko se z njim igraš in pač se ne obnašaš kot XY letni odrasli ampak po otroško 🙂
Tako se lahko spustiš na nivo kretena brez da bi mu se prilagajal kot si razumela ti.
Zdaj ga imaš pa že za neumnega. Kaj misliš, da on ne ve, da tega ne dela… razen ko je to res potrebno. 🙂
Ne, hvala.
narobe si me razumela… jaz sem mel bolj v mislih ko se z malim otrokom pogovarjaš po otroško
ipd….
ampak da greš na njegov nivo ko se z njim igraš in pač se ne obnašaš kot XY letni odrasli ampak po otroško 🙂
Tako se lahko spustiš na nivo kretena brez da bi mu se prilagajal kot si razumela ti.[/quote]
Ne bo razumela.
Ne, hvala.
ipd….
Tako se lahko spustiš na nivo kretena brez da bi mu se prilagajal kot si razumela ti.[/quote]
Sicer ne vem, kako se ti otroki pogovarjaš, ampak razni ti-ti-ti, buc-buc pa pupou pa papou so zame pobebavljanje otroka.
ipd….
Sicer ne vem, kako se ti otroki pogovarjaš, ampak razni ti-ti-ti, buc-buc pa pupou pa papou so zame pobebavljanje otroka.[/quote]
Nisem govoro za sebe ampak nasploh…. sploh pa ni to point gre se za to da to lahko večina ljudi to naredi…. kreteni so le korak stran … čisto majhen 😀
Kul, potem bi se lahko reklo, da večina mamic pobebavlja svoje otroke. Končno nekje kjer se lahko strinjava :)[/quote]
Ja.
Do otrok ja, do staršev, ki se do njih obnašajo, kot da so idioti, pa bore malo.
Ne odgovarjaj z zaničljivimi in trapastimi vprašanji ala ronka style.
IN ne obračaj smisla povedanega.
Ja zame je pomembno s kom se pogovarjam, da vsaj približno vem, kako sogovornik razmišlja. Z markom se ne morem pogovarjat enako kot z matkičem ali sadnim, ker drugače razmišljajo. Pri marku ali tebi moram pazit na vsako besedo, da bi imeli vsaj min možnosti izkrivit njen pomen… Pri drugih mi to ni potrebno, ker ne razmišljajo kako bi podjebavali ampak želijo debatirat.[/quote]
Ojoj:). Nimam kaj za dodati, da ne bi izpadlo zaničljivo:). Ti si se odločil, veš zakaj in meni je gladko. Amen.[/quote]
zmer mi je blo smesn kako eni vse razumejo kot napad, podjebavanje..ponavad ko sem imela s kom takim opravka je moje argumente vedno jemal kot da ga jebem v mozak(2x v lajfu(, se je izkazal da niso nek presezek custvene inteligence…bolj primitivna raven 🙂
nikol nisem vidla slabga ce kdo predstav se ksno svojo novo teorijo, drug pogled na svet da ti da mal mislt…to se ne pomeni da te nekdo podjebava ce pac mal vec razmislja kukr bi rabu 🙂
No sej zate tut velja ta pohvala, ampk k sm lih komentirala o doticnem sestavku 😉
sadni je pa se mlad, pa misl da na kurcu svet stoji in da ma vso znanje v đepu in na dlani vse resnice tega sveta 😀
k smo pa ze pri meetingih, a dejansko jih mate? sej bi blo zanimiv vas v zivo vidt, pomoje bi mi bli nakonc vsi legende al bi vas pa preprosto razumela zakaj ste..kakrsni ste 😀 nej pa ostane forum kukr pravm-virtuala ki z realnostjo nima nic.
ceprou za FB sm se vedno da se pokonektamo, bi blo zanimivo vidt face 😛
Dejansko smo jih že imeli nekaj. Samo ne vem, kje si bila ti ? :)[/quote]
kako nej bi pa vedla?
Drugic bi (mogoce) prsla. Kdaj se planira?
kot je en zgori pisu…moras ali zelis?
eni pac nimajo jajc. jz ce recem ja..je ja JA 🙂
to so kot te ovire in preizkusnje v lajfu…al se izogibas al pa podas v to na slepo.
je pa res da mam svojih prjatlou dost(k je blo ze zgori govora o tem),le vprasanje je kok bi mi slo do tega srecanja in “necesa novega” 😀
Robi a si ti men pisu na pvt? al te en Roby fejka?:D
ce bi prsl sadni matkic dater veliki osvajalec pa teh par bejb..pa marko..pol sm takoj Za 😀
tole bi biu prou “izziv” kako bi se vsi na kupu gledal 😀 naslednji dan pa ze obmetavanje kreten idiot haha
Dejansko smo jih že imeli nekaj. Samo ne vem, kje si bila ti ? :)[/quote]
kako nej bi pa vedla?
Drugic bi (mogoce) prsla. Kdaj se planira?
kot je en zgori pisu…moras ali zelis?
eni pac nimajo jajc. jz ce recem ja..je ja JA 🙂
to so kot te ovire in preizkusnje v lajfu…al se izogibas al pa podas v to na slepo.
je pa res da mam svojih prjatlou dost(k je blo ze zgori govora o tem),le vprasanje je kok bi mi slo do tega srecanja in “necesa novega” 😀
Robi a si ti men pisu na pvt? al te en Roby fejka?:D
ce bi prsl sadni matkic dater veliki osvajalec pa teh par bejb..pa marko..pol sm takoj Za 😀
tole bi biu prou “izziv” kako bi se vsi na kupu gledal 😀 naslednji dan pa ze obmetavanje kreten idiot haha[/quote]
Tole lahko doživiš samo v sanjah 🙂 mokrih al pa suhih po izbiri 🙂
mene tam nebi vidli…. razen če bi blo na javnem mestu pa bi slučajno prišo mimo pa bi slišal da je nekaj z MONa 😛 pa še takrat bi se verjetno samo smejal pa šou dalje …..
BABNICE ZELO ZANIMA KOLKO ZASLUZIS
Z TEM TAKOJ VIDIJO KAK STANDING JI TI LAHKO OSIGURAS
Ko sem se prvic znova na trziscu znajdo sem ze to ugotovil cim smo se z njimi resno zacel pogovarjat
ni blo treba cakat 1teden da bi te vprasala “”kolko pa ti kaj zasluzis –katere vere pa si –v cem pa stanujes hisa ali najemno stanovanje ..Z takimi pa si imel takoj fotko kaj ona ihce ..ONe so zelo zavezane z denarjem in cimvec jim ti nudis bolj ti bojo govorle kak so to one zaljubljene …Z eno tako sem zivel 15 let in od zacetka sem vedel kaj z njo lahko racunam …Pa sem ji tesni pas okoli vrata dal da cimbolj vlece bolj se davi ..Seveda ko sem hiso imel se je tudi zelela hitro zeniti “”pa se opecen macek mrzle vode boji tega ni uspela sreca ce ne bi me pa cisto osusila …
PAZITE FANTJE CE IMATE KAJ SVOJEGA NE SE OZENT BOSTE NATO VSE ZGUBILI
PREJ KO VAS PA ZAJEBE PA VI NJO DA SE SPLOH NEB ZAVEDLA KAJ SE JI JE ZGODILO
Forum je zaprt za komentiranje.