Zasluzek, ki ga zenska pricakuje od moskega
torej si dosegla svoj maksimum/nirvano in lahko postaneš “žalujemo za njo” ☺ .. spomni me, da na 01.09. prižgem svečko v tvoj spomin
aja … pa ne se registrirat in mi pošiljat termine, kdaj imaš ovulacijo, ker bi rada moje potomstvo ☺
torej si dosegla svoj maksimum/nirvano in lahko postaneš “žalujemo za njo” ☺ .. spomni me, da na 01.09. prižgem svečko v tvoj spomin
aja … pa ne se registrirat in mi pošiljat termine, kdaj imaš ovulacijo, ker bi rada moje potomstvo ☺[/quote]
Evo ga. To je pravi NM-3w. Dober ko kruhek. Še svečke bi prižigal. 🙂 Kaj je ovulacija?????? 🙂
Mene spuščaj:).[/quote]
Ha ha ha ha. Bom skušala, obljubim pa ne. ;)[/quote]
dej mal sebe promoviraj ☺
kakšne imaš niple … koliko se jih lahko razvleče?
pa fračko oz. žnable na nje … imaš dobro povečane ali si bolj dekliška ☺
Ha ha ha ha. Bom skušala, obljubim pa ne. ;)[/quote]
dej mal sebe promoviraj ☺
kakšne imaš niple … koliko se jih lahko razvleče?
pa fračko oz. žnable na nje … imaš dobro povečane ali si bolj dekliška ☺[/quote]
NM-3w, tole si pa zadel žebljico na glavico. Se ne znam promovirati! Lahko pa poveš, katera se ti dopade, da te z njo (ali njim, ni panike) poparčkam! Garantiram, da bo izid parčkanja vsaj tri nesrečne duše. 🙂
men je vseen koliko zasluzi. zelim da je zabaven, razgledan, vedno za akcijo in tko in tko, da ma rad izzive in da ne obupa takoj… zelim da uziva v mejhnih stvareh, sa si zna privoscit it recimo na vsake toliko v toplice, na morje, da rad spoznava tuje kraje in da je gurman, da rad fotografira, da ne vozi avto kot po jajcih in zraven pizdi…skratka, rada bi da je aktiven, da ni lenuh, da bi skp sla na vecerjo, v kino, na izlete ko nama zapase… da predlaga ideje in da se mu vedno kaj dogaja, ne da ostaja v rutini in zivotari brez cilja iz dneva v dan. tako da
vseeno je kok zasluzi le da shendla tole zgor, moj tempo in da ce vplacam pocitnce da se ne zmrduje, da tudi sam kdaj preseneti…skrarka das-dam! da bi pa stalno bla jz tista dej dej…dej to dej uno…pa pejmo sem tja..njemu bi blo pa vseen za to..no go
pa seveda spostovanje na prvem mestu in smisu za pogovor, tudi globoke in izrazanje custev!#1!
no evo to jz pricakujem!
zdj je skor kot zenitvena tole..ampak…morm rect da moj dragi je na dobri poti 😉
Sadni,
mas tud tiste ki so ekstrovertirani vendar rabjo precej casa da se uklopjo ker se recimo le z izbranci pa to se ne pomeni da so intro. 🙂
skratka, ne zelim da je na meji, ce pa je na meji nej se pa znajde ko je dan v neko situacijo. mislm da ne zahtevam prevec. mene tudi nihce nikoli ni vprasal a se ne znajdem v lajfu, ko sem bila mlajsa, bi tut jz se dala v oklep…pa ne gre to tko, tko sem bila vzgojena in vcas se je treba soocit z vsem ne pa zatajit na kljucni tocki(kar se introvertiranim rado dogaja) in jih to predvsem ovira v zivljenju. Ne recem da mora se sedaj stekat z vsemi, seveda ne, mors met hrbtenico in distanco do znancev vendar da pa se nekdo ne zna zamotit sam s seboj in se naves na partnerja na nekem zuru/dogodku in potem sam trpis posledicno to nejevoljo…. ne ne ne. been there done that. Ne trdim da jaz sem pa popolna, vendar dobro vem kako me je to v lajfu omejeval pr fantih da sem potem poslusala vedno kako sem prevec druzabna, od kje mi tok energije. pa te nabuloze. Se znam sama umirit in najdt comfort zone v sebi ko mi zapase bit ne tok hyper…ne rabim zato enega ki mi bo diktiral in prikrito govoru nej se umirim 🙂 sem tak clovek akcije da se takrat ko semi nic ne dogaja, situacije same pripeljejo do tega da se neki zgodi in hopla evo mene v pogonu. Ce man partnerja pa seveda delam v sklopu dvojine, ne bezljam okol in tudi to me ne ovira takrat,potemtakem. vendar vedno zmoti lih ta moja poskocnost nasprotni spol.
in ne vem zakaj bi to mogl bit s tem kaj narobe? probam vrtat vase pa se vedno ne vem tocnega odgovora razen da jih skrbi da rabm vedno neko “zabavo”-kar ni res, in da me ne morejo ze v startu shendlat.
zanimivo je da s tem se bolj obremenjujejo oni….kot jaz sama?:D a je tok narobe gledat na lajf pozitivno?
pa ce bi zacela opisovat mi ni bilo postlano z rozicami, raznorazne preizkusnje katere bi lahko krivila da so vplivale name in potem jamrala celo zivljenje tako kot vecina ljudi…
aja nej se dodam da sem imela priliko bit z moskim ki ima denarja, jahtic, super fleta super sluzbe ..potovanja..ni da ni.. pa ni mu nic manjkalo tako karakterno, le to da ni bilo kemije, da je bilo enostransko z njegove strani in me noben denar in zasluzek ni preprical da ne bi sla stran in prekinila prijateljstvo.
….. in sedaj imam fanta ki je brezposelen ze uffff lalala let, in funkcjonjmira. 🙂
Sadni,
mas tud tiste ki so ekstrovertirani vendar rabjo precej casa da se uklopjo ker se recimo le z izbranci pa to se ne pomeni da so intro. :)
skratka, ne zelim da je na meji, ce pa je na meji nej se pa znajde ko je dan v neko situacijo. mislm da ne zahtevam prevec. mene tudi nihce nikoli ni vprasal a se ne znajdem v lajfu, ko sem bila mlajsa, bi tut jz se dala v oklep…pa ne gre to tko, tko sem bila vzgojena in vcas se je treba soocit z vsem ne pa zatajit na kljucni tocki(kar se introvertiranim rado dogaja) in jih to predvsem ovira v zivljenju. Ne recem da mora se sedaj stekat z vsemi, seveda ne, mors met hrbtenico in distanco do znancev vendar da pa se nekdo ne zna zamotit sam s seboj in se naves na partnerja na nekem zuru/dogodku in potem sam trpis posledicno to nejevoljo…. ne ne ne. been there done that. Ne trdim da jaz sem pa popolna, vendar dobro vem kako me je to v lajfu omejeval pr fantih da sem potem poslusala vedno kako sem prevec druzabna, od kje mi tok energije. pa te nabuloze. Se znam sama umirit in najdt comfort zone v sebi ko mi zapase bit ne tok hyper…ne rabim zato enega ki mi bo diktiral in prikrito govoru nej se umirim 🙂 sem tak clovek akcije da se takrat ko semi nic ne dogaja, situacije same pripeljejo do tega da se neki zgodi in hopla evo mene v pogonu. Ce man partnerja pa seveda delam v sklopu dvojine, ne bezljam okol in tudi to me ne ovira takrat,potemtakem. vendar vedno zmoti lih ta moja poskocnost nasprotni spol.
in ne vem zakaj bi to mogl bit s tem kaj narobe? probam vrtat vase pa se vedno ne vem tocnega odgovora razen da jih skrbi da rabm vedno neko “zabavo”-kar ni res, in da me ne morejo ze v startu shendlat.
zanimivo je da s tem se bolj obremenjujejo oni….kot jaz sama?:D a je tok narobe gledat na lajf pozitivno?
pa ce bi zacela opisovat mi ni bilo postlano z rozicami, raznorazne preizkusnje katere bi lahko krivila da so vplivale name in potem jamrala celo zivljenje tako kot vecina ljudi…
aja nej se dodam da sem imela priliko bit z moskim ki ima denarja, jahtic, super fleta super sluzbe ..potovanja..ni da ni.. pa ni mu nic manjkalo tako karakterno, le to da ni bilo kemije, da je bilo enostransko z njegove strani in me noben denar in zasluzek ni preprical da ne bi sla stran in prekinila prijateljstvo.
….. in sedaj imam fanta ki je brezposelen ze uffff lalala let, in funkcjonjmira. :)[/quote]
Tisto niso ekstroventiranci ampak psihopati…. v rangu žensk ki te spoznajo pa bi te kar oženle….
če rabiš čas da se vključiš v družbo si introvertiranec…. ekstrovertiranec nima težav vlkjučit se v kakršnokoli družbo ob katerikoli uri !!!
Vse ostalo je zamegljevanje dejstev
mogel ali želel?[/quote]Introvertirani vedno najdejo izgovor….. ;)[/quote]
Lej On_, grozno bitje si. Tudi jaz si te nikoli ne bi želel spoznat v živo. Že preko foruma si naporen. Humorja nimaš, zanimivih zgodbic ne znaš pripovedovat, pameten nisi, torej… ?
Introvertirani vedno najdejo izgovor….. ;)[/quote]
Lej On_, grozno bitje si. Tudi jaz si te nikoli ne bi želel spoznat v živo. Že preko foruma si naporen. Humorja nimaš, zanimivih zgodbic ne znaš pripovedovat, pameten nisi, torej… ?[/quote]
Ma ja kakorkoli že, ampak Matkič pravi, da ekstrovertiranc najde čas za družbo s komerkoli kadarkoli, pa smo pač sklepali po tej logiki, da on to ni… :)) Pa ne, da je kaj narobe, če je človek introvertiran.
Pameten pa se nasmeji tudi, če se kdo iz njega pošali. 😉
Lej On_, grozno bitje si. Tudi jaz si te nikoli ne bi želel spoznat v živo. Že preko foruma si naporen. Humorja nimaš, zanimivih zgodbic ne znaš pripovedovat, pameten nisi, torej… ?[/quote]
Ma ja kakorkoli že, ampak Matkič pravi, da ekstrovertiranc najde čas za družbo s komerkoli kadarkoli, pa smo pač sklepali po tej logiki, da on to ni… :)) Pa ne, da je kaj narobe, če je človek introvertiran.
Pameten pa se nasmeji tudi, če se kdo iz njega pošali. ;)[/quote]
Ne palamudi Marko. Matkić je samo želel povedat, da ekstrovertirani ljudje nimajo težave s prilagajanjem v družbi, pa magari, da je to družba samih kretenov. Kar pa še vedno ne pomeni, da bi tak človek, ob predpostavki, da sam ni kreten, iskal točno določeno skupino samih kretenov, če ima nekje drugje možnost se družiti tudi s kolikor toliko skuliranimi ljudmi.
Pameten pa se nasmeji tudi, če se kdo iz njega pošali. ;)[/quote]
Ne palamudi Marko. Matkić je samo želel povedat, da ekstrovertirani ljudje nimajo težave s prilagajanjem v družbi, pa magari, da je to družba samih kretenov. Kar pa še vedno ne pomeni, da bi tak človek, ob predpostavki, da sam ni kreten, iskal točno določeno skupino samih kretenov, če ima nekje drugje možnost se družiti tudi s kolikor toliko skuliranimi ljudmi.[/quote]
Ja, smo razumeli. Ni ti treba iz heca delati strokovne naloge. Ne vem pa, če si ti razumel Oneta, ki pravi, da je vsak izgovor dober. Introvertiranec lahko vedno reče, da so drugi kreteni, z njim pa je vse ok. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.