Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zasledovati tujega moža?

Zasledovati tujega moža?

No, pred leti sem tudi sama ob 6h zjutraj zasledovala prijateljičinega partnerja. Iz mojega stališča je to bilo sicer nesmiselno, ampak ona je rešila svojo stisko, ker je ugotovila, da ga frajer zares biksa. Zakaj ji torej ne bi pomagala?
Mene bolj moti to, da sta pristali na “rekla-kazala”. To pa zna biti hudič.

Nameščanje sledilne naprave v vozilo in zalezovanje je kaznivo dejanje, ki te pripelje v kazenski pregon. Se splača razmisliti 🙂

jaz sem zasledoval tujo žensko

zbudil sem se na urgenci med prečudovitimi sestrami

bilo je fajn

Čist preprosto ga izslediš. Pustiš svoj telefon v avtu z vklopljeno lokacijo, po možnosti še kako aplikacijo imaš aktivirano kot je recimo Strava in vidiš kam zahaja. Ne more te obtožit, da si ga zasledoval, če si telefon pozabil v avtu ;-). Ne smeš pa pozabit izklopit vsa zvonenja.

Ne.

Sama sem takšna prijateljica,da bi tudi,če ni me prijateljica prosila,tudi sama zasledovala tipa in ga poslikala,zame pomeni prijateljstvo tudi v črnih časih. Vas ne razumem ,.

Tudi ti glih nisi neki biser od prijateljice… če razumeš… tu gor sprašuješ neke bedarije… 10 let sta prijateljici pa ji nisi pripravljena pomagat… Jaz definitivno bi. Kot je že nekdo napisal… negotovost zelo boli, zmeša se ti lahko… Vsi, ki imate vzorne partnerske odnose in ki ste po karakterju nad Dalajlamo, se ne vključujte v to temo. Hvala.

Največja bedarija, ki bi jo lahko naredila je ta, da bi se šla zasledovanje. Če je ženska negotova, bo negotova vedno. Vedno bo našla nek razlog, da bo sumila da jo tip vara. In kot je že nekdo zgoraj komentiral – kako si vse skupaj sploh predstavlja? Tudi če jo tip vara, kaj bosta cel mesec lazili za njim? Ali še dlje? In to v nek oddaljen kraj? Mene bi bilo sram kaj takega sploh predlagati. Prijateljem sem vedno pripravljena pomagati, tudi sredi noči če je treba, ampak tole je pa totalna bedarija in izguba časa.

Jaz pa take prijateljice, ki bi ji prišlo na pamet kaj takega, ne bi imela. Če vključuje prijateljstvo zasledovanje kogarkoli – ne, hvala.
Če te partner vara, se da ugotoviti na več drugih, bolj spoštljivih načinov.
Pa kako bi se počutile ve, če bi izvedele, da vas je partner zalezoval? Verjetno zelo osvobajajoč občutek.

Čist preprosto ga izslediš. Pustiš svoj telefon v avtu z vklopljeno lokacijo, po možnosti še kako aplikacijo imaš aktivirano kot je recimo Strava in vidiš kam zahaja. Ne more te obtožit, da si ga zasledoval, če si telefon pozabil v avtu ;-). Ne smeš pa pozabit izklopit vsa zvonenja.
[/quote]

Samo potem ženska ne bi občutila užitka zalezovanja.

Samo potem ženska ne bi občutila užitka zalezovanja.
[/quote]
A ti povem za še večji užitek 🙂
Ni ga boljšega občutka, ko si nekdo misli kako te ima za norca in te za nos vleče in ti si v koraku z njim ali celo pred njim. Nič se ne rabiš kaj dosti matrat saj pameten telefon naredi vse namesto tebe. Točno veš ob kaki uri, lokacije kam zahaja oziroma kam bolj pogosto. Pustiš, da to traja nekaj časa, da zbereš vse podatke. Potem pa, ko misliš, da imaš dovolj se odločiš kak korak boš napravil.

Jaz pa take prijateljice, ki bi ji prišlo na pamet kaj takega, ne bi imela. Če vključuje prijateljstvo zasledovanje kogarkoli – ne, hvala.
Če te partner vara, se da ugotoviti na več drugih, bolj spoštljivih načinov.
Pa kako bi se počutile ve, če bi izvedele, da vas je partner zalezoval? Verjetno zelo osvobajajoč občutek.
[/quote]Tudi ti ne bi mogla bit moja prijateljica,pravim,če bi me prijateljica prosila,bi to zanjo naredila,ker bi mi jo bilo težko gledati kako trpi,(prijatelji so zato,da si pomagajo v najbolj težkih časih),seveda bi ji najprej ponudila denar ta detektiva.
Kdor ima čisto vest ga ne skrbijo zasledovalci,obratno pa verjetno.

A ti povem za še večji užitek 🙂
Ni ga boljšega občutka, ko si nekdo misli kako te ima za norca in te za nos vleče in ti si v koraku z njim ali celo pred njim. Nič se ne rabiš kaj dosti matrat saj pameten telefon naredi vse namesto tebe. Točno veš ob kaki uri, lokacije kam zahaja oziroma kam bolj pogosto. Pustiš, da to traja nekaj časa, da zbereš vse podatke. Potem pa, ko misliš, da imaš dovolj se odločiš kak korak boš napravil.
[/quote]
Vzeto na znanje, kaj nekatere ženske vse počnete 🙂

Vzeto na znanje, kaj nekatere ženske vse počnete 🙂
[/quote]
Mene daj iz tega konteksta ven ;-). Mene so to naučili moški del populacije.

Tudi ti ne bi mogla bit moja prijateljica,pravim,če bi me prijateljica prosila,bi to zanjo naredila,ker bi mi jo bilo težko gledati kako trpi,(prijatelji so zato,da si pomagajo v najbolj težkih časih),seveda bi ji najprej ponudila denar ta detektiva.
Kdor ima čisto vest ga ne skrbijo zasledovalci,obratno pa verjetno.
[/quote]
Ponudila bi ji denar za detektiva? Saj nisi resna. Jaz ga raje zapijem ali zapravim v tri dni, kot pa da financiram njeno neumnost in negotovost. In to zaradi tipa, ki pač malo polajka fotke? Verjemi mi, da tipi denarja ne bi zapravljali za takšne zadeve. Imam prijateljico detektivko in največ naročnikov je žensk. Ženske, zresnite se. Če ni več zaupanja, ga naj zapusti in to je to. Problem rešen.

Uff, kaj vse si ene namislijo iz enega lajkanja. Pol bi pa še druge vklopile v to godljo, na koncu pa ostale s tipom ne glede na rezultat poizvedovanja. Škoda cajta. Odnos med njima pa itak zastruplja sama z vsem tem nezaupanjem.

prednisone 4mg where to buy prednisone in canada prednisone 20 mg purchase
https://prednisonet.com can you buy prednisone
prednisone 20 mg tablets prednisone price australia prednisone 20 mg tablet

Prav ste storila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close