Zaskrbljena
Sem mamica trem otrokom, stara pod 30let, poročena. Po rojstvu prvega otroka, mož spi v dnevni sobi. Ok, razumem da želi da se spočijem, prav tako tudi on, saj ima službo in otrok se doji, kar pomeni da se zvečer zbuja (dojenček). Sva se o tem pogovorila, ampak se ni spremenilo nič. Problem, ki ga jaz vidim je v tem, da se je po tretjem otroku ohladil, ni več dotikov, ni več nežnosti, sexsa tudi zelo redko, poljubi hladni, zvečer zaspi v dnevni sobi, zanalašč, ne zaradi tega ker gleda tv. Res je, da se je po tretjem otroku tudi spremenila moja postava in predvidevam da mu nisem nisem všeč. Skupaj sva že od srednje šole. Vem, da se odnosi čez čas bolj ali manj ohladijo, ampak da se bodo pri mojih letih, pa si nisem nikoli mislila. Večkrat pomislim tudi, da bi se ločila, ampak me je strah da bi pol ostala sama, da nebi našla moškega ki bi v meni videl ženske nežne plasti. In kdo bi mel mamico s tremi otroci….ker moj mož tega v meni ne vidi več, ampak gospodinjo, mamo njegovih otrok. Tudi, za postavo bom poskrbela, ko me otroci nebo potrebovali 24ur na dan. Strah me je tudi oz si ne znam predstavljati življenja brez sexs in sem že večkrat pomislila da bi si našla ljubimca. Kaj naj naredim? Se bo mogoče mož spremenil ko bodo otroci večji? Ker vsak ve, da otroci marsikaj spremijo in rabijo dosti pozornosti. Naj povem še to, da se počutim iz moževe strani odrinjena. Za sexs sem dala pobudo vedno jaz, večkrat bila tudi razočarana. Mogoče pa me daje poporodna depresija. Nevem, kam to pelje….vsaki dan grem razočarana spat.
Hvala za odgovore.
Forum je zaprt za komentiranje.