Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaskrbljena

zaskrbljena

Zaradi slabega počutja, sem šla včeraj k zdravniku, kjer so mi po pregledu povedali, da imam povečan K-MPV.

Zdravnik mi ni predpisal nobenih zdravil, razen Ecytare in mi rekel, da sem pod stresom. Tcovid-19 in neprestane prepovedi, me je dodobra zdelal.

Vendar imam, zlasti zjutraj močne vrtoglavice. Danes sem bila vsa omotična.

Ali se še komu to dogaja.

O danes do jutri ostati brez službe, brez dela, brez edinega vira dohodkov in z znanjem, pičlim znanjem pisanja pogodb, ki so jih nadrejeni sestavili in podpisali.

SE mi vrti, od skrbi se mi vrti.

Odgovor na objavo uporabnika
VRTOGLAVICA, 16.06.2021 ob 08:48

Zaradi slabega počutja, sem šla včeraj k zdravniku, kjer so mi po pregledu povedali, da imam povečan K-MPV.

Zdravnik mi ni predpisal nobenih zdravil, razen Ecytare in mi rekel, da sem pod stresom. Tcovid-19 in neprestane prepovedi, me je dodobra zdelal.

Vendar imam, zlasti zjutraj močne vrtoglavice. Danes sem bila vsa omotična.

Ali se še komu to dogaja.

A to vam zdravniki antipsihotike in antidepresive kar talajo kot bonbončke? Ecytare je močno zdravilo za zdravljenje depresije, paničnih motenj itd…. Kaj ima to veze z vrtoglavico?? Ko ne vedo, kaj bi, predpišejo antidepresive.

Moji sestri je predpisal bebo od zdravnika tudi antidepresive, ker je bila ves čas utrujena, zaspana, poleg tega pa se je začela brez veze rediti. Eno leto je to morala jemati, potem je prišla nazaj, ker ni pomagalo nič, in HB je sama prečekirala, kaj bi lahko bilo in je rekla, naj jo da na testiranje ščitnice. Pa je najprej sploh ni hotel poslati, je morala prav insistirati. Itak da so ji našli Hashimotovo bolezen, že fajn napredovalo. Ti dohtarji pojma nimajo, se mi zdi, da bi lahko en gimnazijec z malo izkušenj na področju zdravja delal kot družinski zdravnik. Itak moraš sam vse pregledat in sam težit, da te kam pošljejo, če hočeš izvedet, kaj je narobe. Mami so zdravili bule na nogah z nekimi kremicami, bila pri dermatologinji trikrat, nič od nič, samo nove kremice, potem sem pa jaz znorela in zahtevala, da se jo pošlje na natančne preglede- itak, limfom, rak, v 3. stadiju. Bebci glupi nesposobni!!!!

Zahtevaj pregled pri nevrologu!!!

ne ker ne gledam tv in mi je za vse te kovide bas malo mar tebi pa so ocitno dodobra sprali mozak. Janez 5 tock vlozili ste kihca 10 tock

Poleg tega, povišan K-MPV pomeni, da so trombociti povišani, kar pomeni, da je večja možnost strjevanja krvi, torej krvnih strdkov. Si prebolela kovid ali si bila cepljena? Če imaš tudi glavobole ob vrtoglavici, občutek pritiska v glavi.., zadeva ni tako nedolžna. Ne želim te strašiti, ampak minimalna možnost krvnih strdkov obstaja.

Bedak ti pa da antidepresive….nimam besed….

Odgovor na objavo uporabnika
džizs krajst, 16.06.2021 ob 17:19

Poleg tega, povišan K-MPV pomeni, da so trombociti povišani, kar pomeni, da je večja možnost strjevanja krvi, torej krvnih strdkov. Si prebolela kovid ali si bila cepljena? Če imaš tudi glavobole ob vrtoglavici, občutek pritiska v glavi.., zadeva ni tako nedolžna. Ne želim te strašiti, ampak minimalna možnost krvnih strdkov obstaja.

Bedak ti pa da antidepresive….nimam besed….

In še sili na cepljenje, da premagaš strah pred korono, ma to je skrajno butasto in toliko ljudi po cepljenju umrlo zaradi strdkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close