Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zasebni zobar

Zasebni zobar

Ker že dlje časa odlašam z obiskom zobozdravnika in je stanje kar resno me zanima če poznate Lotus dentalni center na Šmartinski v Lj. Mogoče poznate, priporočate?

Verjetno jih je kar nekaj dobrih, mogoče celo boljših, a za enega se moram čim prej odločiti.

Dr Rus na Dunajski.

Krasen, strokoven, račun strukturiran v naprej napovedan.

Zelo zadovoljna z njim. Dva zoba popravljala pred 5 leti…brez napak.

Bolj me zanima za ta Lotus.

Kako se imenuje ordinacija dr Rusa?

Odgovor na objavo uporabnika
Denta, 02.02.2024 ob 21:48

Bolj me zanima za ta Lotus.

Kako se imenuje ordinacija dr Rusa?

Pojma nimam kako se imenuje. Je na Dunajski. 5let nazaj popravljeno od takrat imam mir z zobmi

Vsekakor ti ne priporočam, ta voluharski dentalni center lotus.So me zelo razočarali z neko prisiljeno prijaznostjo, potem ti pa nož zabijejo v hrbet, posebi takrat ko ti sploh ne omenijo koliko košta njihova storitev.

Ne nasedajte na njihov prvi brezplačni pregled.Pa tudi nasploh slikanja ortopana ne .V glavnem je ortopan v večini ordinacij okoli 30 € , kar je sprejmljivo, pri njih je 80 €.

Da o brušenju zobnega kamna ne govorim, te oskubijo za 100€ SRamota , ker ne pomislijo, da ljudje nimajo denarja in da je tak znesek veliko poniženje..

Nič ni zastonj, se najmanj pa zobozdravnik. Reveži, ki hodijo v Zd bodo pač skrbasti. Mi, ki hodimo privat, pa bomo krepko plačali za lep basmeh

Bil v Lotusu in je cena ortopana pri njih 25 € in ne 30 €, kot v večini ordinacij. 80 € je verjetno 3D rentgenski posnetek, ki pa je tudi drugod dražji.

Sicer sem bil zelo zadovoljen v Lotusu, prvi pregled je bil prijazen in strokoven in tudi potem tekom posegov je bilo vse tako, kot smo bili dogovorjeni.

Anonimen333, 12.02.2025 ob 09:15

Bil v Lotusu in je cena ortopana pri njih 25 € in ne 30 €, kot v večini ordinacij. 80 € je verjetno 3D rentgenski posnetek, ki pa je tudi drugod dražji.

Sicer sem bil zelo zadovoljen v Lotusu, prvi pregled je bil prijazen in strokoven in tudi potem tekom posegov je bilo vse tako, kot smo bili dogovorjeni.

A ti si pa njihov zaposlen, da jih tako hvališ?

Vsak dan se peljem mimo in že sama misel na to kok so dali za prostore, ordinacijo, mi da vedet, da oskubijo vsakega, ki pride samo na posvet.

Reklama, 12.02.2025 ob 09:23

A ti si pa njihov zaposlen, da jih tako hvališ?

Vsak dan se peljem mimo in že sama misel na to kok so dali za prostore, ordinacijo, mi da vedet, da oskubijo vsakega, ki pride samo na posvet.

A, če bi imeli ordinacijo v hlevu bi bili pa poceni in strokovni.

Denta, 02.02.2024 ob 21:06

Ker že dlje časa odlašam z obiskom zobozdravnika in je stanje kar resno me zanima če poznate Lotus dentalni center na Šmartinski v Lj. Mogoče poznate, priporočate?

Verjetno jih je kar nekaj dobrih, mogoče celo boljših, a za enega se moram čim prej odločiti.

Ne priporočam; razočaran z rezultaom zdraljenja z Invisalignom pri njih, strinjam se pa tudi s prisiljeno prijaznostjo, kot je že nekdo omenil.

Samo daleč stran od slovenskih zobozdravnikov! Pametnemu popolnoma dovolj!

Se strinjam, vsekakor cim dlje od tega centra, na spletu ponujajo brezplacni pregled, potem pa ti zaracunajo polno ceno. Njihovo svetlohlinjenje in narejena prijaznost – katastrofa, gre jim samp za lasten profit.

Najslabsa klinika, kar je možno. Men so unicl vse zobe. Polovica stvari, kar je bilo dogovorjeno nism dobila. Zlo razočarana, nimam besed..

Samo v Lotus ne, imela sm vec kot 4000e stroškov, prazne obljube,.. rezultat? Uniceni zobje do konca, se ne da popravit, o obljubi beljenja ni bilo nic od tega s tem da sem tudi to plačala. Vso sklenino so mi uničili.to se pa ne obnavlja več.

V Lotosu so navadni nateguni. Okrog te želijo prinesti v  vsakem koraku. Tudi meni so na prvem “brezplačnem posvetu” zagotavljali, da je beljenje v paketu, naslednjič o tem niso vedeli popolnoma nič in se sprenevedali, da beljenje že dolgo ni več v paketu. Da sploh ne omenjam njihovega “brezplačnega pregleda”. To pri njih NE obstaja, ne nasedajte na to. Pri komkurenci ti dejansko pripravijo scan zob za nevidni aparat brezplačno, in šele na podlagi scana pripravijo ponudbo. Tukaj ti ceno poda na podlagi 1 minutnega pogovora. In ta cena je najvišja možna, čeprav na instagramu oglašujejo signifikatno nižjo ceno, in tudi za lažje premike zob zaračunajo maksimalno ceno.

Se strinjam, tudi jaz imam zelo slabo izkušnjo z Kliniko Lotus. Nikoli več.

Anonimno 48291, 02.02.2024 ob 21:09

Dr Rus na Dunajski.

Krasen, strokoven, račun strukturiran v naprej napovedan.

Zelo zadovoljna z njim. Dva zoba popravljala pred 5 leti…brez napak.

Sem šla pogledat dr. Jure Rus je zdaj na Šmartinski 56e. Včasih so bili na Dunajski. Še danes vse stoji tako kot mora, ne boli, ne skeli…

Res je precizen, pogleda v notranjost da je vse bp. Oba zoba sta v odličnem stanju po več letih. Medtem ko za ostale zobe, ki mi jih je rihtala v ZD težko rečem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close