Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zasebni pediater v Celju

zasebni pediater v Celju

Kot pove ze naslov, me zanima, ali kdo/katera pozna kaksnega zasebnega pediatra v Celju? Z ZD sem totalno razocarana…

lp

Jane Doe

če ti ni težko se vozit do Žalca, je en super dr. Mlakar.

večina mamic, ki jih poznam, so zadovoljne z vsemi štirimi pediatrinjami v zd celje. mi smo tam vsak teden, en teden z eno, potem z drugo in NIKOLI do sedaj ni bilo nič narobe.

joj, tole pa težko verjamem, da so slabe pediatrinje. fuuuul so dobre, pa tudi ni ene mamice, ki jih jaz poznam, da bi se kaj pritoževala. moram sicer potrkat, ampak mi smo noro zadovoljni. z vsemi.

da se popravim – ne večina mamic, ki jih poznam, v bistvu vse mamice, ki jih poznam.

Ne vem, če ni kdo iz dispanzerja to napisal, ker je taka gužva pri njih. Iz vseh okoliških občin pritiskajo k njim in se zato celjski pediatri utapljajo v delu ter so v zaostanku s sistematiko.

če so v zaostanku s sistematskimi pregledi, še ne pomeni, da slabo delajo. vedno te vzamejo, nikoli ne komplicirajo, če prideš tja že prvi dan z vročino. prej sem imela pediatrinjo v žalcu in vedno ko sem klicala, ko je hči imela vročino, je bil prvi odgovor ta, da naj počakamo tri dni, nikoli me niso vzeli prej.

Jaz nisem rekla, da slabo delajo – odlično delajo! Zato pa vsi rinemo k njim od drugod.
Je pa prav, da ne greš že prvi dan vročine k zdravniku (razen, če je še kaj drugega oziroma nujnega).
Saj niti ne morejo ugotoviti, kaj je otroku – če se je bolezen šele začela razvijati. Če je viroza, bo po treh dneh že bolje, če je kaj drugega, se bo pa šele po treh dneh pokazalo na krvi in bo pediater lahko napisal ustrezna zdravila.
Tako, da tudi jaz počakam in grem nekje tretji dan k zdravniku, oziroma dostikrat pokličem ob uri za naročanje in posvete in se posvetujem z zdravnico.

nisem dejala, da sem razocarana nad zdravnicami, dejala sem samo, da sem razocarana nad ZD – mislila sem na sistem…

Cvetkas hvala za nasvet

lp

Jane Doe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close