Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaroka

zaroka

Možno. Ampak sprašujem se, kakšen moški je to, da bi kaj takega toleriral:).[/quote]
To še ne vemo, kako bi reagiral ali toleriral. 🙂
Mogoče se mu zdi zaroka nesmiselna…Ali pa si želi, da se mu ženska na tak način malo podredi, da mu pokaže spoštovanje…Če slučajno ima interes do zaroke.[/quote]
Mogoče pa se je ženska preprosto prej spomnila, da to stori, kot on in ji ni pomembno, kdo to stori prvi, ampak ji je pomemben namen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ti si tipičen primerek moškega, ki misli da vse ve o ženskah in jih deli na dva pola. Kr neki.[/quote]

Vem vse o ženskah? Uf nikoli in nikdar 🙂 Vem pa dovolj da lahko to napišem… to pa res.

Tvoje ”mnenje” da bi bilo grozno je samo dokaz moji ”tezi” če ne kar dejstvu!

Enako bi se verjetno ”obregnila” če bi baba rekla da hodita v službo s fantom oba ona pa doma naredi ”vse” kar se tiče gospodinjstva….. tam pa čas v katerem so moški zaročili ženske (kar se ti zdi prav) one pa so gospodinjile več ni relevanten

Lahko se zlažeš ampak sama veš da je to res.[/quote]

Ja, meni je že ta misel sama po sebi grozna. Ti si ob tem ustvaril cel moj profil. Bravo:). Presegaš samega sebe:). Ne da se mi sploh pojasnjevati, ker mi je v končni fazi vseeno kaj si misliš o meni.

Seveda. Ampak to ne pomeni, da je tudi njemu nepomembno, kdo to stori prvi. Ali pa tega morda sploh ne želi storiti… kako bi se v takem primeru znašel, revček, me prav zanima 😛

Česa vsega ni zmožna biološka ura.

Oh, ne, ti pripravi teren :), zvabi ga v romantični ambient, kjer se zaroka zgodi z njegove strani.

Uauu luckyme kako lepo :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Mene je moja zaročena punca pustila dvakrat .
Vendar mi je rihtala kolegico da jo bi osvajal .
A ta punca je delala samomore ter se grdo vedla do mene .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close