zaroka
S tem se tudi jaz strinjam, sicer ti bo kasneje naprej metal, da se je poročil s tabo, ker si “pritiskala nanj”.[/quote]
A ženske pa ne morejo rečt enako?
dvojna merila ftw!
Kateri mošk ipa se zaroči? Jaz ne poznam nobenega. Vedno so samo zaročenke, moški pa je le partner od zaročenke. Prstan ima zaročenka, moški nikoli.
Ne vem kje si to pobrala. Zaroka je le pravljica za ženske.
če hočeš moškemu ugoditi, ga rajši povabi na kakšen nenavden kraj na dober s e x – ko bo veza tako daleč pa bo že on tebe zaprosil za roko.
Včasih se mi zdi da preveč amoriških filmov gledate – najboljše da ga zaporsiš na nogometni tekmi po screenu hehehe – to bo vesel!
Pač tole Goldfishkovo razmišljanje je tipičen dokaz sodobne ženske…. hočejo ohranit ”privilegije” ali načine – ”tradicijo” časov ko so bile ”kao” manjvredne (po njihovo) ko so bile gospodinje (doma so vse postorile same) ko so imele nižje plače (če sploh) …..
One so moderne konzervativke kar se tiče odnosov lol….. to kar jim paše iz 19tega stoletja in nazaj v zgodovino (da moški zaroči, pridrži vrata, obleko sleče/obleče itd.) bi ohranile in govorijo da če je drugač je grozno…. medtem ko tega da morejo doma vse postorit tip pa ne pomaga (primer) kot v tistih ČASIH…. to pa je spet grozno
Kako že taki osebi rečemo?
In ti si tipičen primerek moškega, ki misli da vse ve o ženskah in jih deli na dva pola. Kr neki.[/quote]
Vem vse o ženskah? Uf nikoli in nikdar 🙂 Vem pa dovolj da lahko to napišem… to pa res.
Tvoje ”mnenje” da bi bilo grozno je samo dokaz moji ”tezi” če ne kar dejstvu!
Enako bi se verjetno ”obregnila” če bi baba rekla da hodita v službo s fantom oba ona pa doma naredi ”vse” kar se tiče gospodinjstva….. tam pa čas v katerem so moški zaročili ženske (kar se ti zdi prav) one pa so gospodinjile več ni relevanten
Lahko se zlažeš ampak sama veš da je to res.
Lahko je iz določenih interesov. 🙂
Kakšnih, pa ne vem.[/quote]
Možno. Ampak sprašujem se, kakšen moški je to, da bi kaj takega toleriral:).[/quote]
To še ne vemo, kako bi reagiral ali toleriral. 🙂
Mogoče se mu zdi zaroka nesmiselna…Ali pa si želi, da se mu ženska na tak način malo podredi, da mu pokaže spoštovanje…Če slučajno ima interes do zaroke.
Forum je zaprt za komentiranje.