Zaroka
Vznemirljivo, vsekakor. Sreča in smeh, totalna zmedenost in ….spet smeh pa solze sreče!
Čestitam!!!
Na poroki in predvsem pred njo ti želim veliko miru (pripravi se na hiiiiiter tempo, milijon obiskov, nekaj “pametovalcev” in nenehna vprašanja iz vseh strani….)….pozitiven stres do konca. Juhej!
Uživaj prelepe trenutke
Jaz svoje občutke še urejam, kajti moj dragi mi je zaročni prstan nataknil nedolgo nazaj- priliko je izkoristil za moj rojstni dan.
Vprašanje, če vse skupaj doživljam tako kot je treba,ali bolje…kot sprejemajo drugi.Sama sem vse skupaj vzela bolj za hec kot zares…res.Dokler ni vest priromala do mojih staršev,njegovih.
Kaj pa vem…malo strahu je bilo čutiti.
In ko sem se obrnila k sebi,pošteno priznala, da imam ob sebi čudovitega človeka s katerim si dejansko predstavljam preživeti življenje,ker ga ljubim in čutim da on ljubi mene, mi je bilo še toliko manj jasno od kje ta strah.
In medtem,ko on (ki ni pretirano zgovoren) ponosno razlaga, da sva zaročena,sem sama nekje ob strani…Vse skupaj opazujem,se počasi privajam,poslušam kakšno poroko si želi,razlaga svoje želje in…SE veselim.
Čustva prihajajo in kljub temu, da dan poroke ni določen,čutim da se poslavljam od nečesa in pozdravljam nekaj novega.Je spremeba,zame je,pa čeprav se bi verjetno našel kdo,ki bi mi očital da pretiravam.A tako pač čutim.
Kaja
Meni je moj kupil prstan (ne tipično zaročni) in ko sva špancirala na morju me je sredi debate ustavil, me vprašal: BOŠ MOJA? in sem 🙂
In še danes se vsakič, ko sva na tistem mestu, ustaviva in si dava lupčka. Lepi spomini 🙂
LP, T.
Mene je tudi vprašal lani, za moj rojstni dan. bila sva na večerji in ko sva prišla domov, je prižgal sveče(zdelo se mi je malo čudno, ker sicer vedno vpije name, naj ne nažigam sveč, ker bom 1x še zakurila stanovanje…), dal gor neko nežno muziko in sva plesala,,,pol pa si me je posadil na kolena, iz žepa nerodno izvlekel škatlo s prstanom in me vprašal…uh, bilo jae res tako romantično, kar zjokala sem se, od sreče, valda. Čez par mesecev sva se poročila, sedaj čakava otročička, tako da je vse lepo in prav.. Lepi spomini, za vedno! zDI SE MI, DA JE VEDNO MANJ TAKIH KAVALIRJEV…
Forum je zaprt za komentiranje.