Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zaroka . restavracija

zaroka . restavracija

Ve kdo za kaksno dobro restavracijo z lepim pogledom na morje, reko ali jezero ali kaj podobnega in da ni prevec draga. Npr. Vecerja cca. do 50eur na osebo.

V Portorožu skoraj vse restavracije dosegajo ta kriterij, če se usedeš k oknu. ne vem pa, ali so primerne za zaroko …

Tvoj plan se mi ne zdi ravno kul, čeprav sem bila “zaročena” na pomolu, in potem “peljana” v restavracijo s pogledom na morje.

Tako je. Pomol je veliko boljša lokacija. Če reče ne, pahneš dol.

Tako je. Pomol je veliko boljša lokacija. Če reče ne, pahneš dol.[/quote]
Tako ja, s tem pokažeš svojo samozavest in zmožnost prenašanja porazov. Kdo bi to naredil, good guy, bad guy ali copatar? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je. Pomol je veliko boljša lokacija. Če reče ne, pahneš dol.[/quote]
Tako ja, s tem pokažeš svojo samozavest in zmožnost prenašanja porazov. Kdo bi to naredil, good guy, bad guy ali copatar? :)[/quote]

Mogoče bi moral popravit: če reče ja, pahneš dol 🙂

Tako ja, s tem pokažeš svojo samozavest in zmožnost prenašanja porazov. Kdo bi to naredil, good guy, bad guy ali copatar? :)[/quote]

Mogoče bi moral popravit: če reče ja, pahneš dol :-)[/quote]
Pa ti si kot MacGyver, bravo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče bi moral popravit: če reče ja, pahneš dol :-)[/quote]
Pa ti si kot MacGyver, bravo. :)[/quote]

Moja poanta je bila, da obstaja še kakšen bolj domiselen in originalen način zaroke kot na pomolu in z restavracijo s pogledom na morje…
Morda res zveni romantično, ampak je precej običajno.

Pa ti si kot MacGyver, bravo. :)[/quote]

Moja poanta je bila, da obstaja še kakšen bolj domiselen in originalen način zaroke kot na pomolu in z restavracijo s pogledom na morje…
Morda res zveni romantično, ampak je precej običajno.[/quote]

Ajd, napiši nekaj teh domiselnih in originalnih predlogov.

Morda res zveni romantično, ampak je precej običajno.[/quote]

Ajd, napiši nekaj teh domiselnih in originalnih predlogov.[/quote]
nap. pod pomolom 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eiffelov stolp? 🙂

Zaradi mene je lahko na/pod/zraven pomola, samo da je na Bora Bori.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa saj ne rabi bit tako kot v ameriških filmih? Meni je to tako brezvezna romantika, jaz bi se smejala če bi pokleknil pred mano. Meni se zdi, da je 100x bolj pomembno od teh vseh lepih pogledov, rožic, toritc in kaj jaz vem česa še to da začutiš njegovo ljubezen. Kaj je narobe, če tip po dobrem s e x u odpre predal od omarice in te zaprosi, ko si še vsa nasmejana, rdeča in v sedmih nebesih. Evo – sanjsko.

To že Gazela, kaj pa lokacija?
A to naj bi naredil na/ob/pod pomolom al v restavraciji s pogledom na morje? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A to naj bi naredil na/ob/pod pomolom al v restavraciji s pogledom na morje? :))[/quote]
Lokacija je v tem primru irelevantna – alhko je v avtu, v planici, na balkonu, v gozdu, na otoku, …. pa kaj bi še naštevala.

A to naj bi naredil na/ob/pod pomolom al v restavraciji s pogledom na morje? :))[/quote]
On, važna je akcija, ne lokacija. 🙂

Lokacija je v tem primru irelevantna – alhko je v avtu, v planici, na balkonu, v gozdu, na otoku, …. pa kaj bi še naštevala.[/quote]
A tako 🙂
Torej, če te tip ne uspe spravit v sedma nebesa vso nasmejano z rdečico na licih te nima kaj za roko prosit, a ne? 🙂
Enim pa samo Bora bora šteje….. 😉

Emmm… si mi želel kaj sporočiti, dragi prijatelj? :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Niso tam ljudožerci? Nikar se ne veseli, verjetno bi te džunglski divjaki odklonili, ker si že malo prežilava zanje… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lokacija se spremeni, moški pa gre z njo. 🙂

Pelješ jo na Bog eye v London (ali podobno kolo) in je ne spustiš dol, dokler ne reče “ja”….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close