Zaradi ničesar sem po zaslugi lastne tastare dobila kartoteko na policiji
Zaradi “izpadov” doma (kar to sploh niso bili) in zaradi nadlegovanja folka iz lažnih profilov pred leti, sem dobila kartoteko na policiji.
Doma so doslej že sedemkrat dobesedno zaradi ničesar klicali zoper mene policijo, in sicer:
Aprila 2016 – ker sem razbila svoj računalnik in računalniško opremo ter novoletne lučke
Maja 2017 – ker sem električni radiator porinila v navaden radiator iz par decimetrov razdalje, ker sem imela obraz poln mozoljev in zato nisem morala iti v šolo
Septembra 2017 – ker sem vrgla po tleh svojo omarico (srednje velikosti) (takrat sem slišala, da prepoved približevanja še prehitro pride)
Decembra 2017 – ker sem ponovno vrgla po tleh isto omarico (zaradi tega sem pristala na psihiatriji in za štiri mesece v stanovanjski skupnosti, kjer pa sem komaj zdržala, ker bi me tam “strokovne” delavke, če ne bi bila pridna ali redno jemala tablet, lahko prisilno premestile v socialnovarstveni zavod (Hrastovec, Dutovlje), in to doživljenjsko!!!)
Julija 2018 – ker sem moji sestri uničila za eno pest ribeza, ki ga je nabrala v vrtu (slišala sem, da se ponavadi ne konča dobro, ko enkrat na dom začne prihajati policija, v smislu, da bom pristala na cesti)
Maja 2021 – ker sem razbila svoj prenosnik (ušla sem od doma; čez štiri dni je ponovno prišla na dom policija, ampak sem se zaklenila v sobo, tako da z njimi takrat nisem imela opravka)
Junija 2021 – ker sem moji sestri in tastari uničila vrt (pohodila in zruvala sem zelenjavo) ter jo grozila, zaradi česar sem ponovno pristala na psihiatriji (če ne bi šla v umobolnico, bi pristala na cesti, če bi se vrnila nazaj domov, pa bi me odpeljali v zapor)
Z vsem tem se v svoji glavi še vedno ukvarjam, ker tudi po več letih ne morem predelati tega, da so moja tastara, sestra in stara mama dobesedno zaradi ničesar klicale policijo na dom!!!
Forum je zaprt za komentiranje.