Zaradi cepljenih bomo bankrotirali
Žal mi je, da sem cepljen! Vidim ostale cepljene, kako se neodgovorno obnašajo. Nobene distance, kaj je to maska?! Gužva kamor pogledam. Še v delavnici jih moram opozarjati na distanco. Vsak avto prebrišemo in razkužujemo pred in po servisu! Če dobimo okužbo v firmo, lahko zapremo delavnico! 5 družin bo brez dohodka!!!
mehanik804, 22.11.2021 ob 12:30
Žal mi je, da sem cepljen! Vidim ostale cepljene, kako se neodgovorno obnašajo. Nobene distance, kaj je to maska?! Gužva kamor pogledam. Še v delavnici jih moram opozarjati na distanco. Vsak avto prebrišemo in razkužujemo pred in po servisu! Če dobimo okužbo v firmo, lahko zapremo delavnico! 5 družin bo brez dohodka!!!
Provociraš, antivakser!
Se strinjam z avtorjem. Zadnjič na avtobusu en tip kihal, kašljal, masko dol…ga je ena oseba opozorila, da naj da masko gor… Njegov odgovor je bil, saj sem cepljen.
Nekaterim cepljenim cepcem je težko dopovedati, da cepljenje ni dovolj. Zato pa smo tam kjer smo. Je treba upoštevati tudi ostale ukrepe. Cepljeni se tudi okužujejo in zbolevajo.
Ytrij, 22.11.2021 ob 13:35
Se malo, pa bodo klincevi anticepilci ostali pred zaprtimi vrati. Potem naj se pa pri Stevanovicu , Cordicu, ali Lenderovki pritozijo.
Za: Ytrij
Ja, saj se kar strinjam s tabo, da bodo vsi anticepilci ostali pred zaprtimi vrati. Ti pa še povem zakaj. Zato ker bodo večino postelj zasedli cepljeni in polno cepljeni. Sicer pa, vsi imamo pravico do zdravljenja, tako cepilci kot anticepilci, saj vsi plačujemo mesečno v zdravstveno blagajno.
Nažgani Franc, 22.11.2021 ob 13:25
Se strinjam z avtorjem. Zadnjič na avtobusu en tip kihal, kašljal, masko dol…ga je ena oseba opozorila, da naj da masko gor… Njegov odgovor je bil, saj sem cepljen.
Nekaterim cepljenim cepcem je težko dopovedati, da cepljenje ni dovolj. Zato pa smo tam kjer smo. Je treba upoštevati tudi ostale ukrepe. Cepljeni se tudi okužujejo in zbolevajo.
vi ste vsi malo čaknuti v glavo če mislite da se gre za okužbe tu, ali za nekaj ki ima ime “virus” nimate niti malo pameti niti povezave do logike, a kamoli mozga. Bog vam Pomahaj.
Tudi nekaterim necepljenim je težko dopovedati, naj se gredo testirati. Posebej veliko takšnih je na sredinih protestih, zato se ne spravljaj na cepljene. Cepljen se gre testirat, če ima simptome in to na PCR, saj hitri testi niso primerni zanje. Smo tam, kjer smo zaradi necepljenih. Če bi imeli vsaj 80% precepljenost, bi bilo zdravstvo odprto za vse, tako pa se vsi zdravniki ukvarjajo samo s covid bolniki, ki so v 85% necepljeni.
Javno povedano, 22.11.2021 ob 13:53
Cepite se pa vas to ne bo več motilo, oziroma vas bo motilo če bo kdo imel masko.
Cepljenje ni nekaj kar ni vsem na voljo, torej je prav da imamo cepljeni neke ugodnosti, če se proti nam ne morete boriti se nam pridružite, pravila igre so jasna.
Pa kake ugodnosti bi ti majmun, če si cepljen. Dal bi ti jaz ugodnost cepljenja u šupak in blesavo glavo, butelj primitivni.
ne pretiravaj no, 22.11.2021 ob 14:29
Tudi nekaterim necepljenim je težko dopovedati, naj se gredo testirati. Posebej veliko takšnih je na sredinih protestih, zato se ne spravljaj na cepljene. Cepljen se gre testirat, če ima simptome in to na PCR, saj hitri testi niso primerni zanje. Smo tam, kjer smo zaradi necepljenih. Če bi imeli vsaj 80% precepljenost, bi bilo zdravstvo odprto za vse, tako pa se vsi zdravniki ukvarjajo samo s covid bolniki, ki so v 85% necepljeni.
ne pretiravaj no
Zato se počasi zapirajo države z 80% precepljenimi?
ne pretirava, 22.11.2021 ob 17:07
ne pretiravaj no
Zato se počasi zapirajo države z 80% precepljenimi?
Zapirajo se preventivno, ravno zaradi necepljenih. Da bodo imeli vzdržen zdravstveni sistem, ki bo normalno delal na vseh oddelkih. Če še ne veš, pri nas imamo odslej poleg covid oddelkov samo še urgenco in onkologijo, vse drugo, kar je na napotnicah pod nujno, stoji. Hvala, antivakserji!
Ajajaj….cepljeni, necepljeni… A se lahko vsi pazimo (naše in na druge), hodimo okoli zdravi, se tudi cepljeni testiramo ob simptomih, rizičnih stikih ali pred stiki s starejšimi ljudmi in upamo, da vse skupaj hitro mine. Aja, pa če bi šefi, direktorji… imeli toliko soli v glavi in zaupanja v sodelavce, da bi vse, katerih delo to dopušča, dali na delo od doma, tudi ne bi škodilo. Verjamem, da bi tudi večja precepljenost pripomogla, nikakor pa ne obtoževanje enih ali drugih.
Forum je zaprt za komentiranje.