Zapustila sem ga, povejte mi, da sem prav naredila
Ti imaš razlog, da si ga zapustila in to dober … To ni odnos, ki bi si ga ženska želela od moškega. Moški, ki ima žensko rad, tako ne dela z njo. Zato ti ne rabi biti žal. To pogrešanje nekoga … pa saj nismo otroci, ampak odrasli ljudje.
Jaz ga nisem imela, odličen za pogledat, bogat, izobražen, znan … pa sem ga vseeno zapustila, ker sem tako čutila. Hočem reči, da bi od zunaj vsak rekel, če sem pri zdravi pameti, zato sem si, sva se, dogovorila, kaj bova rekla, ko sva se razšla.
Takojeto, 12.09.2025 ob 14:31
Monovke ti bodo vsekakor dale prav. Prav navijajo, da se vsaka zajebe kot se zajebejo same.
Če bi mu bilo zares do nje, bi ji to že dal vedeti. Je že prav da poskrbi za svoje dostojanstvo. Mislim, da bolj kot izgubljena priložnost boli izdaja in ponižanje. Zato je treba v vsaki situaciji biti spoštljiv do sočloveka in iskren, če pa nekdo to ni, potem ti nina kaj biti zal, če odide iz tvojega življenja. Ignoriranje, zamujanje, laganje niso vrednote, ki bi si jih kdorkoli želel pri partnerju. Kdor ljubi poskrbi, da je zelo jasno zakaj ga kdaj ni ali ni dosegljiv.
Mogoče pa rabi samo lekcijo, da neha zamujat in se začne držati dogovorov.
Če si sicer res zaljubljena vanj, mu lahko po pavzi daš še eno možnost. Če še takrat ‘pogrne’, pade na izpitu, potem pa res ni vreden … ampak zaenkrat ne morem reči, da bi bilo dobro na vsak način zaključiti z njim.
Po moje delaš zelo dobro prav to, da si mu postavila mejo. Zdaj naj malo razmisli, ti pa tudi, čez nekaj časa, ko bo on že obupal, ga pa pokliči in še enkrat preiskusi. In se striktno drži svojega cilja v tem eksperimentu: če ni sposoben ‘osvojiti lekcije’, naredi križ čez njega.
Zamujanje se zgodi. Kaos na cesti, kakšen nepričakovan dogodek…
Da pa ne sporočiš zakaj in koliko zamujaš je pa znak popolnega nespoštovanja.
Morala bi obrniti situacijo in ti konkretno zamujati brez obvestila, da bi videla, koliko bi ga to zjezilo.
Ampak vem, tebi se igric ne igra.
Prav si naredila… Če si ga opozorila in če ni zaleglo si ravnala popolnoma prav.
Mami štirih žverc, 12.09.2025 ob 12:22
labilna, 11.09.2025 ob 20:47
Bil je nezanesljiv, sva bila zmenjena ga ni bilo, ni poklical, ko je prišel pa ves sladek oprosti rad te imam, se bom spremenil bla bla….sem imela dovolj in sem ga nekam poslala.
Zdaj sem žalostna, ga pogrešam. Me kliče se ne oglašam na telefon, piše sporočila, ne odgovarjam.
Dajte mi malo vzpodbude, da ne popustim.
Ma, seveda si, ne pomišljaj, pri enih zadevah ni debate in verjemi, ne bo boljše.
Življenje z vsem, kar prinese s sabo, to potem samo potencira, škoda časa, energije..bolje tole sedaj prebroditi, kot potem reševati kako težjo življenjsko situacijo.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.