Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zapustil me je pred prazniki

Zapustil me je pred prazniki

Fant, no zdaj bivsi mi je napisal, da mu najina zveza ni vsec, ni takšna kot si jo je predstavljal. Problem je, ker jaz studiram, on dela in se vidiva bolj malo, pa se oddaljena sva. Zraven je se napisal, da me ima res rad, sam da zveza ni taksna kot si je on predstavljal.

In tako se je najina zveza koncala. Sedaj sem v depresiji, jocem. Najraje bi umrla, da ne bi sla cez to. Skupaj sva bila prelepe 3 leta.

Takole ti povem.. On ni resen in bi bilo škoda,da izgubljaš čas z njim. Vem da boli, ampak koliko bi te bolelo čez par let v zvezi z njim

Čez par let se boš zahvaljevala nebu, da si se ga rešila.

Odgovor na objavo uporabnika
Wiii, 22.12.2021 ob 22:32

Čez par let se boš zahvaljevala nebu, da si se ga rešila.

No, ne bodimo prepolni samih sebe. On se je znebil nje, ne ona njega.

Se strinjam!

pokliči SOS telefon

Zelimsiumreti, 22.12.2021 ob 21:23

Fant, no zdaj bivsi mi je napisal, da mu najina zveza ni vsec, ni takšna kot si jo je predstavljal. Problem je, ker jaz studiram, on dela in se vidiva bolj malo, pa se oddaljena sva. Zraven je se napisal, da me ima res rad, sam da zveza ni taksna kot si je on predstavljal.

In tako se je najina zveza koncala. Sedaj sem v depresiji, jocem. Najraje bi umrla, da ne bi sla cez to. Skupaj sva bila prelepe 3 leta.

Morda ne razumeš točno njegovega sporočila- ne sporoča ti, da te zapušča, sporoča ti, da te ima rad in da želi, da nekaj v vezi spremenita. Tako jaz berem to njegovo sporočilo.

Prav bi bilo, da se dobita in o vsem pogovorita. Če je med vama ljubezen, ni mogla izginiti v eni noči.

Zveza mu sicer ni bila všeč, ampak on se očitno ne bi nič pogovarjal, spremenil, izboljšal, on je samo šel.

Bodi vesela, da je šel zdaj, ne pa takrat, ko bi ugotovil, da mu ni všeč, da otrok veliko in naglas joka, da si je on družino drugače predstavljal…

Ena dva tedna bo hudo, potem bo pa minilo in boš zopet srečen človek, pripravljena na nova poznanstva.

Pfeizer33, 23.12.2021 ob 09:37

Morda ne razumeš točno njegovega sporočila- ne sporoča ti, da te zapušča, sporoča ti, da te ima rad in da želi, da nekaj v vezi spremenita. Tako jaz berem to njegovo sporočilo.

Prav bi bilo, da se dobita in o vsem pogovorita. Če je med vama ljubezen, ni mogla izginiti v eni noči.

Točno tako se popolnoma strinjam s teboj.

Saj zato pa je toliko zahodov ko nekateri ne razumejo sporočil partnerja. In nočejo kar koli spremeniti na sebi ali se vsaj malo prilagoditi. Kompromis je potreben med partnerji.

Ni dvoma. da ti je hudo in te bolečina trga. Poišči nekoga za pogovor. To pomaga. Veliko ljudi ima tvojo izkušnjo, nisi sama v takem sosu. Veš kako pravijo? Če nečesa ne dobiš v eni trgovini, se odpraviš v drugo. Itak, da danes nočeš razmišljati o tem. Boš pa kmalu. Včasih se tako zgodi, da tudi če sta oba fajn, lahko veza razpade, ker veza preživeta, čustev ni več ali eden ugotovi, da to ni to kar potrebuje. Nihče ni kriv, zgodi se pač. Veliko raziskav potrjuje, da je največ razpadom vez ravno tik pred novim letom.

Če ima kdo za it, naj gre raje prej kot slej, dokler ni še otrok pa to…..

Čas bo zacelil rane. Spoznala boš drugega in prejšnji bo ostal le spomin. Ne boš ga nikoli pozabila, ne pravim tega. Le bled spomin bo ostal. Vse imaš še pred seboj, ne obupaj prehitro.

Drži se, saj bo!

Konec vedno pomeni zacetek nekaj novega. Pri meni je bilo isto, bos to kmalu tusi ri spoznala , da je tako moralo biti. Vsaka stvar ima svoj namen. Prisel bo drugi , pravi! Ne obupaj prehitro lp

Da ti povem mojo ‘zgodbo’…

Vceraj sva imela 3jo obletnico… Zivi pri meni….

Naredil je strajt….

Danes hocem zgladit in ga povabim, naj pride pogledat, kaj mu je bozicek prinesel…

In mi rece, da ni pisal bozicku… Tut pogledal ni darila….

In je spet pocilo… Tokrat dokoncno…. In da je storija popolna…

Nima kam it ker je z vsemi skregan, sin ga sovrazi iz dna srca in pravi, da nima oceta…

Za cesnjo vrh smetane pa… Doma nimamo sedezne, da bi lahko prespala na njej….

In ja, danes, na bozic.

Srecno

Če je šel pred prazniki, je šel zato, ker ima drugo, sicer bi praznike preživel s teboj.

Bodi vesela, da si se ga rešila zdaj in nekasneje, ko bi imela z njim še kako premoženje in otroke.

Ne se sekirat in obremenjevat s tem, umiri se, naredi kaj zase in za svoje zdravje, nato pa lepo naprej.

Anonimka340, 25.12.2021 ob 19:12

Da ti povem mojo ‘zgodbo’…

Vceraj sva imela 3jo obletnico… Zivi pri meni….

Naredil je strajt….

Danes hocem zgladit in ga povabim, naj pride pogledat, kaj mu je bozicek prinesel…

In mi rece, da ni pisal bozicku… Tut pogledal ni darila….

In je spet pocilo… Tokrat dokoncno…. In da je storija popolna…

Nima kam it ker je z vsemi skregan, sin ga sovrazi iz dna srca in pravi, da nima oceta…

Za cesnjo vrh smetane pa… Doma nimamo sedezne, da bi lahko prespala na njej….

In ja, danes, na bozic.

Srecno

neverjetno. se lahka javiš da kako rečeva. Urša

Najboljš, da greš čez most skočt. Ni druge. Boljšga fanta nikoli več ne boš imela. Sirota boš do konca življenja. Ni vredno. Rajš čez most.

Glej na svetu je 3 in pol miljarde moških, še je upanje zate. Vprašala bi ga lahko kaj mu točno ni všeč, gre za to da veš, če si ti kaj narobe delala ali razdalja itd. Gre za to da dobiš odgovor, in potegneš črto ter malo časa predelaš zadevo in ko je bolje spoznaš nekoga novega.

Če gledaš novice ali tv ali splet potem je vse predstavljeno kot pravlica, ali to ni. Ker vsi ljudje smo dobri in slabi, kar pomeni vsak ima napake. Gre za neke vrste da najdeš nekoga, ki bo resen, ti všeč, ter bosta se izkreno pogovorila in skupaj reševala izzive, in se en drugemu prilagajala ter se spoštovala. Sedaj nekoga prebolet je malo izziv ali zavedat se moraš da glede da si bila 3 leta (dalj časa) v zvezi je dobra izkušnja za naslednjo zvezo . Kar lahko delaš je na sebi ter da naslednjič boljše izbereš.

Sam sem tudi imel šolsko punco in se ni izšlo, kot se večina prvih ljubezni ne izide.

Ne razmišlaj negativno, misli imej zmeraj na pozivni ravni, zivljenje je  polno presenečenj dobrih in slabih, ter moreš razvit dovolj svoj karakter da gre lazje skozi zivljenje.

Ni umrl. ?

Zaprem to temo in je Ko bi ogledala vse ìn, ločitev ne bilo. Naj me zdej petelin rukne.  bilo. ??????

čar spoznavanja partnerja in zveze je v tem, da ugotoviš ali si za skupaj ali ne. On je očitno imel predstavo, kako bi morala zveza potekat, pa vendar vajian ni dosegala te predstave. To ne pomeni, da je s teboj kaj narobe, ali celo z njim, pomeni le, da išče nekaj, kar verjetno ne bo nikoli našel, ker ima ideale in predstave. Vsak jih ima.

Joči, če ti je tako ljubše, vendar jok sam je neuporaben. treba je it naprej. Začni delat na sebi – telovadba, športne aktivnosti, pohodi, tečaji, tudi v drugih krajih, če lahko. Skratka, ne se sedaj zanemarit do te mere, da se zapreš v sobo zaradi enega moškega. Nikoli ne stori tega, ne glede na to, kaj ti življenje prinese nasproti. Življenje ga ne živiš med 4 stenami, ga živiš in pika.

Se ureditš – greš k frizerju, kupiš nova oblačil, spremeniš malo stil oblačenja, če si se kaj zredial sedaj med prazniki, začneš z telovadbo. Zveze na daljši rok so težje, ker zahteva veliko napora z obeh strani in počasi ti začne presedat to dobivanej na pol poti, pa tu pa tam. Nekoga moraš res imeti rad, ampak moraš z nekom tudi komunicirat. Če ga nisi še peljala k sebi domov, se razloži kakšne imaš strahove ipd.

Skratka, greš naprej. Ti je bil verjetno všeč in si doživela manjši heartbreak, pa vendar to je izkušnja zate. Ne se zapirat. Greš lahko na fitnes, danes jih imaš veliko z različnimi programi. se vpišeš na kakšen pohod, greš na kakšen izlet s kako agencijo, kjer se da. razširiš si obzorja. Najdeš si lahko tudi občasno delo. Nikakor pa se ne zapiraj in nikakor ne razmišljaj na ta način. Ne moreš kar obupat za vsak problem, ki ti pride na pot. Vsak doživi bolečine in razočaranja, eni več eni manj. Mene so javno ponižali in me javno poljuvali. Vsak dan moram s tem živet. Komu drugemu so kaj drugega naredii pa mora s tem živet.

Razmisli sama pri sebi, kaj ni ustrezalo, kaj je manjkalo (pogovor, družinska srečanja, urejenost, več aktivnosti in dejavnosti) in začni delat ti na tem, da sebe izboljšaš.

Oprosti. Ne jokati. Nekam je bežal. si kdaj sama pomislila o tem? Torej zakaj? Ne da si ravno kriva, komunicirati bo potrebno bolj. mnenje

Sori, samo koliko ste stari, da ‘zvezo’ prekinete po sporočilih? a ste vsi ostali na nivoju nedoraslih najstnikov? kakšne ‘zveze’ so sploh to, da niti v živo nista sposobna speljat enega resnega pogovora. Sori, sprijazni se, imela si otročjo zvezo z otročjim tipom, ki te je pustil na otročji način. kar pove o tebi, da si pač tudi sama čisto nedorasla. včasih, ko takele berem, se sprašujem, ali sem na forumu najstnikov, resno. Nauči se kaj iz tega in razmisli, kakšne ‘odnose’ ustvarjaš, ker tole, kar opisuješ, ni vredno naziva razmerje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close