Zapustil me je brez obrazložitve
Pred časom sem imela moškega, ki se mi je zdel super. Fajn človek pa vse. Potem pa me je zapustil kar tako, mrknil je. Brez obrazložitve.
Ko sva bila skupaj je kar naprej kaj svoji bivši ženi pomagal. Pa jo peljal v bolnico pa domov iz bolnice pa kup stvari. Nisem nič komentirala, nič imela proti.
No zdaj pa sem slučajno videla, da ima ta bivša že en čas drugega partnerja. Ne vem koliko časa, ampak na FB je objavila to malo pred tem, ko me je moj skenslal.
Tako, da sklepam, da je ona imela že en čas drugega, moj pa ji je vseeno pomagal. Moj mi ni nič tega omenil.Tako, da ga imam malce na sumu, da je vedel, da ima bivša drugega in da se je zato zapletel z mano, da bi pokazal bivši, da ima tudi on drugo?
Kaj mislite?
Jaz nisem imela nič proti, da se je ok razumel z bivšo. Nič proti, da ji je pomagal. Ampak, ko me je pa brez obrazložitve zapustil. Brez vsaj enega smsa: ej, poln kufer te imam, nočem imet opravka s tabo. Vsaj to bi mi napisal, da bi vedela pri čem sem pa ni nič. To me navdaja z mislijo, da je hotel pokazat, da tudi on lahko dobi drugo?
Aja, ločen pa je bil že tri leta, ko sem ga spoznala. Ni bil povsem frišen ločenec. Tako, da očistno je res bolje, da čim bolj stran od ločencev.
Brezvezna, 06.08.2021 ob 21:40
Dve opciji sta:
1. Kaj hudega se mu je zgodilo.
2. Ni vreden tvojih 5 minut.
K sreči je 2. opcija. Vsaj upam, ker mu vseeno želim, da mu gre ok v življenju. Pa to vem, da ni imel kake nesreče, tragedije. Njegovo zdravje in zdravje njemu bližnjih je ok. Vsaj kolikor vem.
Tudi, če me kdo kar tako skensla, mu vseeno želim, da sreče, zdravja. Sem pa jezhna nanj, to pa.
Sem pa že pred časom razmišljala kako je to z bivšimi.
Recimo, če se spomnim na svojega ta prvega, ga sicer ne pogrešam, želim mu vse ok, sem tudi radovedna kako mu gre. Ko sem ga po par letih srečala, sem bila vesela, sva počvekala, fajn. Ga ne pogrešam, imam pa lepe spomine nanj.
Ko se pa spomnim na ta drugega pa nekako sploh ne najdem nekih lepih spomniov, se prav sprašujem kaj sem kdaj videla na njem. Se imam sama sebe za tepko, da sem bila z njim v razmerju. Ga ne sovražim, nisem jezna nanj, se imam pa za trapo, da sem se zapletla z njim.
Ta tretji, da zadnji: tudi veliko lepih spomimnov, čeprav me je grdo zapustil. Radovedna kako mu gre. Želim mu vse najboljše. Sem pa še vedno jezna nanj.
Za prvega in tretjega mi je jasno kaj sem videla na njima. Za ta drugega pa res ne. Se počutim kot tepka, če se spomnim nanj.
Ah se boš že odjezila in pozabila, brez skrbi.
Tudi takšni kot je ta tvoj obstajajo, kaj češ. Nima pa to nobene zveze s tabo, ampak z njim in njegovim karakterjem. Kaj ti bo en tak v življenju? Še za “v dobrem” ne, kaj šele za “v slabem” he he. Drži se in glavo gor, novim zmagam naproti. Življenje je lepo in vsak trenutek neprecenljiv 🙂
soft, 06.08.2021 ob 21:54
Ah se boš že odjezila in pozabila, brez skrbi.
Tudi takšni kot je ta tvoj obstajajo, kaj češ. Nima pa to nobene zveze s tabo, ampak z njim in njegovim karakterjem. Kaj ti bo en tak v življenju? Še za “v dobrem” ne, kaj šele za “v slabem” he he. Drži se in glavo gor, novim zmagam naproti. Življenje je lepo in vsak trenutek neprecenljiv 🙂
No ta je bil v slabem z mano. Tako, da tega mu ne morem očitat. Tako, da tudi, če sem še vedno jezna nanj, se mu za nekatere stvari vseeno zelo hvaležna.
Se pa sama sebe sprašujem kako jaz izbiram moške. Ne preveč pametno. Sploh glede na moja leta.
spet samska, 06.08.2021 ob 22:10
No ta je bil v slabem z mano. Tako, da tega mu ne morem očitat. Tako, da tudi, če sem še vedno jezna nanj, se mu za nekatere stvari vseeno zelo hvaležna.
Se pa sama sebe sprašujem kako jaz izbiram moške. Ne preveč pametno. Sploh glede na moja leta.
Brez zamere, a lih tako fajn kot ga zdaj skušaš predstaviti ni bil, če te je kar tako brez razloga in brez obrazložitve ali česarkoli zapustil kajne? Ko se bo razblinil mehurček idealiziranja nečesa, kar sploh v resnici ni obstajalo, boš dojela za nazaj marsikaj. Predvsem, da ni bil tak kot si si ti umislila. Včasih zaradi zaslepljenosti sami pretiravamo s tem, ker si želimo, da je tako kot hočemo da je. Pa ni.
No, kakorkoli. Sprejmi jezo, sprejmi vsa čustva, ne upiraj se ničemer kar pride. Dokler nekega dne ne boš več ne jezna, ne žalostna, ne razočarana.
spet samska, 06.08.2021 ob 21:30
Pred časom sem imela moškega, ki se mi je zdel super. Fajn človek pa vse. Potem pa me je zapustil kar tako, mrknil je. Brez obrazložitve.
Ko sva bila skupaj je kar naprej kaj svoji bivši ženi pomagal. Pa jo peljal v bolnico pa domov iz bolnice pa kup stvari. Nisem nič komentirala, nič imela proti.
No zdaj pa sem slučajno videla, da ima ta bivša že en čas drugega partnerja. Ne vem koliko časa, ampak na FB je objavila to malo pred tem, ko me je moj skenslal.
Tako, da sklepam, da je ona imela že en čas drugega, moj pa ji je vseeno pomagal. Moj mi ni nič tega omenil.Tako, da ga imam malce na sumu, da je vedel, da ima bivša drugega in da se je zato zapletel z mano, da bi pokazal bivši, da ima tudi on drugo?
Kaj mislite?
Jaz nisem imela nič proti, da se je ok razumel z bivšo. Nič proti, da ji je pomagal. Ampak, ko me je pa brez obrazložitve zapustil. Brez vsaj enega smsa: ej, poln kufer te imam, nočem imet opravka s tabo. Vsaj to bi mi napisal, da bi vedela pri čem sem pa ni nič. To me navdaja z mislijo, da je hotel pokazat, da tudi on lahko dobi drugo?
Aja, ločen pa je bil že tri leta, ko sem ga spoznala. Ni bil povsem frišen ločenec. Tako, da očistno je res bolje, da čim bolj stran od ločencev.
In kaj zdej? Pač zapustu te je, kaj ima veze razog, če pač ni sposobn tega povedat, odj.ebi tud ti njega brez kakršnihkol vprašanj in to je to. Sej ti je s tem tud pokazu, pač odpru oči kakšn seljak je.
In zakaj, bitch, bi te moral zapustiti zmerjajoč in pljuvajoč???
A vam baburam res, ampak res nikoli ne kapne v vaše prazne betice, da vas imajo moški za F.U.K. in nič drugega!!! Kaj bi ti moral zdaj razlagat al pa celo zganjat neke drame??? Ja, kaj pa misliš, da si ti moškemu drugega kot vložišče za njegov penis, a?? A misliš, da te ima za živo, čuteče bitje, ki ga boli srce, če se ga zapusti? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!
tudi meni, 07.08.2021 ob 07:47
Tudi tiste ,ki so samske niso bog ve kaj prida.
Navajene so na samskost in jih bližina ne koga ne zanima.
Zakaj potem sploh iščejo?
sex ali intima je tista tisto kar iščejo moški in ženske… in zdej, marsikdo se ne bi odločil za to, da gre z nekom, če bi vedel v naprej kakšen sex bo doživel, ko se zgodi, da ta ni ok…. Samo je jebeno to reč temu s katerim si se kresnil v faco..
Ko v intimi čutiš tistega s katerim se kresneš, tega ne spustiš kar tako, vleče te k tej osebi kot, da je magnet.
Temu se strokovno reče ghosting. Malo poguglaj temo. Meni se je nekaj časa nazaj zgodilo enako. Izginil je z danes na jutri. Brez enega stavka. Kasneje sem pa izvedela, da se je zlagal, sploh ni bil ne samski ne brez otrok. To je bil šele šok. Ljudje, ki ghostajo so brez hrbtenice, ne vejo kaj bo radi, so egoisti (tale moj je prizadel mene z lažmi in nepričakovanim izginotjem, svojo partnerko in otroka, samo zato da se je imel on fajn), verjetno tudi globoko ranjeni, saj nekdo, ki ima pošlihtane stvari v svoji glavi z drugimi ne ravna kot s smetmi.
Najtežje pri ghostanju pa je, da ne veš razloga zakaj se je zgodilo, ker ni nobenih predhodnih znakov, in nobene obrazložitve.
spet samska, 06.08.2021 ob 21:52
Sem pa že pred časom razmišljala kako je to z bivšimi.
Recimo, če se spomnim na svojega ta prvega, ga sicer ne pogrešam, želim mu vse ok, sem tudi radovedna kako mu gre. Ko sem ga po par letih srečala, sem bila vesela, sva počvekala, fajn. Ga ne pogrešam, imam pa lepe spomine nanj.
Ko se pa spomnim na ta drugega pa nekako sploh ne najdem nekih lepih spomniov, se prav sprašujem kaj sem kdaj videla na njem. Se imam sama sebe za tepko, da sem bila z njim v razmerju. Ga ne sovražim, nisem jezna nanj, se imam pa za trapo, da sem se zapletla z njim.
Ta tretji, da zadnji: tudi veliko lepih spomimnov, čeprav me je grdo zapustil. Radovedna kako mu gre. Želim mu vse najboljše. Sem pa še vedno jezna nanj.
Za prvega in tretjega mi je jasno kaj sem videla na njima. Za ta drugega pa res ne. Se počutim kot tepka, če se spomnim nanj.
Ločenci ste ravno za skupaj, roba z napako, stara si 25 let pa si imela že kup ločitev.
Svoji sorti uničujte zakone, nas normalne pa pustite na miru.
Potrebuješ epilog. Pošlji mu sporočilo, ki je spisano tako (brez kakšnih vprašajev na koncu), da tudi če ne odgovori nanj in te spet ghosta, si mu ti povedala svoje in bo zate zadeva zaključena.
Morda ti pa celo odgovori in ti pove zakaj je do tega prišlo. Moraš se soočit z njim, ne pusti da jo tako z lahka odnese.
Ja, ob koncu se mi zdi pošteno, da človeku to poveš. Ne, nisem mislila zmerjanja (tega sigurno ne bi naredil in jaz tudi njemu ne, žaljenje ne pride upoštev, ostre besede tudi ja, žaljenje pa ne).
Nekako tako je bilo: pač morala sva vsak na svoj konec zaradi službe. Pa je od začetka se še kaj javil potem pa ne več, če sem ga poklicala, ni imel časa, vedno služba, služba, služba. Ok, ga kak mesec pustim pri miru, mogoče bo klical on pa ni, spet jaz, pa ni imel časa. Ok, sem ga pustila spet pri miru, konec s tisto službo. Vsa v upanju, da zdaj pa bo kak čvek, par besed sva sicer počvekala, ampak spet vedno izgovori, da nima časa… potem pa sem pogruntala, da je bilo itak že par mesecev nazaj konec.
Lahko bi pošteno povedal, če ne to pa vsaj sms napisal: Ej ti, poln kufer te imam, nočem več stikov s tabo.
In jaz bi vedela, da je konec, ne pa da sem čakala pa čakala pa verjela, da res nima časa…
Jaz sem za odkrite pogovore. Če nekomu pač ni, naj to odkrito pove in pač bo konec. Ne pa kar mrknit.
Aja, ni pa kaka varalica. Na to sem pa sedaj pozorna, da preverim, če ni tip slučajno poročen, če ni zatajil otroke in podobno. To mi je pri mojih letih že jasno, da tipi radi zatajijo ženo in otroke.
Sem imela podobno izkušnjo kot ena, ki zgoraj omenja tipa, ki je bil poročen. Ta moj ta drugi je bil tudi tak. Zatajil ženo in otroke (glede na to, da sva bila dokaj daleč narazen doma, mu je to fajn uspevalo in ker pač nisem preverjala okrog njegovih kolegov, ampak sem njemu verjela). Ko je žena to razkrinkala, je pa mrknil. Niti enkrat ni poklical, da bi povedal, da je vse res. No potem se je izkazalo, ad je še več otrok zatajil, da je kar veselo naskakoval ženske okrog in okrog in to brez kondomov (jaz sem strogo zahtevala kondom pa je bil vedno tečen, da bi brez).
Forum je zaprt za komentiranje.