zaprtje
JAZ TEH TEŽAV NIMAM – KER KORISTIM *** IN ** HOTELE, JEM TOPLO HRANO IN POPUJEM PO SLOVENIJI IN ZAMEJSTVU!
KO PA BOM KAM DLJE , BO *** IN ** HOTELI ZAKON !
lp lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › zaprtje
Pozdravček,
imam eno vprašanje: dosti se je že pisalo o tem, kako rešujemo problem, če imamo drisko, zanima pa me, kako rešiti problem zaprtja na potovanju (odvajala mi niso ravno najbolj pri srcu)…
Hvala za odgovore!
Lp
moji punci je papaja pomagala – nasvet domačinov v indoneziji.
če se ti zgodi, da papaje poješ preveč, pa izravnaj zadevo z bananami 🙂
Luka, hvala za nasvet!
Lep dan!
Kakšna na ulici kupljena slaščica lahko tudi uredi to težavo ;-))).
Odvisno od “vrste” zaprtja. Če so “težave” psihične narave (poznam take, ki lahko samo na domačem WCju), potem ne pomagajo niti odvajala. Sicer pa kakšno tako hrano, kot so jo priporočali (ali kakšen fajn miks sadja in radenske, pa kakšen jogurt… ;-))
Dosti zelenjave … pa cokolade se je treba izogibat ( strasno zapira ! ).
odvisno je sicer kam greš toda v kolikor greš bolj v južne kraje je dovolj da se napiješ njihove vode toliko bolj za hec. Toda tisti ki so jo probali so imeli kar nekaj prebavnih težav.
Čokolade se je težko izogibat :)) Z vodo se pa jaz ne bi igrala.
Drugače pa veliko tekočine. Pa suho sadje na splošno (vsaj meni), še posebej suhe slive (preverjeno, nasveti starih babic;).
Aja, hvala!
In vsem ostalim tudi… 🙂
Tudi za tiste manj ‘resne’ nasvete ;).
lp
Z vodo se pa raje ne hecaj …. kjer je prepovedano pitje je raje ne pij in se tudi strogo izogibaj vsaki
hrani, ki je sveze pripravljena in oprana v vodi ( sveze sadje – jabolke,hruske in podobno , jej samo to kar lahko olupis ) !
JAZ TEH TEŽAV NIMAM – KER KORISTIM *** IN ** HOTELE, JEM TOPLO HRANO IN POPUJEM PO SLOVENIJI IN ZAMEJSTVU!
KO PA BOM KAM DLJE , BO *** IN ** HOTELI ZAKON !
lp lordwales
na walesove poste se spomni, pa bojo težave rešene :)))))
:)))
lp
Papaja deluje..preverjeno!!!! Pa suhe marelice al pa kaj tekega…mojemu fantu je pa dovolj že indonezijsko pivo…:)
A to govorite o sveži ali posušeni papaji?
lp
Če čakaš, da se posuši, lahko težave tačas že same od sebe minejo :-)))
pri meni na potovanjh je psiho efekt in ne gre par dni z ničemer 🙂
sicer pa….mango, kivi, papaja,..lahko pa tudi čudne kombinacije jedi – pivo in sladoled mogoče:)
sveža papaja…
pa vode ne pit, potem boš mela obratni problem… verjemi mi, tega si želiš še manj…
pri papaji je dobro, ker lahko doziraš – dosti hitro se prebavi in po dveh dneh bi morala zadeva biti urejena. Potem pa samo reguliraš z količino papaje v sadni solati pri zajtrku.
Luka hvala!!!
Lepo se imej!
Lp
Ja tako kot je že luka napisal…sveža papaja…pa po želji
Forum je zaprt za komentiranje.