ZAPRITE ŠOLE!!!
Tinche, 17.09.2021 ob 17:40
Uvest obvezno cepljenje, pa ne bo treba nic zapirat. Uciteljem – lenuhom bi res najbolj odgovarjale zsprte sole in korona dodatki- zato so med njimi anticepilci.
BEDAK. Obvezno cepljenje. Solniki necepljeni se testirajo. Okuzbo raznasajo dalje CEPLJENI. Nimas mozganov. K.eten
Angry, 17.09.2021 ob 17:45
BEDAK. Obvezno cepljenje. Solniki necepljeni se testirajo. Okuzbo raznasajo dalje CEPLJENI. Nimas mozganov. K.eten
in seveda vsi otroci, od danes naprej do 15. leta, ne samo do 12. leta – brez maske med cepljenimi in testiranimi tudi šolniki.
Samotestiranje je za take otroke mala igrica – učitelji pravijo, da tudi kašljajoči otroc hodijo v šolo in brez maske je lahko v OŠ. Material za test mu pa doma da zdrava oseba iz družine. Brezvezni ukrepi.
brezvezni ukrepi in metanje strtan denarja za teste.
Pol milijona EUR samo poleti za te hitre teste – koliko bi lahko kupili prezračevalnikov za v posamezne razrede za ta denar? 3000 EUR max eden stane; je bil prispevek iz tako opevane “Avstrije” iz ene od avstrijskih osnovnih šol – pri količinski nabavi pa še popust, Avstrijski model – zakaj pa tega ne kopirajo naši vladniki? A oni bi kar enormne klima prezračevalnike delali ali kaj, pa spet bi nekdo mastno služil? Saj je ja tako priljubljeno njihovo “avstrijsko”, ta model s temi prezračevalniki.
Dvignili so pa starost otrok na 15 let brez maske zato, ker prelagajo odgovornost in samovoljno odločitev za cepljenje sedaj že na 15 letnike, pa čeprav so še mladoletni. Ker rabijo čimvečje število kvotne cepljenosti. Sredstva EUja se tako pač dobi.
Pozdrav soncu, 17.09.2021 ob 19:05
Nekateri imajo spet izpade.
Kaj pa, če bi zaprli kar vlado in ministrstvo za šolstvo.
Naj bojo mesec zaprti v bajti in delajo od doma jim nikoli več ne bo padlo na pamet kaj takega.
A samo en mesec ?
Otroci so bili zaprti pol leta.
Te psihote zapreti za vedno, koliko gorja so že povzročili.
Raje pazi kaj govoriš, gospod ali gospodična.
Pa tega ne mislim kot grožnjo, ampak če boste to izjavili nekomu na cesti, jih znate zasluženo dobiti po pizdi.
Pri vseh ostalih stvareh se da debatirati in razgljablati, lahko uvedemo prisilno cepljenje za odrasle zaradi mene, pri malih mulotih se bomo pa ustavili in vzeli korak nazaj.
Njim virus ne predstavlja nobene realne grožnje, po nekaterih raziskavah jim cepiva predstavljajo celo večjo. Dokler mi nekdo ne predstavi objektivnega dokaza, zakaj bi jih morali, o tem nebomo niti razmišljali.
Tudi vlada naj raje prekleto razmisli o čem govorijo, ker če se takšna prisila sprejme, je tudi moj prihod na proteste zagotovljen. Pa med celo korono krizo na protestih nisem bil enkrat, niti pomislil nisem na to. In 100 % verjamem, da nisem edini.
In po teh protestih se ne bomo pogovarjali o tem, kdo je razbil kakšno šipo, zakaj jo je razbil, ali je biv desni ali levi, plačani ali ne, ampak o čem hujšem! Žal.
Pa če mi boste komenterali, da sem kakšen antivakser ali kaj podobnega, nerabite. Nisem. Sam sem cepljen že od poletja.
Pozdrav soncu, 17.09.2021 ob 19:19
Zakaj so okužbe v porastu je popolnoma jasno. Sam odgovorni na, NIJZ si zatiskajo oči.
Srh me spreleti, ko se pogovarjajo kako se želijo okuzit, da bodo pol leta rešeni te more.
Saj v tem je poanta. Normalnega človeka spreleti srh.
Fašistična golazen pa se veseli takšnih idej, ker to pomeni višje številke, več represije in več pocepljenih ljudi.
Zato fašistično golazen to nič ne moti, ker gre vse po planu.
Forum je zaprt za komentiranje.