Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zapravila prihranke, on tega še ne ve

Zapravila prihranke, on tega še ne ve

Spičila sem vse najine prihranke, za bedarije in nekaj malega za spletne igre. kaj bi vi naredili, če bi šlo za vas? Ni zdaj to res full denarja ampak par jurčkov, pa vseeno preveć, da bi lahko zdaj skupi spravila in vrnila v kasico prasico. Kako naj mu povem? Sploh si ne znam predstavljati kaj bo sladilo, ko bo izvedel ali ugotovil. Še kolebam ali naj mu sploh povem? Kaj pa če ga pustim, da sam odkrije, da denarja ni več in se delam neumno. Lahko bi  zvalila na njegovo družbo, ki h nama ob petkih hodi kartat in bi z lahkoto kdo prišel do denarja, ker ga nisva imela ravno skritega.

Pridna!

Slej kot prej se bo izkazalo.

Zakaj pa si zafuckala za piškarije? A te je prijelo al si že odvisna od šopiranje brezveznih stvari?

Vest je huda reč če jo imaš, morda se bi bilje počutila če bi denar namenila dobrodelnim društvom… preverjenim

Če te prav razumem, sta imela gotovino doma nekje v enem predalu.

Kako si jo lahko porabila za spletne igre?

Najs zgodbica. Samo jaz pa poznam resnično, ko je ženska zapravila denar iz skupnega računa in še je plačeval za njo dolgove. Jo je stalo ločitve, kljub majhnemu otroku, ki sta ga imela.

Razmečeš vse in okriviš vlomilce.

Odgovor na objavo uporabnika
ni mi jasno744, 02.02.2022 ob 12:33

Če te prav razumem, sta imela gotovino doma nekje v enem predalu.

Kako si jo lahko porabila za spletne igre?

Denar neseš na banko ali na bankomat in ga položiš. Ali pa greš s tem denarjem kupit kaj drugega in tvoj denar ostane na računu. Ravno Einstein pa tudi ne rabiš biti, da pogruntaš, da se vse da, če se hoče.

Strastna zapravljivka, 02.02.2022 ob 12:06

Spičila sem vse najine prihranke, za bedarije in nekaj malega za spletne igre. kaj bi vi naredili, če bi šlo za vas? Ni zdaj to res full denarja ampak par jurčkov, pa vseeno preveć, da bi lahko zdaj skupi spravila in vrnila v kasico prasico. Kako naj mu povem? Sploh si ne znam predstavljati kaj bo sladilo, ko bo izvedel ali ugotovil. Še kolebam ali naj mu sploh povem? Kaj pa če ga pustim, da sam odkrije, da denarja ni več in se delam neumno. Lahko bi  zvalila na njegovo družbo, ki h nama ob petkih hodi kartat in bi z lahkoto kdo prišel do denarja, ker ga nisva imela ravno skritega.

Tebi še ni treba delat neumno.

Čisto preprosto, povej mu , zraven pa mu daš privolenje da te lahko on, ali pa se boš sama prodajala doker ne odslužiš zapravljenega, tisti spićkala mi govori da si pač zapravljiva ćefurka, iz tega boš spet potegnila korist, ne bo se ti treba gonit okoli , menjala boš fukaće in še zaslužila boš, desc pa ti ne bo mogel očitati…

34z74t56, 02.02.2022 ob 13:04

Razmečeš vse in okriviš vlomilce.

Tale definitivno zmaga! ?

Kake glupe teme. Prej je tipček pisal, da je baba vse zapravila za igre, zdaj pa se še ona oglaša. Kao.

Par jurčkov res ni težko zapraviti za kakšne priboljške, čeveljce, tehniko itd., saj je vse drago. Naredi načrt, koliko boš mesečno vračala in mu povej.

To lahko v enem mesecu part-time prostitucije not prineseš.

Vidalli, 02.02.2022 ob 17:42

To lahko v enem mesecu part-time prostitucije not prineseš.

Za kaj takega moraš imeti določene “kvalitete”, ni rečeno, da jih avtorica ima 🙂

Par jurčkov zate ni mal denarja ? 🙂   Kakorkoli, poskrij vse nože in ostre predmete po domovanju… Časi so napeti. Brez heca.

Ma kje najdete te glupe teme?..

1. par tisoč, ti ni malo? ker maš očitno par jurjev za malo denarja, več kot očitno ti bo izi nazaj dobit kar si zapravila

2. očitno si tok nesposobna da groza, kar lahko skupaj napraskaš daj takoj nazaj, drugo pa prodaj kaj ne rabiš in vrni, ni samo tvoj denar

3. da bi okrivila družbo, pa veš da niso krivi – si poden od podna od človeka

4. če veš da rada zapravljaš, mu reci, da naj denar skrije pred tabo, dokler ga res nujno ne boš potrebovala, pa naredi nekaj da se odvadiš

5. če bi mela obraz, bi povedala resnico

Kako ozkogledna si ti. Ko berem tvoj zapis se zdiš res otročja . Vse jemlješ preveč z lahkoto . O denarju govoriš kot da si mu pojedla samo kos torte…

Nuška865, 02.02.2022 ob 19:45

Ma kje najdete te glupe teme?..

clikbait  clickbait clickbait teme so to… Saj to ti pa ja mora bit jasno 🙂

Poskušaj denar vrniti, z upanjem, da ne bo prej pogledal, če ga je še kaj.

Jaz se ne bi upala tega narediti, pa je socer moj mož kar prijazen. Vzela bi hitri kredit, denar vrnila in škrtarila na vseh koncih, da noter prinesem. Jaz sicer tudi ne znam z denarjem in sem ves cas v minusu, ampak sva oba takšna. Vem pa, da če bi skupno navarčevani denar porabila, bi to vzel kot izdajo v zakonu in bi se mu utrgalo. Pa še prav bi imel.

Lahko ti pomagam pisi na tobak1987@gmail.com

Tale vrč ne nosi vode. Zafučkala je gotovino iz pujska za spletne igre. Kadar pišete zgodbe, jih miže premislite, preden jih objavite.

Greš do prvega petrola, kupiš paysafe in voila, zapraviš za spletu…

Tako da neizvedljivo ni… če je pa tema resnična… kdo bi vedel… 😉

Ja bravo, tako se resuje probleme da skrijes.

Ja glej baba si zasluzi ?

100% nora sedaj pa bi rada krivdo se zvalila na prijatelje sram naj te bo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close