zaposlitev
Spoštovani.
Z zanimanjem sem si ogledala prispevke o vašem podjetju, katerega že nekaj let izvrstno opravljate. Glede na delovne izkušnje, ki sem jih pridobila v opravljanju v vašem podjetju pred nekaj leti, bi se želela ponovno zaposliti pri vas.
Imam več kot……..delovnih izkušenj na tem področju. Pripravljena sem se tudi dodatno izobraževati.
Imam dokončano……..šolo., fax….
Ker sta delo in profesionalnost pomemben del kolektiva v podjetju, kar tudi sama smatram kot bistvene vrednote pri delu, si želim v prihodnje delati in si nabrati še več delovnih izkušenj pri vas.
……………………
………………………
Srečno!
takole, 20.02.2022 ob 19:29
Spoštovani.
Z zanimanjem sem si ogledala prispevke o vašem podjetju, katerega že nekaj let izvrstno opravljate. Glede na delovne izkušnje, ki sem jih pridobila v opravljanju v vašem podjetju pred nekaj leti, bi se želela ponovno zaposliti pri vas.
Imam več kot……..delovnih izkušenj na tem področju. Pripravljena sem se tudi dodatno izobraževati.
Imam dokončano……..šolo., fax….
Ker sta delo in profesionalnost pomemben del kolektiva v podjetju, kar tudi sama smatram kot bistvene vrednote pri delu, si želim v prihodnje delati in si nabrati še več delovnih izkušenj pri vas.
……………………
………………………
Srečno!
hvala
Ne posnemaj tistega zapisa, vloge, tam zgoraj. Sploh tisto o opravljanju izpusti.
Prehuda pocukranost ni ok. In, če odštejemo opravljanje, je vloga tako pocukrana, da se kar lepi.
Napiši konkretno kake izkušnje imaš in to izposatvi samo tiste, ki se vežejo na željeno delovno mesto. Ostalo ne izpostavljal. Itak priložiš CV in je tam vse. Omeni tudi samo tisti poklic, izobrazbo, ki je pomemben za to delo. Ne naštevaj še gimnazije pa OŠ.
Forum je zaprt za komentiranje.