Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaposleni v merkatorju

Zaposleni v merkatorju

Mene pa zanima koliko cca. zasluzijo zaposleni v merkatorju, npr.blagajnicarka.Namrec konec decembra mi potece delovno razmerje, ki mi ga ne bodo podaljsali.Sole trenutno se nimam koncane.Imam pa tudi dve eti staro hci.Zato bi se rada zaposlila, ni vazno kje.

Odvisno od prodajalne; če si npr. v kakšnem velikem supermarketu ali v hipermarketu, je plača nekoliko višja.

Ja v hipermarketu mislim.

Kraj?

a če delaš na blagajni v merkatorju ne rabiš imeti šole?, zanimivo

Sicer, kaj te sploh briga, ampak imam narejeno eno srednjo solo in ker pac ko sem bila mlada, ravno nisem vedela kaj bi delala celo zivljenje, zato delam se eno ob delu in mi manjka par izpitov.Upam pa da si ti popolna!

Mojca Lj ali Kr

No, naj ti povem, da imajo v Lj boljše plače kot tu, v Mb.
Pošlji vlogo na upravo, in ti bodo sigurno odgovorili; vsaj tako je pri nas.

Koliko pa zaslužiš kot prodajalka v Merkatorju?Kolikšna pa je razlika v plači med blagajničarko in recimo trgovke,ki streže kruh ali salamo?

živjo, če imaš končano trgovsko šolo ti bodo v Mercatorju takoj ugodili, v nasprotnem primeru pa se fejst v prošnji potrudi.
Jaz sem bila eno leto v Mercatorju in plača je recimo dobra, glede na to da se dela ob nedeljah in pozno v noč fila police, vsaj v Kranju je tako, je prenizka. OD 110.000,00sit + prevoz
Če ti smem predlagat; je res redna plača, vsak mesec, regres in vse ostalo ampak dej raje še kam drugam pošlji, saj dobiš itak kmalu odgovor od Mercatorja. Za druge hipermarkete ne vem, vem pa, da je hipermarket v Kranju poden. (Nasploh Mercator.)

Pošlji oblikovano (13-09-04 08:05)

Nisem prodajalka; sem aranžerka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close