Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaposleni v Intersparu/ Sparu

Zaposleni v Intersparu/ Sparu

Ali se pri vas čekirate,štemplate,registrirate s službeno kartico takoj ko pridete v službo ali potem ko se preoblečete v garderobi ?! In kdaj ko grete domov, ali se preden se spreoblečete v garderobi ali prej?!

Ker tako se mi morami in mi ni čist jasno in tudi ne zakonito.Daj bi morali ” štempljati” kartico takoj ko prideš v trgovino in potem ko spreoblečen greš ven…

Nisem v trgovini, pa se pricakuje, da pridem 15 min prej v sluzbo, da opravimo primopredajo do zacetka mojega delovnika. To se mi zdi popolnoma normalno in ne pricakujem placila za tistih 15 min. Zakaj bi torej tebi placevali cas, ko ne delas? Ti se preobleces v sluzbi, jaz doma, ta cas ni placan.

Meni se ni treba stempljat, pridem na sedez vlade in takoj zacnem z vsakodevnimi lazmi ljudstvu. Po kaki uri grem domov. In ljudstvo me placa

Odgovor na objavo uporabnika
JanezJanša, 17.07.2021 ob 23:03

Meni se ni treba stempljat, pridem na sedez vlade in takoj zacnem z vsakodevnimi lazmi ljudstvu. Po kaki uri grem domov. In ljudstvo me placa

Bi ti Janezu Janši lahko samo čevlje spucal, pa najbrž niti tega nisi sposoben!

Pow616, 17.07.2021 ob 22:46

Nisem v trgovini, pa se pricakuje, da pridem 15 min prej v sluzbo, da opravimo primopredajo do zacetka mojega delovnika. To se mi zdi popolnoma normalno in ne pricakujem placila za tistih 15 min. Zakaj bi torej tebi placevali cas, ko ne delas? Ti se preobleces v sluzbi, jaz doma, ta cas ni placan.

Nisem bila v trgovini ampak tudi mi smo morali priti 15 minut prej in biti preoblečeni na delavnem mestu. Ok ampak moje konkretno delavno mesto ni zahtevalo predaje izmene v bistvu če sem se zmerno obrnila več kot 10 minut nikoli nisem rabila, da sem bila pripravljena…

Se mi zdi pa butasto, da sem bila tedensko ravno eno uro tam zastonj delala sem večinoma 6 dni na teden  do tja sem imela vsaj 45 minut vožnje in ker je dir. zaostrila in striktno se vsake tolko vtaknila v to in pregledala če si bil 15 minut tam in če si bil samo 12 minut prej štemplan ti je znala odbiti pol ure! Ko se je to začelo sem nekako morala hoditi 7,50 od doma kadar sem začela ob 9 🙁

Se mi zdi da, 18.07.2021 ob 10:31

Bi ti Janezu Janši lahko samo čevlje spucal, pa najbrž niti tega nisi sposoben!

On je pa res sposoben zase in za svoje podrepniki. V svoji karieri je pokazal res vse najslabše lastnosti, ampak nekateri, ki so očitno na glavo padli ali pa imajo kakšno koristi ga se kar slavijo kot božanstvo bozanstvo.

Na blagajni sem se morala čekirat že preoblečena, 15 minut prej, po koncu izmene pa predenj sm se šla preoblečt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close