Zaposleni v CSD_jih so lopovi
[sup]CSD – center za socialno delo[/sup]
denar namenjen ljudem iz “družbenega dna” uporabijo za svoje plače, internet, gretje / hlajenje, prevoz na delo, plačano malico, “izobraževanja” [sup](japajade … gonijo se med sabo kot zajci)[/sup]
In to je v kapitalizmu kraja!! – so čisti relikt orto komunizma, da je treba imeti nezmožne za delo zaposlene!!
poleg tega pa tisti, ki so jim CSD:ji “namenjeni” – jih sploh ne “jebejo”
Rdeči križ, karitas, razni namenski dogodki … naredijo kar je potrebno — CSD_ji pa so za ukinitev.
aja … pa direktorji & co. galerij, muzejev, … (cca 1.00 dobro plačanih državnih uradnikov) tudi
Se absolutno strinjam ostanki socializma, ki jih futramo davkoplacevalci. Naj gredo muzeji, galerije in kar je se podobnega sranja na trg pa naj zasluzijo denar za place a ne to pa ne je pretezko.
Upam, da jim tokrat trojka ne uide kot berem gre tokrat zares do aprila 2014 potrebujejo 1.6 miljarde za odplacilo dolgov. Rad bi videl junaka ki jih bo posodil.
Maja se jim je izslo upam, da se jim tokrat ne izide, da se bodo lahko stvari zacele urejati.
sem imela pred leti službeno kontakt z osebki iz CSD-ja, zdaj pa tudi z eno osebo, ki dela tam in lahko rečem … banda, vleče denar, gre na dopust za 3 tedne skupaj, nadomešča jih nihče, vloge čakajo in potem kao oddane po roku, delajo leno, po liniji najmanjšega odpora, med delovnim časom nakupi med razprodajami in potem ni nihče dosegljiv, arogantski, vzvišeni odnos do ljudi, ki stopijo v njihove prostore pa je absolutno za vsakogar, ki ima kontakt s csd-jevci, nekaj najtežjega …
potem pa jamrajo, da nimajo dovolj, da so izkoriščani, da nimajo pravic, aaaa malo morgen, kavni avtomat in brusenje jezikov laufajo cel dan …
imajo plačane izlete, tudi za par dni v tujino, to jim je samoumevno … plačamo jim jasno mi, raja, gospodarsto, potem pa dobimo tak odnos … medtem ko pa ravno mi nimamo nobenih pravic …
Kje pri nas pa niso lopovi? 🙁
Dejstvo je, da je vse več ljudi, ki potrebujejo pomoč CSD, ker so nemočni v toku življenja, ki jih nosi….nekam.
Na drugi strani so pa ošabni oblastniki in zaslepljena nahujskana množica oprod, ki jim ploska ob besedah, da si ljudje na robu družbe ne zaslužijo pomoči, da razni socialni transferji izčrpujejo državo…itd nebuloze, kar jim koristi pri tem, da na veliko kradejo karkoli se ukrasti da od vse bolj obubožane raje…..
Red nihče ne noče/upa delat, ker to plenjenje je njihovo maslo, njihov edini namen.
Zato so se zrinili na ablast….. ://
O, o, o… Le previdno, da ne bo kakšne krivice. Poznam socialne delavke in tako kot v vsaki firmi, na vsakem področju se najdejo dobri in slabi. Mnogo jih dela nadure, ki ne bodo nikoli plačane, izgubljene so v papirjih in nešteto zgodbah, ki bi jih rade rešile, pomagale, pa imajo zvezane roke. Dosegljive na telefonu, mailu ob uradnih in neuradnih urah. Ne metat vseh v isti koš. Na žalost pa se izpostavlja vedno le slabe primere, o dobrih se molči.
Rdeči križ, Karitas naredijo kar je potrebno… Ojojoj… Zaposlena sem v eni od teh dveh firm in povem vam – tako kot ni vse v CSDju črno, tudi ni vse v dobrodelnih organizacijah belo. Jaz doniram samo še direktno klošarjem na ulici.
Itak si socialne pomoči noben ne zasluži pomoje…. sploh tisti ne ki jo prejemajo že VRSTO LET!
Socialna pomoč bi morala biti omejena na 1 leto potem pa 10 let nič potem pa spet 1 leto…. če nisi sposoben delat in dobivaš keš ki ga delam jaz potem pač raje uvedimo evtanazijo!
Itak je preveč ljudi na svetu!
moj point ikzekli — trošijo denar namenjen socialnemu dnu.[/quote]A ti bi samo postavil denar na dno pa naj si vsak vzame kolikor rabi?
Saj tudi poklicni gasilci trošijo javni denar pa večinoma nič ne delajo….
Razpustimo še njih…..dokler ne bo zagorelo matkicevo stanovanje, ma za zmer, ker če si ni sposoben pogasit požara sam naj mu pogori vse do tal!….
moj point ikzekli — trošijo denar namenjen socialnemu dnu.[/quote]A ti bi samo postavil denar na dno pa naj si vsak vzame kolikor rabi?
Saj tudi poklicni gasilci trošijo javni denar pa večinoma nič ne delajo….
Razpustimo še njih…..dokler ne bo zagorelo matkicevo stanovanje, ma za zmer, ker če si ni sposoben pogasit požara sam naj mu pogori vse do tal!….[/quote]
dej ti drekaj s svojimi blodnimi predlogi po svojih temah
začnemo s CSD_ji, potem z porodnišnicami, nadaljujemoz vrtci, šolami od osnovne navzgor … enkrat bo že zadosti ostalo, da bomo odplačali pufe in začeli posojati
Pa kako se vedno najde nekdo, da zadreka tvoj bikov d.?
Joj, joj kakšna krivica se ti spet godi……
Kaj pa, če bi si ga ti raje le na svoj krožnik serviral in ne tu nam vsem na pladnju ponujal?[/quote]
tole se pa precenjuješ …
emmm temica aka krožnik je moja … torej … imam jaz popucano kar se mene tiče ☺
Forum je zaprt za komentiranje.