Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZAPLETENO

ZAPLETENO

Sem v ločitvenem postopku.Imam 12 let staro hči.Med mano in sodelavcem se je vnela neka iskrica.Vabi me na zmenek po službi.Jaz pa ne morem pustiti hčer samo.Zadnjič ko se je samo oglasil pri meni se nisva mogla niti pogovarjat tako je hčera gledala grdo.Zvečer pa je bil še sam jok.Lepo sem se pogovorila z njo pa ni nič pomagalo.On pa je tudi povedal,da
zvečer ne bo nič,ker ima preveč rad otroke,in noče da bi moja hči trpela.Zadnjič se mu je skoraj strgalo srce ko jo je videl kakšna je.Naj povem,da je zelo čustven tip.Rada bi bila z njim!Noro si ga želim.

Kaj naj storim?

poskrbi zase najprej, se bo že navadila.

Ne moreš male dat k babici za kakšen popoldan? Ali pa naj gre k kakšni njeni prijateljici. takrat se vidva dobita, se počasi (ali pa hitro) zbližata,… Mala je trenutno pač zelo prizadeta in noče imeti drugega očka. Se bo pa verjetno počasi tudi ona navadila na to, da z njenim očetom ne boste več skupaj, in da tudi ti rabiš še nekoga ob sebi.
Mislim, da je treba hčerki zdaj pokazati in izraziti obilo ljubezni. In povej ji, da ni ona razlog, da ste šli narazen – otroci radi to mislijo – in da jo imate vsi še vedno radi.
Njega pa ne spusti iz rok, raje počasi in učinkovito!

Vso srečo ti želim!!!

Ah glih v tistih letih je, ko je zelo občutljiva…pogovori se z njo in ji razloži stvari, predvsem pa to, da on ne bo nadomestil njenega očka, ampak naj ga sprejme kot prijatelja…pa glej da je ne boš zaradi novega prijatelja zapostavljala oz. odpovedovala vajino druženje. Daj ji vedeti, da bo vedno na prvem mestu…na začetku bo sigurno še delala scene, vsekakor pa ji ne popuščaj, ker imaš tudi ti pravico do svoje sreče.

Jaz sem bila v podobnem položaju kot je sedaj tvoja hči. Mama je nekajkrat domov pripeljala prijatelja. Jaz seveda tega nisem odobravala, bila sem neznansko ljubosumna, vedno sem grdo gledala in se mulila, tako da je mama prekinila vse stike s prijateljem in zaradi mene ostala sama. Sedaj, ko sem že odrasla, se zavedam kako sebično je bilo moje obnašanje. Jaz ti svetujem, da se s hčerko pogovoriš in ji razložiš, da je ona tvoja prva in edina skrb, vendar pa si zaslužiš srečo v življenju pa tudi, če je to drug moški in ne njen oče.

želim ti veliko sreče, da bi se vse lepo izteklo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close