Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zapeljiv pogled

zapeljiv pogled

hei! mene pa zanima kako naj si namazem oci da bom imela zapeljiv pogled?….sedaj si oci obrobim samo z barvico in trpalnice si namazem.. vendar to ni dovolj….imam modro sive oci….pa me se zanima kaksna brava za veke se najbol poda k mojim oce…..HVALA!!!!!!

Če imaš dovolj velike oči, poizkusi občrtati notranji spodnji del očk po celi dolžini, zgoraj tik na rasti linije trepalnic in veliko maskare.

Res pa je zelo težko svetovati glede stila ličenja, če obraza ne vidim. Vsaka je namreč unikat in težko si predstavljam kaj bi v resnici komu pasalo.

LP J

Tisto črto nad trepalnicami si razmaži po celi dolžini in spodaj isto, le da je tanjša.Glede na to da imaš modro sive oči, je pomembna tudi barva las ter plot. Če si bolj temna, imaš črne lase in bledo kožo (tip sneguljčice), uporabljaj roza, sive, perlasto bele, vijolične odtenke. Če pa imaš lase rjave, pšenično zlate, so zate topli odtenki-zlata, rjava, bež, marelična. V revijah poišči tip žensk, ki so podobne tebi in si jih podrobno oglej.
Težko je nekomu nekaj svetovati, če ne vidiš obraza.

Zaupaj nam tvoj meil…

upam da vam je slika pomagala in da mi boste odgovrili tudi na mail…hvala

Takoj ko bom utegnila bom slikico pogledala in se ti oglasim!

LP J

Pa mi zaupaj še tvoj meil, slikico sem videla, nimam pa nicka po katerim najdem tvoje podatke.

LP J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close