Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zapackane otroške majčke

zapackane otroške majčke

Pozdravljene,

imam cel kup zapackanih otroških majčk – ni praška, ki bi sedaj to “popravil”:). Drugače so pa še čisto OK.

A ima katera idejo, kako to pobarvam, poslikam ali kaj podobnega?

Hvala!

Pobarvajte jih! Kupite barve za poslikavo tekstila in čopiče, potem pa čopiče otročku v roko in skupaj jih popackajta z barvami 🙂
V Centru Lj se je nedolgo nazaj odprla ena fuuuuuuuuulllllll velika trgovina s takimi stvarmi, Rayher, pa imajo tudi šablone za na tekstil, če vam ravno ni do prostega risanja.

Upam da vam uspe!

lp

Jaz poškropim z megliom pred pranjem in gre vse ven. Starejša gospa mi je enkrat rekla, da je ona to naredila tudi pri starejših madežih in je šlo ven. Poskusi – ampak mora bit meglio in ne kaka podobna zadeva (s tem sem spravila ven tudi bučno olje in madeže od trave)

A je meglio kakšen odstranjevalec madežev in kje se ga dobi?
Hvala

Meglio-univerzalno čistilo

Pozdravček,

najbolje je da pred pranjem obdelate madeže z mili za odstranjevanje madežev, različnimi spreji proti madežem, lahko kar z čistilom za posodo ( za mastne madeže), ali sredstvi za namakanje z encimi
( encime se namaka v hladni vodi, oziroma glejte navodila), tudi kisikovimi belili ( držite se navodil), za belo pa je dobra tudi arikina vendra pazite na količine in vrsto blaga, lahko preveč razbarva ( to res v sili ko ne gre drugače).

Pomembno je da po nanosu teh izdelkov še malo podrgnete, da se potem madež v stroju samo še spere.
V kolikor madež takoj ne obdelate tako da ste nanesli milo/Odstranjevalec/ čistilo za posodo, bo po pranju tak madež težje odstraniti.
Pri otroških oblačilih se zelo dobro obnese namakanje čez noč, kar v prašku, ki ga uporabljate ali s posebnimi praški za otroško perilo, ki so namenjeni takim packam in prijazni do otroške kože.

Simone Godina Moderator

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close