Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaobljube zvestobe partnerju/ki

Zaobljube zvestobe partnerju/ki

Če je tako, je njegov največji problem, da ne zna “presoditi”, s kom ima opravka 😉

Če je tako, je njegov največji problem, da ne zna “presoditi”, s kom ima opravka ;)[/quote]
Ja, napačno presojanje ljudi je lahko problem. Ki se ga seveda ne zavedamo. Rezultat je pa viden v odnosih z ljudimi, ki ga imamo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej me niti ne zanima s kom imam opravka. Če bi me, potem bi se verjetno narisal na tistem vašem pikniku. Jst pišem tle gor, ker mi sede tu pa tam kaj zanimivega prebrat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

si jih v procesu vstopanja in času trajanja v partnerstvo (“hojenje”, koruzništvo, cimeraštvo, poroka …) izmenjate?

1) npr.: koliko in s katerimi prijatelji/cami se boste še družili?
2.) da se boste “odrekli/odklonili” vse, kar ne bosta preje uskladila, da je primerno dobiti/dati/deliti s tretjimi osebami?

3.) da bosta nasvete tretjih oseb najpreje uskladila in ji potem ali sprejmete ali zavrnete?

4.) in (kar se pod “zvestobo” v paru največkar domneva (sic)) – da se brez privolitve para ne boste spuščali v spolne prakse s tretjimi osebami?

pod 1.) ; 2.) ; 3.) 4.) , vse ne

čudno … potem ko pa kdo od para naskoči tretjo osebo … se pa vsakdo počuti — prevaranega???
in grdi grdi je partner/ka
dejansko pa je popoln idijot vsak sam

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close